Lyžovačka v Tatrách

swwan
10. feb 2018

Ahojte,viete poradiť najlacnejšiu😀 lyžovačku v Tatrách? Nejaké pekné ubytovanie...
Ďakujem

lilyianka
10. feb 2018

@swwan lyzovacka v Tatrach moc lacno nevyjde, uz len kvoli crnam skipasov 😉

hettinka
10. feb 2018

Skús Ždiar Strednica alebo bachledovu dolinu.

swwan
autor
10. feb 2018

Ja viem,že Tatry sú drahé,preto ten vyškerený smajlík. Je len,či niektorá má skúsenosť ako tam je,prípadne overené ubytko

pininka
11. feb 2018

@swwan zapadne tatry, hotel tatrawest. Vyzera z vonku ako za sociku, ale izby su pekne prerobene, a cena prijatelna, strava uplne super. Maju aj zlavy na skipasy na rohace spalena. Ale je tam aj v zuberci iny svah a tam je este lacnejsie. My sme 5 clenna rodina a na 5 dni s poloenziou a skipasmi sme platili 500 eur, co je ozaj super cena na tatry. A lyzovanie aj okolita priroda je uchvatna.

melbak001
11. feb 2018

Polomka, lyz.stredisko bucnik

dada200
11. feb 2018

@swwan tak mi sme boli teraz v Tatrach na víkend a lacná lyžovačka to teda nebola 🙈. Strbske pleso , hotel Patria a za dve noci s polpenziou a celodenný skipas pre muža a dcéru cca 450€.

hettinka
11. feb 2018

Lacno sa ubytuje aj v sorea Hutník. Ale na zjazdovky treba dochádzať.

minutka
11. feb 2018

Casto byvame ubytovani vo velk lomnici v apartmanoch golf rezort. Je to tam pekne nove ciste za dobru cenu. Abo este sa nam pacilo ubytovanie u babky. Pozri cez booking. Osobne vsak zjednas este cenu

cukricek12
11. feb 2018

My sme boli v Smokovci.ubytko s polpenziou na 4 noci nas vyslo 230,skipass cca 15 eur na den na jakubkovej luke-vhodne pre zaciatocnikov a rodinky s detmi cize pre nas idealne.Pre deti je na Hrebienku aj sankarska draha.

swwan
autor
11. feb 2018

@cukricek12 ďakujem,pozriem🙂 A na tej jakubkovej lúke je niečo aj pre pokrocilejsich lyžiarov?

cukricek12
11. feb 2018

@swwan Je tam kratky vlek pre deti a potom druhy-dlhy.Ja nie som pokrocila lyziarka,tak som sa v polovici dlheho vleku odpojila,takze ti neviem povedat.Vacsinou tam boli rodicia s detmi a nebolo to preplnene co nam vyhovovalo.Boli sme v T.Lomnici a tam hlava na hlave.

gebeente77
11. feb 2018

My byvame kazdy rok v Starej Lesnej v Penzione Pazicky, mily rodinny penzionik, s ranajkami, cez den dostupna polievka a vzdy rano si mozete objednat, co na veceru
🙂 Nakolko kuchar dochadza, je to riesene takto 🙂 Izby ciste, s vlastnou kupelkou, kazda ma balkon. Zlava aj na gopass 🙂 Cenovo nas to cca 5 noci stoji aj s jedlom a utratou za vecerne posedenia do 400€ 🙂

swwan
autor
12. feb 2018

@cukricek12 ďakujem🙂,tiež nám vyhovuje menej ľudí,čakať hodiny v rade na vlek je o ničom. Ku vlekom chodíte autom?

swwan
autor
12. feb 2018

@swwan dievčatá,ako chodíte z ubytovania na svah? Neviem si predstaviť niesť celú výstroj cca 1,5km,čo je skoro každé ubytko vzdialené alebo skoro ráno sa naháňať,aby sme našli nejaké miesto na parkovanie😔

katlenad
12. feb 2018

Priamo pri Jakubkovej luke je Atrium hotel. Ale podla mna to nie je velmi pre pokrocilych lyziarov. Urcite sa to nevyrovna zjazdovkam na plese alebo v lomnici. Ale fakt tam nie je vela ludi. Je tam lyziarska skolka/skola a rodiny s detmi. Vhodne pre zaciatocnikov urcite a mozno aj pokrocilejsieho lyziara ale to ai nie som ista. Ubytovanie v Atriu je ale super a odpada problem s nosenim vystroja. Len si teda over tu Jakubkovu luku ako to je. My sme boli na Vianoce (22.12 - 26.12) v rodinnej izbe (2 izby, 2 kupelne ale nie prepojene izby, jeden vchod), 2 dospeli, 2 male deti (do 5 rokov) a platili sme za 4 dni s polpenziou 600 eur.

