Ahojte, neviete niekto z akého hotela toto je? Je to logo na kúpeľňových veciach a kozmetike k pobytu.
@natalala okik diky, viem zistiť aké alebo aspoň sorta hotelov, či to je obyčajná alebo luxusné niečo
?
Tuto znacku maju v ca 80% penzionov a hotelov co sa stretavam..
@lienka9 okik diky 🙂
Toto som potreboval vedieť 🙂
Nemyslim, ze by to pouzivali luxusne hotely, tie si vacsinou davaju na taketo veci svoje loga a vyrabaju im to firmy presne podla ich customizacie.
To, co je na fotke predava Metro
https://www.metro.sk/o-metro/privatne-znacky/h-...
To čo za otázku? Zase nejaký žiarlivý špión čo sleduje svoju ženu kde bola a preveruje všetko čo vidí? 🙈
Tam bola pred tým s jedným podnikateľom, včera som našiel iné a zistil som že sú z hotela a apartmánu za stovky € , takže si užila ta moja partnerka klamárska.... Všetko je ok :D
Takze ona ti s niekym zahyba a nosi si odtial domov "suveniry"? :D
A keby to bolo v lacnom moteli, tak je to ok, problem je, ze je to drahy hotel/apartman?
mna zaujal ten spinavy necht.
@fokuska nie to napíšem, len som to vtedy neriešil, vraj bola s kamarátmi, a až teraz som to prekukol keď bola zas a doniesla veci za desiatky € a povedala že spala na úbytku v bungalove, bože hneď som na internete našiel koľko ten apartmán stojí, klamala do poslednej chvíle ale uzavrela to že sex nebol . Verili by ste tomu? :D
Tamto je úplne bežný tovar...lacný relatívne...majú ho všade.
A podľa mňa- keby ta chcela podvádzať, suveníry z hotela domov naozaj neberie...to by musela byť fest blbá...
Ak to domov vzala...zrejme nemá čo skrývať.
No netusim ci by som jej verila, kedze vobec nepoznam vas vztah a okolnosti. Z tychto par viet tazko povedat.
Netusim co povedala, ze kam ide, kde bude byvat, co bude robit a preco to ty spochybnujes. Zda sa mi hlupost niest si domov veci z ubytka, ak tvrdim, ze som nikde nebola. Ak povedala kde bola, tak tie veci nie su problem a ani nedokazuju ci sa tam s niekym vyspala alebo nie.
Ale už som videl chat aj iné dôkazy tak už je to jedno
Povedala že bola inde úplne
@mirage mna to, ze to foti posediacky v kratasoch, klavesnica na kolenach, najskor vyvaleny na gauci 🙂
co uz, milujem poirota, nemozem si pomoct. 😀
To nie je logo ziadneho hotela ale logo kozmetiky kt pouziva viacero hotelov