Lieky do podpalubia

gabussik
11. jún 2022

Ahojte, prvykrat letime s detmi a chcem zobrat celkom dost liekov - aby som nebola v strese v pripade akejkolvek situacie (napr.paralen a nurofen proti teplote, na alergiu, hnacku, vracanie..) - ved si viete predstavit, na co vsetko treba byt s 2 detmi pripravene.. otazka: mozem ich v pohode dat to kufra co pojde do podpalubia? Nic z toho nepotrebujem mat v lietadle pri sebe..
Dakujem
(Nehovorte mi, ze tam si kupim, na to sa nepytam, viem, co mojim detom zabera a to chcem mat k dispozicii)

marianarem
11. jún 2022

@gabussik Ja som takto velakrat cestovala a nevsimla som si, ze by sa liekom nieco stalo. Tiez vzdy beriem vsetko 🙂

loginexistuje
11. jún 2022

samozrejme ze mozes a je to dokonca zaiduce a neviem si predstavit ist s detmi na dovcu bez zakladnej lekarnicky (typu nevolnost teplota hnacka usi oko alergia a pod

petamich
11. jún 2022

ano jasne mozes 🙂

gabussik
autor
11. jún 2022

@marianarem
@loginexistuje mozem aj vybrat z krabicky 1 blister aj s navodom aby som netrepala vsetky krabicky? Muz ked videl tu lekarnicku,tak vravel, ze nas zatvoria za pasovanie 🤣 ma nastrasil, ze s tym budu opletacky..

loginexistuje
11. jún 2022

@gabussik jasne ja tak bezne beriem len blistre bez navodu

savanna
11. jún 2022

Ja vzdy beriem len blistery, nikdy neberiem cele krabicky ani navody. Ved navod si vies vzdy pozriet na nete. Zatial ma nikto nikdy na letisku neupodozrieval z drogovej cinnosti.

loginexistuje
11. jún 2022

@gabussik do podpalubia uplne v pohode ja si beriem aj na palubu ale ja mam inzuin lieky na srdce a neurologicke lieky a preto beriem si potvrdenie kvoli veciam na aplikovanie inzulinu
pri beznych liekoch a v podpalubi fakt nemusis rieist nic

gabussik
autor
11. jún 2022

@loginexistuje
@savanna super baby, dakujem 😘

matabb73
11. jún 2022

@gabussik jasné, že môžeš. Tiež nosievam všetko, čo ma napadne. Tiež len blistre u niektorých liekov. Ja si so sebou beriem aj do príručnej batožiny niektoré lieky. Lieky na štítnu žľazu, čo beriem a liek proti teplote, lebo sa mi raz stalo, že dcére stúpla počas cestovanie teplota a nič som pri sebe nemala.

km007
11. jún 2022

@gabussik Tiež som chodiaca farmácia "keby čosi". Aj teplomer vždy beriem, preto chcem upozorniť - môj prvý bezkontaktný "neprežil" zimu v batožinovom priestore, elektronika zblbla. Tak ak berieš teplomer, tak odporúčam na palubu. Tiež sklo, kvapky...radšej zabaľ do vrecka, aj keď také mi vždy prežilo, ale pre istotu. Šťastnú cestu a nech nič z tej lekárničky nepotrebuješ 😉

gabussik
autor
11. jún 2022

@km007 dakujem, si zlata 🙂

lalenka33
11. jún 2022

Pokiaľ to nepovyberáš z blistra a nehodíš do priesvitného sáčku, tak kludne ber, čo potrebuješ. Letáky ti nebude treba všetko pozrieš tu www.adc.sk Jediný problém v podpalubí môže byt tá teplota, ako je spomínané vyššie.

kiki68
12. jún 2022

@gabussik ja takto bezne beriem celu lekarnicku. Lebo clovek potrebuje xy veci v lekarnicke. Toto nikdy neriesim. Na palubu beriem iba nejake uplne nevyhnutne veci.