Dobrý deň,
prosím Vás, ak ste boli na letnom pobyte v Štúrove, na kúpalisku Vadaš hotel Termal, páčilo sa Vám? Chceli by sme tento rok ísť, poprosím Vaše skúsenosti. V cene je plná penzia, len neviem, či nebudeme stále behať s deťmi od bazénov do hotela, čo by sa im asi veľmi nepáčilo.
Veľmi pekne ďakujem.
boli sme vlani, odporucam! Pekny hotel, chutna strava, ked mas plnu penziu, nemusis uz v stankoch kupovat ziadne jedlo 🙂 . Hotel je na kupalisku, takze odbehnete v pohode na obed, ono to aj dobre padne, lebo ak je velmi teplo, aj tak na slnku nevydrzis. Deti extra prezliekat nemusis, vsak uschnu raz dva a staci na plavky prehodit tricko 🙂 .
Maju tam aj zaujimavu vec 🙂 , pedikuru - akviarium s rybickami, kam strcis nohy a rybky ti ich osetria 🙂 , absolvovala som 2x a je to velmi prijemne 🙂
V cene ubytovania sme mali aj lehatka, co je tiez dobre.
Určite odporúčam aj ja.My sme boli keď práve teploty neboli moc vysoké t.j. do 23 stopňou ale nakoľko voda v bazénoch je veľmi teplá tak kupať sa dalo,ale sú tam aj kryté bazény keby niečo
cenovo ako kocky? nie je to drahe?
Mozem len odporucit!chodila som tam este so sestrou a jej rodinou,ked som bola este slobodna.min.rok som bola uz sosvojou🙂 (chalani mali 2 a4,),rezervovali sme si v hoteli pobyt familia na 5dni a bolo to super!
@2xmama tak zase stale behat asi nebudete, ved nejete vkuse cely den 🙂
ja toto pozeram tiez a aj mna zaujimaju skusenosti s tymto hotelom.