Ahojte, chcela by som sa opýtať o pár dni cestujeme do Lignana. Ideme 6 ľudí to znamená, že musíme ísť dvoma autami. Jedno miesto mame vyhradené pri apartmáne avšak druhé nevieme kde necháme. Prosím Vás má niekto skúsenosti ako to funguje v Lignane s parkovaním? Chceme sa uistiť aby nebol problém keď tam dorazime. Sú tam nejaké bezplatne parkoviska alebo dá sa parkovať pri cestách ? Ďakujem krásne za radu
Dala som prečítať chlapovi je Talian a sa zasmial, že v tomto období nájsť parkovisko a ešte aj zadarmo je ako vyhrať jackpot v lotto. Ale že sa máte obrátiť na prevádzkovateľa ubytovania. Oni majú o tomto väčší prehľad...
U nas je parking 2 aut v tej cene, ved mate viac ako 1 izbu, tak nech to riesia. Ale podla mna poriesia tak ako nas v Caorle, nejakou externou garazou. Niekde o 300m od hotela boli miesta v garazi. Podla mna to tam vyriesite s nimi.
Keď sme boli vo väčších apt, bud sme mali 2 miesta, alebo druhé auto parkovalo na súkromnom parkovisku, ktoré bolo síce ďalej, ale v agencii nám dali parkovaciu kartu a adresu a bolo vyriešené.
Áno, my ale chodíme do apartmánov pre 8-9 osôb. Nikdy nebol problém s druhým autom. Ale je pravda, že vždy to aj mali uvedené v ponuke, že poskytnú parkovisko pre 2 autá, či už na mieste, alebo aj mimo.
My sme boli 2 týždne dozadu v Lignane, sú aj platené parkoviská, na 1 deň 8e cez týždeň
ja som pred par dnami dosla z lignana a parkovali sme zadarmo na ulici pred apartmanom. mali sme apartman s parkoviskom ale na aite sme mali lod a preto auto nevoslo pod pristresok tak sme to parkovali iba na ulici. Aj k moru sme chodili autom a uplne v pohode sa da zaparknut zadarmo cca 5 minut chodze od plaze.
@pericolosa tak super ako my mame apartmán 150m od pláže a chceme len niekde zaparkovať a auto tak nechať celu dovolenku tak preto hľadáme niečo take kde môžme vkuse týždeň nechať auto
Skús pozriet ten apartmán cez Taliansku agenciu, čo majú presne v popise. Niekedy je len 1 miesto pri apartmáne a druhé poskytnú mimo, ďalej.
zle, v tomto obdobi masaker, kontaktuj agency nech ta naviguju