Lignano, Bibione, Jesolo, San Benedetto. Je rozdiel medzi týmito miestami?

21. máj 2024

Poraďte mi, ak chceme ísť do IT dieťa teeneger je rozdiel ísť do Lignana, Bibione, Jesolo, San Benedetto?Je v letoviskách nejaký výrazný rozdiel ide nám o more nepotrebujeme atrakcie kolotoče atď...má význam ísť ďalej či je to všetko rovnaké?Ak máte skúsenosť prosím o názov hotela.Ako to je so stravou, ak by sme mali apartmán sú reštaurácie otvorené počas dňa, alebo otvárajú až večer?Poznám iba Lignano

butterflyeffect
21. máj 2024

Markantne rozdiely- za mna Bibione otras-sli sme lebo kazdy o tom hovoril a povedala som ze uz nikdy viac, spinave mesto, spinava plaz, daleko lehatka od vody, podla mna dost pod uroven aj vdaka nasim slovenskym turistom ktory su tam na kazdom rohu. Lignano je cistejsie a krajsie mesto aj plaz je fajn, tiez vela slovenskych, ceskych a ukrajinskych turistov, ale celkovo taka lepsia atmosfera je v tom meste ako v Bibione. Z Jesola som bola unesena, je to ovela rusnejsie mesto, ciste plaze, malo slovenskych turistov ne nemci a holandania, co sa tyka ubytovania mi prislo drahsie, ale podla mna na neporovanie, zas phned pri plazi su velke hotely, rezorty-niekomu to moze prekazat, ja som si tam pripadala ako na maiami. Plaze nadherne ciste. Tam by som sa vratila kazdy rok.

lienka9
21. máj 2024

Bola som vo vsetkych troch.za mna pre teenage bud bibione alebo skor jesolo.jesolo vacsie,viac barov,zije to tam..bola som tam 2x,je to trocha drahsie ako bibione..ale za mna velmi fajn
bibione pre mensie deti uplne paradne.boli sme uz asi 10x...mesto ja osobne povazujem za pekne,udrziavane,plaze podla toho ci vyplavi chaluhy,niekedy s tym je problem..ale v konecnom dosledku,pre nas poskytuje vsetko co k oddychu treba
san benedeto kraasne miesto,ale nuda v brne .len bary na plazi,namiesto "mestskej" promenady kde by sa striedali restiky,obchody,bary atd..ziadne extra atrakcie pre deti..

kvietok2012
22. máj 2024

My sme boli aj v Bibione aj v Lignane takze tieto porovnat viem a súhlasim s
@butterflyeffect ...presne tak to vnímam aj ja. Do Bibione by som uz asi nešla.

marcellka32
22. máj 2024

Odporúčam ďalej Caorle, Duna Verde

lakebabe
22. máj 2024

San benedetto je nádherné, bola som tam už dávnejšie pred par rokmi, velmi cisto, vtedy ziadna masovka, ale boli sme jun, ziadni nasinci väčšinou domaci zo severu, male mestečko, more krásne, kúsok národný park , hory, mne sa veľmi páčilo. Palmova riviéra je krasna .

sazumak
22. máj 2024

Určite San Benedetto, je nádherné. Boli sme tam už 2x, more je tam nádherné a čisté. Je tam aj Lunapark 🙂 A odporúčam ísť pozrieť Monti Sibillini- Castelluccio, je to tam ako v raji 🙂

vitaminsee
22. máj 2024

@butterflyeffect presne mam rovnaky nazor, boli sme iba 1x v Lido do Jesolo, davnejšie a super, ale ja milujem Chorvatsko, verná od r.2002, 1x zamenenè za Slnečne pobrezie 1x stacilo 😉 a 1x za Turecku rivieru, tam mi chybala iba pláž mojej top = Dalmácie 😍

dadis
24. máj 2024

My sme bolo davnejsie Bibione s malymi detmi a za mna vsetko super, az na to more :/ Pre mna je to more jednoducho kalne, neviem si na to zvyknut. Ale inak plaz cista, ihriska pre deti, pekna promenada, lunapark. Vyhoda je blizkost od Bratislavy a nizke ceny v obchodoch (my sme si najma varili), dobre ceny restauraciach.

marko111
13. júl 2024

kto chce ruch a obchody tak nech ide do Bibione. My tam chodime od 1997 a za mňa super. Pozname obchody od Bobione až po Caorle a mimo mora, tak potom nakupne centrum v Portogruare.