Letná dovolenka v Chorvátsku

obcansr
26. feb 2013

Ahojte žienky viem že je to možno skoro ale rada by som vedela ak chodíte na dovolenku do chorvátska kde sa vám najviac páči. Hladám nejaké super miesto pre nás. Viete niektorá odporučit 🙂)

josenka
26. feb 2013

@obcansr My sme sa zaľúbili do Hvaru 🙂 .

ivulik413
26. feb 2013

Ostrov Rab jednoznačne

trasko
26. feb 2013

@josenka juuuj aj my sme tam boli ..pred dvoma rokmi.sukromne.teda bez cestovky len to sme mali dohodnute medzi sebou,ze to bude ostrov Hvar....chceli sme ist na dva miesta lebo sme boli takmer cely mesiac ale nakoniec sme zostali vo VRBOSKE...este by sme sa tam raz chceli vratit..jednoznacne odporucam aj pre rodiny s detmi su tam take male uvaly-zatoky.aj nuda plaz z druhej strany ozaj si tasm clovek vyberie

alexandra03
26. feb 2013

mi sme boli na Rabe,na Pagu,v Tučepi a vlani na Krku odporučam Tučepi a Pag 😉

nikolet_89
26. feb 2013

@obcansr gradac.a vraciame sa tam kazdy rok ideal aj pre slobodnych aj rodiny

josenka
26. feb 2013

@trasko My sme tiež boli súkromne, boli sme 10 dní v Ivan Dolac - krásne otvorené more, taká maličká dedinka, pokoj, ideálne pre rodiny s deťmi.

zuul
26. feb 2013

@josenka ahoj prosim ta, chodili ste odtial aj na vylety? dalo sa? nejaky vylet lodkou a podobne? dakujem ti.

josenka
27. feb 2013

@zuul Dalo sa chodiť z mestečka Hvar. Keď sme tam boli, tak bol práve nejaký jachtársky týždeň. Priamo Ivan Dolac je veľmi pokojný, tak keď sme chceli ísť niekde rušnejšie, pozerali sme si ostatné strediská.

obcansr
autor
27. feb 2013

žienky neboli ste niekto v Biograd na moru?

sepelka
27. feb 2013

@obcansr my sme boli v Biograde cez cestovku Lomnica tour penzión Leon. Bolo to blízko pláže /50m/ ale aj blízko centra /100m/. Mám kontakt aj na majiteľa vedľajšieho penziónu ak by si chcela ísť mimo cestovky.

audiova
28. feb 2013

@alexandra03 ako sa vám páčilo na pagu ? mi ideme tento rok do novaljie súkromne

alexandra03
28. feb 2013

mi sme boli ubytovaní v Novaliji 🙂 je to tam pekné navštívte určite pláž ZRČE 😉 a potom okolité pláže sú veľmi pekné

obcansr
autor
28. feb 2013

ja rozmýšlam stále o pagu ale meste pagu od nás tam boli minulý rok a pochvalovali... vobec sa nevieme rozhodnút kde minulý rok sme boli v baške vode a tam bolo super ale je to moc daleko.....

audiova
28. feb 2013

@alexandra03 ahoj.my sme si zajednali apartmánový dom asi 500m od centra.aké sú pláže ? je to tuším prímorská ulica,taká hlavná čo vedie rovno do centra .je to tuším od centra k plaži babe? 😒 tuším 😒

obcansr
autor
1. mar 2013

žienky neviete o nejakej pláži čo ma kamienky ale vstup do vody je už piesok taká bola na krku v baške a bolo to super neviete ešte o nejakej podobnej díky moc a mate niektorá skusenosti z objednávaním ubytka zo stranky chorvatskoapartmany.sk? díky

janulka65
1. mar 2013

odporúčam Biograd na moru, je tam aj piesková pláž, aj kamienková, veľa miesta nie hlava na hlave a dokonalé vybláznenie pre deti...

nataliasarron
20. jún 2013

Ahojte kočky ... nam sa podarilo v jednej sutazi vyhrat ubytovanie v chorvatsku na 7 noci, na ostrove Vir. ubytko je pre 2 dospele osoby a dieta na pristelke. My vsak mame uz dovolenku rezervovanu a tak by sme chceli aby to niekto vyuzil. Ak by ste mali zaujem viac info a foto poslem do IP ... na cene sa dohodneme 😉 Urcite budete spokojne 😵 😵

stanislavao
20. jún 2013

@nataliasarron ved si mozete spravit 2 dovolenky.

stanislavao
20. jún 2013

@obcansr chorvatsko je krasne cele. treba si ho prechodit cele a sami zistite, kde sa vam paci viac a kde menej. mne osobne sa nepaci na severe Crikvenica, Selce - tam by som uz nesla a makarska, tucepi je moje naj.

