Lignano Sabbiadoro alebo Lido di Jesolo v Taliansku

lucia0211
9. jan 2024

Ahojte,chceme ísť prvý krat do Talianska a rozmýšľame nad týmito dvoma miestami …na koľko budeme mať skoro dvojročnú dcérku a budeme cestovať autom,rozmýšľame nad týmito dvoma miestami ….ktore je podľa vás viac vhodne pre tak malé dieťa a v ktorom sú aj rôzne atrakcie ktoré si tam budeme vedieť pozrieť?Ak máte skúsenosti s danými lokalitami, viete odporučiť aj ubytovanie?Zamýšlame sa nad hotelom, s plnou penziou aby sme si nemuseli varit …

pininka1
9. jan 2024

@lucia0211 boli sme v oboch, obe sú vhodné pre deti, ja osobne som mala radšej Lignano

sorciera24
9. jan 2024

osobne pre take deticky radsej Lignano sabbiadoro....my ale chodime do aparmtanov, hotel teda neporadim...

lucia0211
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia0211
autor
9. jan 2024

@sorciera24 a prosím názov apartmánov ?

sorciera24
9. jan 2024

@lucia0211 chodime cez talianske agentury....vybrame na stranke www.lignano.it tam si zadate svoje parametre, co vam vyhovuje....potom uz priamo komunikujeme cez tal. agenturu

lucia0211
autor
9. jan 2024

@sorciera24 a je tam prosím aj niečo v okoli na pozretie ?Lebo čo som pozerala tak v Lido di Jesolo je toho viac

sorciera24
10. jan 2024

@lucia0211 je tam aquapark, Parco junior, lunapark, da sa ist na Mušličkovy ostrov....pre 2rocne dieta uplne postacujuce....neviem ešte o čo máte pre take dieta zaujem....?