Ahojte,chceme ísť prvý krat do Talianska a rozmýšľame nad týmito dvoma miestami …na koľko budeme mať skoro dvojročnú dcérku a budeme cestovať autom,rozmýšľame nad týmito dvoma miestami ….ktore je podľa vás viac vhodne pre tak malé dieťa a v ktorom sú aj rôzne atrakcie ktoré si tam budeme vedieť pozrieť?Ak máte skúsenosti s danými lokalitami, viete odporučiť aj ubytovanie?Zamýšlame sa nad hotelom, s plnou penziou aby sme si nemuseli varit …
osobne pre take deticky radsej Lignano sabbiadoro....my ale chodime do aparmtanov, hotel teda neporadim...
@sorciera24 a prosím názov apartmánov ?
@lucia0211 chodime cez talianske agentury....vybrame na stranke www.lignano.it tam si zadate svoje parametre, co vam vyhovuje....potom uz priamo komunikujeme cez tal. agenturu
@sorciera24 a je tam prosím aj niečo v okoli na pozretie ?Lebo čo som pozerala tak v Lido di Jesolo je toho viac
@lucia0211 je tam aquapark, Parco junior, lunapark, da sa ist na Mušličkovy ostrov....pre 2rocne dieta uplne postacujuce....neviem ešte o čo máte pre take dieta zaujem....?
@lucia0211 boli sme v oboch, obe sú vhodné pre deti, ja osobne som mala radšej Lignano