Letná dovolenka 2025

Viem, že je ešte skoro (alebo aj nie 😊)...
Kam sa chystáte na dovolenku?
My sme dve deti a traja dospelí
Máme aj dospeláka...pôjde na vysokú do zahraničia tak by som ešte rada aj jeho zobrala na dovolenku. Destinácia by mala byť zaujímavá pre všetkých máme teenagera aj drobca 😊🙂

ssimusska
8. nov 2024

@dievcacitajucelist chystáme sa na 2 alebo 3. Na prvú pojdeme aj s našim psom, to bude nasa prvá s ním do Talianska autom. A ďalšie dve budú buď Mallorka, Turecko alebo Grécko- Korfu.

guudy
8. nov 2024

@dievcacitajucelist mohla by si specifikovat, ci chcete rezortovu/kombo/poznavaciu dovolenku. A najma dlzku dovolenky a rozpocet.

hellwant
8. nov 2024

No my mame ist so svagrovcami do Chorvatska vlakom aj s dermi +este slobodna švagrina. Ale taketo plany uz boli roky a vzdy padli. Akosi sa tažko zlaďuje. Ja pokukavam po Južnom Cypre medzi 28.6 - 6. 7. A potom o 3 týždne -ak by vyšlo - to Chorvatsko. Ak nie, aspon bude jedno more. My radi AI cez Satur.

marcellka32
8. nov 2024

Rhodos alebo Zakynthos

dievcacitajucelist
autor
8. nov 2024

@hellwant južný Cyprus sa mi tiež celkom pozdáva...no naplánovať dovolenku s viacerými ľuďmi je naozaj umenie 😊🙂 tak snáď Vám ta dovolenka vlakom vyjde 🙂

dievcacitajucelist
autor
8. nov 2024

@guudy aj oddych aj dobrodružstvo 😊

dievcacitajucelist
autor
8. nov 2024

@ssimusska dovolenka so psíkom...držím pršteky aby všetko dobre dopadlo 🙂

andreakotesova
8. nov 2024

Chceli by sme ísť do Grécka. Nevieme však presnú oblast/ostrov, lebo mame radi chodiť obdivovať napr. pamiatky a nielen ležať pri mori.

andrejka2424
11. nov 2024

Južným Cyprom určite nešliapneš vedľa , veľmi sme tam boli spokojní, aj keď sa treba pripraviť na naozaj veľa ľudí a plné pláže .Ak nemáte problém požičať auto , aj na Zakynthose sa nám extrémne páčilo -výhľady, korytnačky , čisté ,pokojné more a bud.leto ideme na 11 dní na Krétu- požičať si ideme auto-min. na 2 dni, máme tam v pláne Minojský palác, akvárium, popozerať pláže, možno dáme aj výlet loďou na ten ostrov malomocných ,nejaké pamiatky a vybrali sme si oblasť kúsok od vraj pekného mestečka Agios Nikolaos, v takej zátoke -asi 3 pláže sú tam napešo.-no a dúfame, že nebudú vlniská , lebo syn rád šnorchluje.

elief
11. nov 2024

@andrejka2424 my sme boli pozrieť na Vai beach, skús pozrieť 😉

andrejka2424
11. nov 2024

@elief Páčila sa vám? Mali by sme to 1,5 hodiny autom od hotela cca.

andrejka2424
11. nov 2024

My budeme ubytovaní priamo nad plážou Voulisma . Vyzerá pokojne a pekne, ale že po búrke zvykne veľa odpadu naplaviť. Dúfam, že to akurát tak nevychytáme..

elief
11. nov 2024

@andrejka2424 áno, bolo tam krásne, my sme z toho mali celodenný únavný deň 🙈🙈, šli sme z Malie, Sissi, Agios Nikolaos, Vai beach, stáli sme hocikde..

andrejka2424
11. nov 2024

@elief Tak to ti verím,dobrá štreka 😁

elief
11. nov 2024

@andrejka2424 júl - úmorné teplo, ako pri mori na pláži s barom je to ok, ale to presúvanie sa po pevnine, vyprahnutou krajinou, to je už úmor a únava 😬😄😄😄, autíčko malé, slabé, za zapnutou klímou do kopcov už neťahalo, takže vypnúť klímu, aby sme sa posunuli 😁😁😁, ale zasa tie zážitky!!! Je na čo spomínať 😃😃, tam zastavíš na pumpe, v okolí niekoľkých km ani živej duše, zistíš, že aj tá pumpa je zatvorená, lebo je siesta, len sieťové dvere vo vánku vŕzgajú 😲😲😁😁

andrejka2424
11. nov 2024

@elief No paráda, už sa tešíme 😁

nikha2809
11. nov 2024

My ideme do Tuniska , ja sa už veľmi teším.Trochu mám strach, kvôli deťom, ale verím že všetko bude ok.V Tunisku som bola veľmi dávno s mojou maminou, bola to naša posledná dovolenka, predtým ako zomrela a už dlho sa túžim kvôli spomienkam vrátiť na to miesto.

macka06
12. nov 2024

@dievcacitajucelist my ideme 1x Grécko Rodos, dúfam, že nebudeme sklamaní... Chodili sme do Turecka a staršia už nechce o ňom ani počuť, tak máme zmenu😏

andreakotesova
12. nov 2024

@macka06 aký hotel ste vybrali?

macka06
12. nov 2024

@andreakotesova amada colosos