Leto v Štúrove - Vadaš

2xmama
7. apr 2016

Dobrý deň,
prosím Vás, ak ste boli na letnom pobyte v Štúrove, na kúpalisku Vadaš hotel Termal, páčilo sa Vám? Chceli by sme tento rok ísť, poprosím Vaše skúsenosti. V cene je plná penzia, len neviem, či nebudeme stále behať s deťmi od bazénov do hotela, čo by sa im asi veľmi nepáčilo.
Veľmi pekne ďakujem.

nyusika
7. apr 2016

@2xmama tak zase stale behat asi nebudete, ved nejete vkuse cely den 🙂
ja toto pozeram tiez a aj mna zaujimaju skusenosti s tymto hotelom.

2xmama
autor
7. apr 2016

@nyusika tiež pravda, len na ten obed. Len vytiahnuť deti z bazéna keď sa bláznia, usušiť a prezliecť "za ľudí", bude to asi náročné. Ale vyzerá to tam pekne. 😎

zsoja
7. apr 2016

@2xmama je to tam velmi pekne ja ti odporucam aby ste tam isli.. a uz to papanie nejako zvladnete 😉

nyusika
7. apr 2016

@2xmama ale ved nebudete predsa nonstop pri bazenoch, to je sialene unavujuce...a este aj to slnko k tomu 🙂

evelynm
7. apr 2016

boli sme vlani, odporucam! Pekny hotel, chutna strava, ked mas plnu penziu, nemusis uz v stankoch kupovat ziadne jedlo 🙂 . Hotel je na kupalisku, takze odbehnete v pohode na obed, ono to aj dobre padne, lebo ak je velmi teplo, aj tak na slnku nevydrzis. Deti extra prezliekat nemusis, vsak uschnu raz dva a staci na plavky prehodit tricko 🙂 .
Maju tam aj zaujimavu vec 🙂 , pedikuru - akviarium s rybickami, kam strcis nohy a rybky ti ich osetria 🙂 , absolvovala som 2x a je to velmi prijemne 🙂
V cene ubytovania sme mali aj lehatka, co je tiez dobre.

2xmama
autor
7. apr 2016

@evelynm Ďakujem veľmi pekne, tak už len dúfať, že bude pekné počasie.

evelynm
7. apr 2016

@2xmama ak by naaahodou nebolo 🙂 , maju aj vnutorne bazeny 🙂 . A urcite si urobte vylet vlacikom do Ostrihomu, vlacik stoji hned pri hoteli. A na namesti maju vyborne zmrzliny 🙂 .Jeeej, som si zaspominala na vlanajsie leto vdaka tebe 🙂

jana1977samueldorotka
12. apr 2016

Určite odporúčam aj ja.My sme boli keď práve teploty neboli moc vysoké t.j. do 23 stopňou ale nakoľko voda v bazénoch je veľmi teplá tak kupať sa dalo,ale sú tam aj kryté bazény keby niečo

eleonorcha
12. apr 2016
Používateľ eleonorcha je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eleonorcha.

cenovo ako kocky? nie je to drahe?

hojstricovamajka
12. apr 2016

Mozem len odporucit!chodila som tam este so sestrou a jej rodinou,ked som bola este slobodna.min.rok som bola uz sosvojou🙂 (chalani mali 2 a4,),rezervovali sme si v hoteli pobyt familia na 5dni a bolo to super!