Ahojte,viete poradiť najlacnejšiu😀 lyžovačku v Tatrách? Nejaké pekné ubytovanie...
Ďakujem
Skús Ždiar Strednica alebo bachledovu dolinu.
Ja viem,že Tatry sú drahé,preto ten vyškerený smajlík. Je len,či niektorá má skúsenosť ako tam je,prípadne overené ubytko
@swwan zapadne tatry, hotel tatrawest. Vyzera z vonku ako za sociku, ale izby su pekne prerobene, a cena prijatelna, strava uplne super. Maju aj zlavy na skipasy na rohace spalena. Ale je tam aj v zuberci iny svah a tam je este lacnejsie. My sme 5 clenna rodina a na 5 dni s poloenziou a skipasmi sme platili 500 eur, co je ozaj super cena na tatry. A lyzovanie aj okolita priroda je uchvatna.
Polomka, lyz.stredisko bucnik
Lacno sa ubytuje aj v sorea Hutník. Ale na zjazdovky treba dochádzať.
Casto byvame ubytovani vo velk lomnici v apartmanoch golf rezort. Je to tam pekne nove ciste za dobru cenu. Abo este sa nam pacilo ubytovanie u babky. Pozri cez booking. Osobne vsak zjednas este cenu
My sme boli v Smokovci.ubytko s polpenziou na 4 noci nas vyslo 230,skipass cca 15 eur na den na jakubkovej luke-vhodne pre zaciatocnikov a rodinky s detmi cize pre nas idealne.Pre deti je na Hrebienku aj sankarska draha.
@cukricek12 ďakujem,pozriem🙂 A na tej jakubkovej lúke je niečo aj pre pokrocilejsich lyžiarov?
@swwan Je tam kratky vlek pre deti a potom druhy-dlhy.Ja nie som pokrocila lyziarka,tak som sa v polovici dlheho vleku odpojila,takze ti neviem povedat.Vacsinou tam boli rodicia s detmi a nebolo to preplnene co nam vyhovovalo.Boli sme v T.Lomnici a tam hlava na hlave.
My byvame kazdy rok v Starej Lesnej v Penzione Pazicky, mily rodinny penzionik, s ranajkami, cez den dostupna polievka a vzdy rano si mozete objednat, co na veceru
🙂 Nakolko kuchar dochadza, je to riesene takto 🙂 Izby ciste, s vlastnou kupelkou, kazda ma balkon. Zlava aj na gopass 🙂 Cenovo nas to cca 5 noci stoji aj s jedlom a utratou za vecerne posedenia do 400€ 🙂
@cukricek12 ďakujem🙂,tiež nám vyhovuje menej ľudí,čakať hodiny v rade na vlek je o ničom. Ku vlekom chodíte autom?
Priamo pri Jakubkovej luke je Atrium hotel. Ale podla mna to nie je velmi pre pokrocilych lyziarov. Urcite sa to nevyrovna zjazdovkam na plese alebo v lomnici. Ale fakt tam nie je vela ludi. Je tam lyziarska skolka/skola a rodiny s detmi. Vhodne pre zaciatocnikov urcite a mozno aj pokrocilejsieho lyziara ale to ai nie som ista. Ubytovanie v Atriu je ale super a odpada problem s nosenim vystroja. Len si teda over tu Jakubkovu luku ako to je. My sme boli na Vianoce (22.12 - 26.12) v rodinnej izbe (2 izby, 2 kupelne ale nie prepojene izby, jeden vchod), 2 dospeli, 2 male deti (do 5 rokov) a platili sme za 4 dni s polpenziou 600 eur.
My sme sa prave vratili z Tatranskej Lomnice, ubytovani sme boli v Sorea Titris. Odporucam, maju super vodny svet. Cena bola podla mna prijatelna 😊
@dada200 my sme boli spokojní. Celkovo v sorea hoteloch nám strava chuti a welness je síce menší, ale netreba ho doplácať, je neobmedzene v cene. Balkón mi v zime nechýba, aj tak by sne tam nesedeli. Aké s Patriou neviem porovnať, ale keď som to pozerala, tak Patria vychádza na 2 noci 300€ jedna izba, v SOREA sme dali okolo 350 za dve izby. Trigan je 3* a Patria 4* ... takže jasné, je kvalitnejšia, ale aj drahšia. Treba vždy pozerať aj vzhľadom k cene.
Všetky Sorea hotely dávajú dieťa do 7 rokov úplne zdarma, pre rodinky s malými deťmi a tiež tam majú zľavu 5% odborári, ale treba dať o tom nejaký doklad.
@dada200 Ja mam pochodene cele strbske pleso. Myslím si, ze Trigan je na tej istej urovni ako Patria ale s prijemne nizsou cenou. Strava tam bola vzdy super tak zrejme je vas kamarat narocny, mal skusit borovicu alebo kempinsky. Teraz mame na štrbskom overeny jeden apartman a uz by som nemenila.
@zarrinka mne tiež velmi chutí strava tam, žiadne gastronomické vymýšľance, ale poctivá slovenská strava, kde viem, že sa mi aj decko normálne naje. Ovocie bolo aj super koláčiky.
Inak, Titris v Lomnici ma 4* a poznať to aj na wellnesse aj na strave. len wellness tam už nie je neobmedzený, ale len na 2 hodiny a potom sa dopláca, aj saunový svet sa dopláca.
Do Kempinski chodievam na kávu a koláč, stojí to skoro rovnako, ako v iných reštikách, ale prostredie je iné a koláče majú mňam domáce.
Ahoj,necitala som predpsle odpovede ale ubytko ponukame aj my..v starej lesnej chata Eliska
ale teda lacnu lyzovacku ti viem poradit iba mimo tatier.
Bachledova,zdiar,lopusna,jakubkova luk(ta je v tatrach ale teda kopec fakt len pre zaciatocnikov)
https://www.booking.com/hotel/sk/chata-eliska.s...
Čaute dosť ma pobavil tento článok o lyžovačke s deťmi: https://www.sikovnamamina.sk/lyzovacka-s-detmi-blog/
aké máte skúsenosti vy? Zvládate s úsmevom? Lebo ja nie 😵😵😵😝😀😀
@swwan lyzovacka v Tatrach moc lacno nevyjde, uz len kvoli crnam skipasov 😉