Lignano dovolenka

viky_21
17. jún 2023

Ahojte, prosim vas chodi niekto s detmi na dovolenku do Lignana ? Chcem sa len nieco opytat, dakujem 🙏

jaga18
17. jún 2023

Práve sme sa od tade vrátili. Co potrebujete vedieť?

sorciera24
17. jún 2023

ano, uz 12rokov

vava_1994
17. jún 2023

Ja som ako malá bola s rodicmi a chystame sa aj tento rok😊

viky_21
autor
17. jún 2023

@jaga18 my sme tam boli cca 3r dozadu este bez maleho :D a viem, ze je tam plaz delena na lehatka a na "volnu" cast. A vidi sa mi, ze tam nesmeli byt vlastne slnecniky ale ako to je napr. s plazovym stanom ? Mozem ho tam mat pre maleho alebo aj to je zakazane ?

sorciera24
17. jún 2023

@viky_21 na volnej plaži moezs mat co len chces.....my mame slnecniky, lehatko, stan, bazenik, ....ale tyka sa to len volnych pláží.....ak ides na tu cast, kde su slnecniky na prenajom, tak pred nimi je pas plaze tesne pred morom, tam sa sice možes zložiť,a le len s dekou ci uterakom, tam stany a slnecniky nemozu byt

jaga18
17. jún 2023

Ako píše
@sorciera24
Na voľnej môžeš aj slnečníky aj plazove stany. Na súkromnej sa môžeš zložiť s dekou ci uterákom tesne pri mori.

viky_21
autor
17. jún 2023

@sorciera24 dakujem krasne. A tie volne plaze su niekde uplne mimo tych kde su tie slnecniky ? Lebo ja co si pamätam tak ja som tam vsade videla len slnecniky 😅

sorciera24
17. jún 2023

@viky_21 nie, nei v sabiadoro su pomedzi tie platene.....kukni na mapu, su to tie zltsie vyznacene s tymi slnecnickami: https://lignanosabbiadoro.it/en/pages/lignano/m...

sorciera24
17. jún 2023

@viky_21 my chodime vyslovene len na volne, najradsej na tu medzi 11 a 13 (ciže 12:D)

viky_21
autor
17. jún 2023

@sorciera24 dakujem super mapa :D len akurat pozeram, ze my ideme do oblasti Riviera a tam nieje ani 1 taka plaz 🤣🤣

sorciera24
17. jún 2023

@viky_21 to neviem, my chodime len do Sabbiadora

ulicnalucka
25. apr 2024

dobrý deň, môžem sa prosím opýtať ako je to s cistotou mora? je aspon trosku pekne? ďakujem krásne

viky_21
autor
25. apr 2024

@ulicnalucka ak čakáte krásne priezračné more tak isto nie. Keďže je tam piesok tak voda nieje nádherné modrá ako napríklad v Chorvátsku. Po prilive bolo dosť veľa travy na brehu. Ale vstup do mora úžasný hlavne pre deti.

sorciera24
25. apr 2024

@ulicnalucka more je čisté, akurat sa viri piesok, tak posobí zakalene, logicky, cim viac ludí, viac víria piesok...ale čo sa týka čistoty, tak je čisté!....žiju tam kraby, ryby, v spinavom by neboli, nikdy sme nezazili nic spinave, Lignano ma modru vlajku....a je fakt teplucke...

ulicnalucka
7. máj 2024

@viky_21 velmi pekne Vam dakujem, preto sa pytam , lebo my sme boli v Riccione , v Rimini, ale detom sa v mori nechcelo byt, lebo proste nevideli na dno. ďakujem

ulicnalucka
7. máj 2024

@sorciera24 velmi pekne Vam dakujem, preto sa pytam , lebo my sme boli v Riccione , v Rimini, ale detom sa v mori nechcelo byt, lebo proste nevideli na dno. ďakujem

@sorciera24