Logo tohto hotela

6. okt 2020

Ahojte, neviete niekto z akého hotela toto je? Je to logo na kúpeľňových veciach a kozmetike k pobytu.

natalala
6. okt 2020

To nie je logo ziadneho hotela ale logo kozmetiky kt pouziva viacero hotelov

autor
6. okt 2020

@natalala okik diky, viem zistiť aké alebo aspoň sorta hotelov, či to je obyčajná alebo luxusné niečo

autor
6. okt 2020

?

natalala
6. okt 2020

Je to kozmetika H-line da sa kupit napriklad v metre. Nie je to nic luxusne. To v kt hoteloch ju maju ti ale neviem povedat, uz sme ju v nejakom mali ale nepamatam si v akom.

lienka9
6. okt 2020

Tuto znacku maju v ca 80% penzionov a hotelov co sa stretavam..

autor
6. okt 2020

@lienka9 okik diky 🙂

autor
6. okt 2020

Toto som potreboval vedieť 🙂

fokuska
6. okt 2020

Nemyslim, ze by to pouzivali luxusne hotely, tie si vacsinou davaju na taketo veci svoje loga a vyrabaju im to firmy presne podla ich customizacie.
To, co je na fotke predava Metro
https://www.metro.sk/o-metro/privatne-znacky/h-...

danim
6. okt 2020

To čo za otázku? Zase nejaký žiarlivý špión čo sleduje svoju ženu kde bola a preveruje všetko čo vidí? 🙈

fokuska
6. okt 2020

@danim Mne napadlo, ze zena skuma, kde bol manzel :D :D ale kym som napisala prispevok, tak nabehli dalsie odpovede, to mi ukazalo az ked som odoslala ten svoj :D

danim
6. okt 2020

@fokuska odpovedal... že to som potreboval vediet..takze muž snori 🙈

danim
6. okt 2020

@fokuska asi ma na to dôvod 🤷‍♀️ Držím mu palce, nech je všetko Ok.

autor
6. okt 2020

Tam bola pred tým s jedným podnikateľom, včera som našiel iné a zistil som že sú z hotela a apartmánu za stovky € , takže si užila ta moja partnerka klamárska.... Všetko je ok :D

fokuska
6. okt 2020

Takze ona ti s niekym zahyba a nosi si odtial domov "suveniry"? :D

A keby to bolo v lacnom moteli, tak je to ok, problem je, ze je to drahy hotel/apartman?

mirage
6. okt 2020

mna zaujal ten spinavy necht.

autor
6. okt 2020

@fokuska nie to napíšem, len som to vtedy neriešil, vraj bola s kamarátmi, a až teraz som to prekukol keď bola zas a doniesla veci za desiatky € a povedala že spala na úbytku v bungalove, bože hneď som na internete našiel koľko ten apartmán stojí, klamala do poslednej chvíle ale uzavrela to že sex nebol . Verili by ste tomu? :D

ckatka
6. okt 2020

Tamto je úplne bežný tovar...lacný relatívne...majú ho všade.
A podľa mňa- keby ta chcela podvádzať, suveníry z hotela domov naozaj neberie...to by musela byť fest blbá...
Ak to domov vzala...zrejme nemá čo skrývať.

fokuska
6. okt 2020

No netusim ci by som jej verila, kedze vobec nepoznam vas vztah a okolnosti. Z tychto par viet tazko povedat.
Netusim co povedala, ze kam ide, kde bude byvat, co bude robit a preco to ty spochybnujes. Zda sa mi hlupost niest si domov veci z ubytka, ak tvrdim, ze som nikde nebola. Ak povedala kde bola, tak tie veci nie su problem a ani nedokazuju ci sa tam s niekym vyspala alebo nie.

autor
6. okt 2020

Ale už som videl chat aj iné dôkazy tak už je to jedno

autor
6. okt 2020

Povedala že bola inde úplne

moonlight1210
6. okt 2020

@mirage mna to, ze to foti posediacky v kratasoch, klavesnica na kolenach, najskor vyvaleny na gauci 🙂
co uz, milujem poirota, nemozem si pomoct. 😀