Letisko Budapešt a Flixbus

zalka
22. sep 2024

Zdravím všetkých cestovateľov. Neviete mi poradiť, kde na letisku v Budapešti nájdem zastávku Flixbus smer Košice. Podľa pokynov terminál A/B akurát tam co som pozerala fotky tak sú hádam 3 podlažia.
Stoji flixbus kdesi uplne dole na parkovisku alebo medzi odletovými halami?
Pri krát mam prilet do Budapešti a to letisko nepoznám.
Kto ma skúsenosť. Ďakujem vopred.

larinka552
22. sep 2024

@zalka no asi ti uplne neporadim ale my sme sa s flixbusom dostali niekde blizko centra a odtial sme hromadnou dopravou (bus a metro) dosli na letisko

taisu
22. sep 2024

dole na parkovisku, všade na mapách bude napísané "bus station”, ale pozor, nikde tam nie je označene ze zastávka Flixbus

zalka
autor
22. sep 2024

@larinka552 mne ide flixbus rovno z letiska do KE... Len netuším kde ma zastávku na tom letisku...
Viedeň to ma jednoduché, rovno pred odletovými a priletovymi halami ale Budapešt som nezistila.

zalka
autor
22. sep 2024

@taisu ďakujem, že nebudem musieť pobehovať medzi halami, hore len taxíky stoja?

Všetky autobusy odtiaľ chodia i tie maďarské 100E a 200E?

taisu
22. sep 2024

@zalka maďarské 100E a 200E zastavujú priamo pred terminálom, Flixbus a rôzne turistické autobusy chodia s parkoviska dole. a flixbus môže citeľne meškať, hlavné je neprepadať panike že čakáš na nesprávnom mieste)

zalka
autor
22. sep 2024

@taisu jaj... Ďakujem za upozornenie... Napísali aby tam človek bol 15 min pred odchodom. Tak hádam bude všetko OK. A nepobludim.

ivka225
22. sep 2024

Ešte sa dá opýtať nejakého pracovníka letiska, pre istotu.

zalka
autor
22. sep 2024

@ivka225 to áno ak vieš jazyk, ja neviem... Ale mam ruky nohy to občas stačí.

ivka225
23. sep 2024

@zalka Netreba vedieť po maďarsky, v leteckej doprave až na výnimky všetci vedia po anglicky.

zalka
autor
23. sep 2024

@taisu no dnes ideme načas... Ďakujem ešte raz za rady.
@ivka225 prečo predpokladas, že všetci vieme anglicky? Ja neviem napr.