Letenky Pelikán - označenie triedy

kepassa
3. jan 2025

Dievcata, poradte mi. 1x pozerame a aj kupujeme letenky mimo cestovky. Co znamena toto cislovanie: 1,2,3
Chapem, ze je to ekonomicka trieda, ale aky je rozdiel medzi 1tkou a 2,kou a 3kou?
Cez co kupujete nizkonakladove letenky? Pelikan je ok?
Dakujem za tip

petamich
3. jan 2025

To je pocet osob, tri osoby ekonomicka trieda (to tam teraz mas vyklikane)

petamich
3. jan 2025

Ak chces zmenit pocet osob alebo triedu (ak sa da klikni na tu sipku)

melanta
3. jan 2025

Pelikan je ok ako vyhľadávač. Kupuj potom priamo cez stránku leteckej spoločnosti. Nikdy nie cez sprostredkovateľov ako pelikan, kiwi a pod.

kepassa
autor
3. jan 2025

@petamich ja som zadala 3 dospelých (17 rovnu berie automaticky ako dospelu ok toto chapem) + 2 deti
Ale ked som to zadala tak to kde som to oznacila mi svietilo na 1tke. Ja sama fyzicky som si to preklikla na 3ku ale nechapala som ani co som tym odklikla, preto sa pytam. Viac ako tri tam ani nie je a my cestujeme 5ti. Cize ono sa to pyta iba na dospelých, tak?

maranco
3. jan 2025

Nekupuj cez Pelikán, bude komplikovaný check in a ak bude treba niečo riešiť budú si ťa pinpongovať

kepassa
autor
3. jan 2025

@maranco dobre, dakujem za vysvetlenie. Cize vo si vyberiem si dohladam v danej let.spolocnosti

petamich
3. jan 2025

@kepassa je tam normalne viac ako tri, teraz som naklikala 5 osob a skusila som aj 7 oson, s dvomi detmi - mne to ide vyklikat ale mozno ty mas nejake obmedzenia, ked uz mas aj destinaciu ale nezda sa mi to 🙂

petamich
3. jan 2025

Mas tam tuto malu sipku, na tu klikni a vies zmenit pocet osob. Pyta sa na vsetky osoby bez ohladu na vek

kepassa
autor
3. jan 2025

Ano, zadala som to na novo a uz to išlo

abbey1
3. jan 2025

@kepassa Doporučujem kupovať priamo u leteckej spoločnosti. K čomu cez sprostredkovateľa?

nelka93
3. jan 2025

Ja som viackrát kupovala cez pelikana a vždy v pohode. Žiadna komplikácia tam nebola