Ahojte, poradite nejaku, idealne trosku lacnejsiu lokalitu ako Tatry alebo Donovaly, kde je detsky vlek a hotel situovany v blizkosti zjazdovky? Ale teoreticky mozu byt aj tie Donovaly...
PS: jasne, viem, ze je korona, ale mozno sa bude dat obmedzene lyzovat, uvidime.
Dakujem
@blondiee83 a vies v tatrach poradit hotel blizko zjazdovky? Dakujem
Valčianska dolina, kysuse popozorejate Oščadnicu, Kubínska hoľa,
@erienka chodievame kazdy rok do hotela Atrium, je tam mensi svah pre deti na sankovanie a nad nim dalsi svah aj s vlekom, pre zaciatocnikov, deticky. Hotel je babyfriendly a ozaj je uzasny.
@blondiee83 dakujem, je tam aj lyziarska skola?
Telgárt
zatial su hotely zavrete a osobne by som nedavala dopredu peniaze teraz nikomu, hrozia krachy a pod.
Ždiar
Hotel green kubinsla hola
@erienka podľa mna je ideálna tatranská Lomnica, pre deti, aj dospelých na lyžovanie, detský vlek ich dlho nebude baviť, ak tam chcete byt dlhšie ako deň. Pripadne v starom Smokovci je jakubkova lúka, úplne jednoduchá zjazdovka. A hotely v okoli v lomnici je ich kopa, nedefinovali ste čo si predstavujete pod lacnejšou, ale tam by som pozrela hotel sasanka, ten je rovno pod zjazdovkou, pripadne aj Krahule/skalka by mohlo byt v pohode, len skalka má náročnejšiu zjazdovku.
Skus Malino Brdi
Žiar Dolinky, Závažná Poruba
...ak sa koli korone bude dat, zajdite si do Polskych tatier, neporovnatelne lacnejsia a kvalitnejsia lyzovacka ako na Sk a aj ubytovanie, okolo zjazdoviek je ich nekonecne vela. My chodime len tam ako deti rastu. Za 10 eur mas listok na dospeleho od 9:00 do 21:00 takze s detmi sme cez obed sli aj pospat ja smensimi, muz so starsim este lyzovali aj poobede,a podvecer opat polyzovat, v blizkosti cca 4-5 aquaparkov tak da sa aj tam len tak pre zmenu zajst. Detske lyziarske listky su niekde doslova po 1 euro, ozaj velky vyber svahov, tie kvalitnejsie su drahsie ale stale o dost lacnejsie ako na SK.
Hotel grand jasna s detmi, hotel posta vedla bez deti 🙂
No, v to dufam aj ja.
My tu dole na juhu nemame skoro nikdy sneh (ak mame, tak jeden, dva dni, do 10cm) a ak chcem, aby ho deti videli a trochu si uzili sankovacku ci gulovacku, musime do Tatier. Nevidim to tento rok pozitivne ☹