Chystáme sa na dovolenku na Liptov, zhruba viem, kam pôjdeme (jaskyňa, Vlkolínec, kúpaliská a pod.), zaujímalo by ma hlavne, s čím ste boli spokojné a s čím nie a zaujímalo by ma aj, či ste sa stretli s medveďom, vlkom, hadmi a pod., či sa teda máme báť 🙂 , keď pôjdeme na túru, alebo cez les do jaskyne. Ďakujem 🙂
My sme tam boli koncom juna. Absolutne odporucam MiniZoo pri Tatralandii 🙂
@salamistka urcite sa nemusite bat zverov, vyhybaju sa turistickym trasam...Jaskyne odporucam, aj Vlkolinec-pre deti ale trochu nuda, Malino Brdo je fajn...je tam lanove centrum, mozete sa vyviest lanovkou na kopec a dole zist po asfaltke na kolobezkach- tiez mam 11rocneho syna a tomu sa to velmi pacilo 😉
@salamistka
Boli sme tam minule leto. A cestou lesom sme nestretli ani hada ani medveďa. Prešli sme Jánošíkove diery vrchom a tiež nič.
my sme tam boli na dovci v maji, ja ako tehotna 🙂 obehli sme artikularny kostol v Sv. Krizi, Havranok pri Liptovskej mare- tu sa na chodniku opaloval had 😀, Muzeum slovenskej dediny Pribylina - tu je velmi pekne, je tu aj vystava zelezn. vagonov, Demanovsku jaskynu slobody, Stanišovskú jaskynu v Lipt. Jane s celovkami - nie je elektricky osvetlena, ale zase, nebolo to az take super, nie je tam ziadna kvaplova vyzdoba. Pod chopkom je vrbicke pleso. A v Lipt. jane sme si omocili noci v Kadi. Na hoteli nam dali taku mapku s atrakciami liptova, da sa vybrat aj podla toho. Boli sme tam 4 dni a stihli sme toto. A je to pekny kraj 🙂