nataliasarron
20. jún 2013

@stanislavao 2x sa nam neda ... kvoli praci ☹

zuzu1223
20. jún 2013

@alexandra03 Ahoj chcem sa opýtať na ten PAG a Tučepi to sú dve miesta ktoré zvažujem na tohoročnú dovolenku, kam sa vybrať s malými deťmi?Pag je dosť severne aké ste mali počasie?Aké sú tam pláže piesok alebo kamienky?Ak by si mohla prípadne poslať nejaké linky na ubytovanie bola by som vďačná aj za bližšie info. Ďakujem

alexandra03
20. jún 2013

@zuzu1223 ahoj nám sa páčilo aj na Pagu aj Tučepi 🙂 asi na rovnako,v Tučepi sme boli koncom júna,ale nevyšlo nám dobre počasie,pláž je kamienková,kamienky sú väčšie nie sú ostré,dalo sa pekne na boso chodiť 😉 more sme mali blízko,je tam krásna promenáda popri mori,veľa stánkov,aj s občerstvením,reštaurácie,blízko je Makarská,dá sa pekne peši prejsť cez takú trasu,more bolo čisté,žiadne riasy,sú tam pínijové stromy dá sa kde oddýchnúť aj počas horúceho obeda,naša dcérka mala vtedy 2roky,pekne v kočíku tam aj spinkala,nás sa tam veľmi páčilo,ubytovaní sme boli v jednom penzione tuším villa Mária sa to volalo,blízko na pláž,k obchodíkom....Pag je ostrov tam sme boli trajektom,ked sme zišli z chorv.dialnice,boli sme v Novaliji,ubytko sme si našli cez ich ubyt.agenturu priamo na mieste,trošku horšie sa nám tam hľadalo ubytovanie nakoľko mi sme tam boli počas sezony v strede júla,ale priamo v Novaliji nám našli v tej ich agenture dom,boli sme spokojní,len to bolo drahšie,ale tiež sú tam supermarkety,pekárne,obchodíky,suveníry,tržnice s výberom ovocia a zeleniny,pláž je záleží,kde sa vyberiete,Zrče je krásna malé kamienky,len tam býva dosť ľudí,tých pláži je tam viac,je pravda,že mi sme boli na aute a tak sa dalo pobehať toho viacej 😎

zuzu1223
20. jún 2013

@alexandra03 Ďakujem takto z odporúčaní si človek urobí lepšiu reálnejšiu predstavu my máme tiež 2r. dcérku tak si na tom dávam viac záležať lebo minulý rok sme boli na Kréte a tam to bolo bez problémov🙂)Eše raz ďakujem

alexandra03
20. jún 2013

@zuzu1223 nemáš začo 🙂 skôr by som teda odporučila tie Tučepi 😉

audiova
20. jún 2013

@alexandra03 ahoj. aj mi ideme trajektom do novalje.ako ste platili trajekt.musíš mať kuny,alebo berú aj euro.alebo je tam nejaká zmenáreň? nechcem zamieňať veľa kún tu na slovensku,keďže je lepší kurz v chorvátsku,len na mýto a keď bude treba tak na ten trajekt 🙂

alexandra03
20. jún 2013

@audiova mi sme boli na Pagu pred tromi rokmi ale vidí sa mi že brali aj kuny aj eurá 😉

lucina1100
25. jún 2013

ahojte baby, ja jednoznacne odporucam Basku Vodu to je 5 km od Makarskej Riviery. Je to najkrajsie miesto na celom chorvatsku vsade same palmy aj pri vilkach vsade maju nasadene palmy no nadhera. A co je zaklad tam mate zarucene pocasie za 7 rokov ako tam chodime na to iste miesto este nikdy neprsalo, alebo zeby brutalne fukalo tam to nehrozi. Vsetkym znamym co som poradila Basku Vodu vsetci nam dakovali. 🙂

lucinka1104
26. jún 2013

Aha ja som nam včera an poslednu chvíľu vybrala toto kazí sa nam auto musíme isť busom a celu rodinu so stravou a cestou to výnde 600 eur super inak by sme nešli nikam http://www.kvalitatour.sk/sk/destinacie/chorvat...

lucinka1104
26. jún 2013

@lucina1100 ja som bola Baška Polje hneď vedľa pekne bolo najkrajšia dovča na akej som bola ale Makarská ako taká sa mi nepáčila moc boli sme pešo popri mori ...

alenockap
26. jún 2013

ja mám otázku, baby čo chodíte do Chorvátksa, máte jedlo so sebou-pašteky,polievky....alebo sa stravujete tam? Aké sú tam ceny? Chleba,pivo, jedlá v reštike a tak...