Má niekto skúsenosť s dovolenkou na blink v Chorvátsku?

elaela23
20. jún 2012

Má dakto skúsenosť z dovolenkou na blink v chorvátsku? Konkrétne KRK a poprípade nejaký kontakt ubytovania aj z deťmi? dík

zanin
20. jún 2012

My sme boli so synom pred 2 rokmi na ostrove KRK v mestecku Baska. Je tam dobre aj pre deticky. len nechodte v auguste. Nenajdete ubytko lebo je tam vtedy more talianov. Ubytko je vzdy od soboty do soboty. Kontakt zial nemam. Potraviny su tam dost drahe teda aspon boli. Ale to je tak na kazdom ostrove.

ludka77
20. jún 2012

boli sme na krku konkrétne v Baške na každom rohu je agentúra ktora ti ponúkne ubytovanie v jej blízkosti. Takže s ubytovaním nieje problém.

lili777
20. jún 2012

S deťmi by som ja osobne takto nešla. My sme si dojednali ubytko priamo s majiteľom apartmánu za super cenu. takú istú zohnala kamoška na blink, takže nevidím moc dôvod takto riskovať s deťmi. Prídeš tam a budeš unavená, budeš rada, že je sa kam zložiť. Ceny na ostrovoch sú dosť vysoké v potravinách aj reštikách. My sme boli na Rabe, to je pri Krku tuším. Osobne by som volila vnútrozemie, kde sú väčšie obchody a normálnejšie ceny

stanislavao
20. jún 2012

radsej na blind nechodte, lebo nenajdete ubytovanie a co potom s detmi? strava je v chorvatsku dost draha a tento rok bude este drahsia. najdite si na webe ubytko radsej vopred. je toho strasne vela, cize je si z coho vyberat, len je otazne, co este bude volne.