Letná dovolenka sama so sebou

laurikasarinkaq
15. mar 2024

Čo si o tom myslite ? Veci sa majú tak že som po rozchode 4 ročného vzťahu (chvalabohu) , čiže letná dovolenka s priateľom žiadna , a čo sa kamarátiek týka tie maju buď rezervované dovolenky s rodinami alebo nemajú financie na to ísť somnou .
Premýšľam či by som to zvládla sama , a asi ano ale to by bola dosť tichá dovolenka čo myslíte ? A aj z hľadiska bezpečnosti je lepšie byť aspoň dve si myslím
Je tu pripadne niekto kto má rovnaký problém a možno by sme spolu mohli niečo vymyslieť ? Som mladá , ale veľmi vyspelá baba , samozrejme milá nekonfliktná a nudiť sa somnou určite nebudeš
😅 dovolenku skôr preferujem niekde k moru,ale pripadne ak vymyslíme aj niečo príjemne na sk nebudem sa brániť

tyler91
15. mar 2024

Poď so mnou, takisto hľadám parťáčku a nechcem ísť sám 🙂

nairia
15. mar 2024

@laurikasarinkaq jeeejda, mat taku moznost idem hned! aj sama. vybrala by som si urcite destinaciu, ktora je bezpecna (ja by som volila HR), pobalila knizky a uz by ma nebolo 😅

janocka
15. mar 2024

ja by som s tým problém nemala... konečne ticho, sama so sebou a s knižkami. Choď na Cyprus, lietadlom si tam za 3h, je tam krásne a bezpečne

puupava15
15. mar 2024

@laurikasarinkaq ja som bola niekoľkokrát sama pri mori 3x v chorvátsku, raz v Grécku a bola to najlepšia dovolenka. Program aký som chcela, nemusela som sa prispôsobovať nikomu, určite by som išla znova, no pri troch deťoch to už asi nehrozí. Ale určite odporucam

zuzanka.zuzu
15. mar 2024

plný Facebook sú podobné skupiny 🙈 nerozumiem prečo hľadáš na koňovi, kde sa ti môže ozvať hocikto. na FB sú to skupiny kde baby sú navzájom overené, muži úplne vylúčení (či to chceš?), lebo mama s deťmi s tebou asi nepôjde.... ozaj nerozumiem dnešnej mládeži, máte celý svet a neviete ako s tým naložiť 🙄

bluka2
15. mar 2024

Uplne naj dovolenky sú sama! Tak si človek nájde po ceste kopec nových kamarátov, aspoň mne sa to vždy stalo. Veľa ľudí tak cestuje, stretneš ich uvidíš. To je najlepšie, že ta čaká úplne prekvapenie

kulumulu123
15. mar 2024

@laurikasarinkaq ua mba osobne najlepsie dovolenky boli ked son bola sama este bez deti a bez chlapa... Europa, azia, afrika... Vzdy to bolo super a nikde sa mi nic nestalo.. Ale zasa ovladam reci na urovni tej svojej takue ma ken tak niekto nepreda za tavy 🤣🤣

kulumulu123
15. mar 2024

@laurikasarinkaq bola som sama bez cestovky... Ale sama musis zvazit na co sa citis, aky komfort potrebujes, do akej miery ti vyhovuje ticho... Ja som sa nikdy nenudila a vsade ziju ludia o to viac som mala moznost spoznat zivot miestnych ich zvyky kulturu...

uglybetty1234
15. mar 2024

Hned by som sla sama. Citacka knih, lehatko, plaz, koktejl a ja!

eeffka
15. mar 2024

@laurikasarinkaq ak sa bojis ist sama najdi si lokalnu cviciacu skuoinu, v lete chodievaju na pobyty. Cvicit ta nutit nikto nebude.

marsmykkok
15. mar 2024

ja chodím s kamoškou alebo mamou a osobne ako introvert mám už na piaty deň krízu, že nemám trocha kľudu na izbe, ja som tak naučená, že každý deň musím byť trocha sama. Normálne ti závidím ak budeš mať izbu pre seba. A ideš do hotela (teda to znamená veľký komplex plný izieb a ľudí) , nie na samotu do lesa, teda určite ťa oslovia nejakí ľudia (Slováci, Česi) a môžete sa spolu rozprávať v bare, na pláži a tak, len na noc na izbe budeš sama.

bluka2
15. mar 2024

@zuzanka.zuzu ja mám kamaráta, ktorý si celý čas myslel, že mal rande so ženou a ta žena mala nakoniec mužský orgán 😅 žiadne záruky v dnešnej dobe 😂

lakebabe
15. mar 2024

@laurikasarinkaq určite sama nejaká bezpečná destinácia v pohode rezort hneď aj zajtra výborne si upraces hlavu po rozchode a neboj sa ak vyberieš rezort kde chodia mladí okamžite sa s niekym zoznamis na zábavu.

3009
15. mar 2024

@laurikasarinkaq na FB je plno skupín kde cestujú ľudia v skupinkách po svete a hľadajú vždy niekoho do skupiny. Pridaj sa a budeš v skupinke pár ľudí a určite si nájdeš to pravé. Určite nie na MK.

ibatanecnica
15. mar 2024

ja sa takto chystám na wellness, iba sama so sebou. Na FB nájdeš skupiny ako parťák na dovolenku a pod. Skús aj tam. A myslím, že na dovolenke sa aj s niekým zoznámiš a nemusíš byť celú dovolenku sama.

jaja20
16. mar 2024

@laurikasarinkaq Škoda, že nie si v mojom veku 😅
Ja som bola pred 2 rokmi sama na Sicílii a bola to perfektná dovolenka, oddýchla som si na pláži,aj som čo - to pobehala.
Ale môj manžel ma už samú nechce pustiť a mne 2 dovolenky s ním nestačia.
Kamarátky na to takisto buď nemajú peniaze alebo ich cestovanie nebaví.

aurinia
16. mar 2024

@laurikasarinkaq pohladaj v HR hotel....a chod sama...kamosov, kamošky najdes tam.... Ja by som tiez chcela ist sama (decka, mačky mam, možem snívať )....jaj jak ti zavidim...