Letná dovolenka - dieťa do 2 rokov bez nároku na stravu

dally55
5. feb 2024

Zdravím, vysvetlite mi prosím ako je toto myslené? Mame to v podmienkach zmluvy už kúpenej letnej dovolenky. Mame zaplatené all inclusive v hoteli a dieta ma pobyt zdarma. Dcéra ma rok. Ďakujem

dally55
autor
5. feb 2024

@dally55 znie to trochu akoby som jej nesmela dať jesť jedlo z hotelovej reštaurácie

zuzidr
5. feb 2024

@dally55 tak aj napriek "dieťa zdravma" priplatenú stravu nemá. Ak ju chceš plnohodnotne stravovať, treba priplatiť asi detskú penziu. nakoľko ročné dieťa toho veľa nezje, treba sa dohodnúť s cestovkou

kris_tin257
5. feb 2024

Boli sme s rok a pol starým dieťaťom v All inclusive hoteli, pobyt mal zdarma iba letenku sme platili, nikto neriešil či a čo mu dávame jesť. Normálne sme prišli do jedálne zobrali jedlo a jedli, podľa mňa s tým aj rátajú veď také dieťa veľa nezje

petamich
5. feb 2024

tak s tym som sa este veru nestretla pri all inclusive pobytoch a dietatu do 2 rokov (boli sme 2x a dieta skratka nik neriesil a bolo zdarma, kedze mi aj v lietadle sedel v lone) 🙂 skuste sa spytat v cestovke, kazdopadne to nikto podla mna riesit nebude, ze das dietatu polievku a zemlu resp. budete jest spolu

tenerifka
5. feb 2024

@dally55 neries, mozes mu dat normalne jest, kolko toho tak male dieta zje? Skratka do 2 rokov sa plati len nejaky pausal v letenke