Lyžovačka s ubytovaním blízko vleku

erienka
19. nov 2020

Ahojte, poradite nejaku, idealne trosku lacnejsiu lokalitu ako Tatry alebo Donovaly, kde je detsky vlek a hotel situovany v blizkosti zjazdovky? Ale teoreticky mozu byt aj tie Donovaly...
PS: jasne, viem, ze je korona, ale mozno sa bude dat obmedzene lyzovat, uvidime.
Dakujem

blondiee83
19. nov 2020

No, v to dufam aj ja.
My tu dole na juhu nemame skoro nikdy sneh (ak mame, tak jeden, dva dni, do 10cm) a ak chcem, aby ho deti videli a trochu si uzili sankovacku ci gulovacku, musime do Tatier. Nevidim to tento rok pozitivne ☹

erienka
autor
19. nov 2020

@blondiee83 a vies v tatrach poradit hotel blizko zjazdovky? Dakujem

sliva1001
19. nov 2020

Valčianska dolina, kysuse popozorejate Oščadnicu, Kubínska hoľa,

blondiee83
19. nov 2020

@erienka chodievame kazdy rok do hotela Atrium, je tam mensi svah pre deti na sankovanie a nad nim dalsi svah aj s vlekom, pre zaciatocnikov, deticky. Hotel je babyfriendly a ozaj je uzasny.

erienka
autor
19. nov 2020

@blondiee83 dakujem, je tam aj lyziarska skola?

ivuska027
19. nov 2020

Telgárt

katulienkax
19. nov 2020

zatial su hotely zavrete a osobne by som nedavala dopredu peniaze teraz nikomu, hrozia krachy a pod.

ajca123
19. nov 2020

Ždiar

queen_mary
19. nov 2020

Hotel green kubinsla hola

janka_266
19. nov 2020

@erienka podľa mna je ideálna tatranská Lomnica, pre deti, aj dospelých na lyžovanie, detský vlek ich dlho nebude baviť, ak tam chcete byt dlhšie ako deň. Pripadne v starom Smokovci je jakubkova lúka, úplne jednoduchá zjazdovka. A hotely v okoli v lomnici je ich kopa, nedefinovali ste čo si predstavujete pod lacnejšou, ale tam by som pozrela hotel sasanka, ten je rovno pod zjazdovkou, pripadne aj Krahule/skalka by mohlo byt v pohode, len skalka má náročnejšiu zjazdovku.

sense
19. nov 2020

Skus Malino Brdi

ibrunova
19. nov 2020

Žiar Dolinky, Závažná Poruba

matapo
19. nov 2020

...ak sa koli korone bude dat, zajdite si do Polskych tatier, neporovnatelne lacnejsia a kvalitnejsia lyzovacka ako na Sk a aj ubytovanie, okolo zjazdoviek je ich nekonecne vela. My chodime len tam ako deti rastu. Za 10 eur mas listok na dospeleho od 9:00 do 21:00 takze s detmi sme cez obed sli aj pospat ja smensimi, muz so starsim este lyzovali aj poobede,a podvecer opat polyzovat, v blizkosti cca 4-5 aquaparkov tak da sa aj tam len tak pre zmenu zajst. Detske lyziarske listky su niekde doslova po 1 euro, ozaj velky vyber svahov, tie kvalitnejsie su drahsie ale stale o dost lacnejsie ako na SK.

shandy137
15. jan 2022

@matapo Dobry den, oprasujem aktualnu temu, viete mi prosim odporucit hotel priamo na svahu, vopred dakujem, M

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
queen_mary
15. jan 2022

Hotel grand jasna s detmi, hotel posta vedla bez deti 🙂

sliva1001
15. jan 2022

@shandy137 hotel Green na kubinskej holi