S manželom sme sa zhodili že by sme chceli ísť na dovolenku, maximálne na týždeň pretože to bude prvýkrát s malým a samozrejme nevieme ako bude reagovať. Chceli by sme ísť na nejaké kúpalisko, niekde ku vode. S manželom sme raz boli v Podhájskej a pre nás dvoch tam bolo super no vtedy sme sa nezaujímali či tam sú alebo nie sú detské bazény. Ja sama som bola aj v Štúrove, bolo tam tiež pekne. Je niečo také vhodné pre ročné dieťa? Môžete poradiť kam ste chodili a teda aj kde ste boli ubytovaní a vyhovovalo vám to? Je to vhodné pre malé dieťa? Ja aj manžel milujeme slniečko, synček tiež takže radšej voda ako hory. Pôjdeme len my traja- manžel, syn a ja.
Ďakujem za rady.
Skus v tejto skupine sa spytat
https://www.modrykonik.sk/group/1906/
STUROVO je super...detske bazeny, ihrisko a kopec aktivit a vyletov aj mimo kupaliska. Vyborne je aj v Sitne-Vyhne.
@bobula46 s ročným by som sa šla kúpať radšej k moru, ako do bazénov v aquaparkoch ... zo Štúrova som si 2x priniesla hnusné zdravotné problémy, o mykóze ani nehovoriac, tam by som do vody už nevliezla nikdy.
To skôr Podhájska, ale v lete to tam je vraj hlava na hlave. Termály všeobecne nie sú moc vhodné, v teplej vode sa množia baktérie rýchlejšie ... ale voda v podhájskej má vraj také zloženie, že baktérie zabíja. ja by som šla mimo sezony radšej, nie až cez prázdniny.
Inak, ak si myslíš, že s ročným využiješ nejaké tobogány a tak, tak sotva, na niektoré vás ani nepustia. Nejaký detský bazénik je všade, napr. aj v Turčianskych Tepliciach je celkom pekný ... len tie ceny! Za to už máš fakt aj more v júni/septembri.
@hettinka ja k moru veľmi nechcem, neláka ma predstava sedieť s dieťaťom minimálne osem hodín v aute a do lietadla mi manžel nevstúpi :D ja som v Štúrove bola a chvalabohu som odišla a aj prišla zdravá.
V Podhájskej je viac ľudí ale najlepšie je ísť v pondelok keď menia vodu. V sobotu som ja už do bazéna nešla pretože mi tá voda smrdela. Preto som chcela poradiť 🙂
Nejde mi o tobogány, skôr o nejaký detský bazénik, manžel plávať nevie a ja potrebujem jeden bazén kde sa počlapkám, nemám nejaké prehnané nároky. Ide mi najmä aby to bolo vhodné pre dieťa 🙂
@bobula46 však to som ti písala, termály, verejné kúpaliská pre ročné dieťa vhodné nie sú. Takéto malé dieťa by sa malo kúpať v mri, alebo v bazéne špeciálne určenom na baby-plávanie.
Prípadne by som v krajnom prípade išla tam, kde je slaná voda - Vrbov, Podhájska, 1 taký bazén je aj v Tatralandii (ale tá sa mne osobne moc nepáči pre malé deti) a tiež v Aquacity Poprad (tam je to ale len vovnútri).
Za mňa, sadnite do auta a chodte na sever Chorvátska, my sme boli so 16-mesačným na Krku, cestu prespal, pohodička.
@bobula46 skús pozrieť sieť hotelov Trinity Hotels