Liptov s deťmi v škaredom počasí

vandala
27. mar 2023

Ahojte, vedeli by ste mi poradit, kam sa oplati ist na Liptove a okoli s detmi v pripade nepriazniveho, resp.mraziveho pocasia? Jedno dieta ma 1 rok, cize aby sa dalo vsade dostat kocikom, druhe dieta 4 roky. Interierove atrakcie a pripadne aj lahka prechadzka (vzhladom na pocasie a kocik). Dakujem 🙂

anjelok
27. mar 2023

Aquaparky - Tatralandia, Besenova a vo Ville Betule je indoorove ihrisko.

vandala
autor
27. mar 2023

@anjelok aquaparky jasne, skor by ma zaujimali ine atrakcie, ako napriklad nejake muzeum vhodne aj pre male deti, zaujimava prechadzka, konkretny tip odkial kam, atd. Okupat sa a zahrat na ihrisku sa mozeme aj u nas 🙂

sasitimi17
27. mar 2023

@vandala minislovensko boli sme tam vtedy tiež s ročnou a v nepriaznivom počasí a v pohode sme sa tam s kočiarom prešli, potom rozprávkové postavy z piesku vytvorené tam bolo aj take menšie detské ihrisko

deedol
27. mar 2023

v LM je muzeum, pre 4r celkom fajn, pre 1r asi nie.
dobrahracka je super, ale neviem, ci to nemate trocha od ruky - je az v lomnici.
villa betula indoorove ihrisko je fajn - hlavne pre 4r.
v lipt jane je mincovnickovo, ale to je tiez skor pre 4r.
dom na streche je tiez indoor...

vandala
autor
28. mar 2023

@deedol rocnej je jedno, kde je, ona sa rada vozi v kociku a Dobra hracka je dost daleko, no ak nam zostane nevyplneny cas, som odhodlana tam zajst, ak to teda stoji zato 🙂

lucik194
28. mar 2023

za mna ak je zle pocasie tak v liptovskom mikulasi muzeum jaskyniarstva a ochrany prirody, interaktivne muzeum, mensie tam moze poliezt, velke priestory, starsiemu dietatu sa bude urcite pacit.....

minimalne to mensie urcite vlezie do brlohu za starsim 🙂

v liptovskom jane mincovnickovo pre toho 4 rocneho je tiez fajn, ale dovnutra s kocikom neprejdete, je to zaujimave, urobene pre deti, ale urcite v nosici, nie kociar

struhanka
28. mar 2023

@vandala Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva. Má výťah, všade sa dostanete s kočíkom, na dámskom WC je prebaľovací pult. www.smopaj.sk

vandala
autor
28. mar 2023

@struhanka presne taketo informacie som potrebovala, dakujem, uvitam aj dalsie napady!

pinkgirl
28. mar 2023

@vandala na prechádzku je fajn Čutkovská dolina.