melbak001
12. feb 2018

@swwan v polomke sa nachystas priam v izbe, vyjdes z penzionu a si pri vleku

hettinka
12. feb 2018

@swwan z niektorých hotelov chodia zdarma skibusy. Minuly tok sme boli ubytovaní na Strbskom Plese, hotel Trigan a skibusy chodil každý deň. Ale nie je to tam lacné, no v cene ubytovania je aj wellness a strava je super aj pre deti.

zviz
12. feb 2018

My sme sa prave vratili z Tatranskej Lomnice, ubytovani sme boli v Sorea Titris. Odporucam, maju super vodny svet. Cena bola podla mna prijatelna 😊

dada200
12. feb 2018

@hettinka kamoš s frajerku boli ubytovaní v Trigan, keď sme aj my boli v hotel Patria a neboli veľmi spokojný. Strava slabá, izby bez balkónu a wellness priemerný . Boli za nami a ľutovali, že si Patriu nevybrali .

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hettinka
13. feb 2018

@dada200 my sme boli spokojní. Celkovo v sorea hoteloch nám strava chuti a welness je síce menší, ale netreba ho doplácať, je neobmedzene v cene. Balkón mi v zime nechýba, aj tak by sne tam nesedeli. Aké s Patriou neviem porovnať, ale keď som to pozerala, tak Patria vychádza na 2 noci 300€ jedna izba, v SOREA sme dali okolo 350 za dve izby. Trigan je 3* a Patria 4* ... takže jasné, je kvalitnejšia, ale aj drahšia. Treba vždy pozerať aj vzhľadom k cene.

Všetky Sorea hotely dávajú dieťa do 7 rokov úplne zdarma, pre rodinky s malými deťmi a tiež tam majú zľavu 5% odborári, ale treba dať o tom nejaký doklad.

zarrinka
13. feb 2018

@dada200 Ja mam pochodene cele strbske pleso. Myslím si, ze Trigan je na tej istej urovni ako Patria ale s prijemne nizsou cenou. Strava tam bola vzdy super tak zrejme je vas kamarat narocny, mal skusit borovicu alebo kempinsky. Teraz mame na štrbskom overeny jeden apartman a uz by som nemenila.

zarrinka
13. feb 2018

@swwan dcera bola na lyziarskom kurze v liptovskej teplicke, penzión Dolinka a boli velmi spokojni. Skus si pozriet. Svah je blizko 🙂

hettinka
13. feb 2018

@zarrinka mne tiež velmi chutí strava tam, žiadne gastronomické vymýšľance, ale poctivá slovenská strava, kde viem, že sa mi aj decko normálne naje. Ovocie bolo aj super koláčiky.

Inak, Titris v Lomnici ma 4* a poznať to aj na wellnesse aj na strave. len wellness tam už nie je neobmedzený, ale len na 2 hodiny a potom sa dopláca, aj saunový svet sa dopláca.

Do Kempinski chodievam na kávu a koláč, stojí to skoro rovnako, ako v iných reštikách, ale prostredie je iné a koláče majú mňam domáce.

zarrinka
13. feb 2018

@hettinka Nase deti do lomnice tahal hlavne tobogan 😉 boli sme tam viac krat a stále ok. Pekne izby s cistou kupelnou a, vzdy ochotny personal.

nmonikaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alexa21
16. feb 2018

Ahoj,necitala som predpsle odpovede ale ubytko ponukame aj my..v starej lesnej chata Eliska
ale teda lacnu lyzovacku ti viem poradit iba mimo tatier.
Bachledova,zdiar,lopusna,jakubkova luk(ta je v tatrach ale teda kopec fakt len pre zaciatocnikov)
https://www.booking.com/hotel/sk/chata-eliska.s...

adawada
28. jan 2019
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

Čaute dosť ma pobavil tento článok o lyžovačke s deťmi: https://www.sikovnamamina.sk/lyzovacka-s-detmi-blog/
aké máte skúsenosti vy? Zvládate s úsmevom? Lebo ja nie 😵😵😵😝😀😀