Dobry den prajem,
nemate skusenosti so zmenou itineraru , teda so zmenou cesty, leteniek? Da mi tu moznost, zadam ine letenky. Neviem ci musim opat za letenky zaplatit alebo to je v ramci tej ceny, ktoru som uz zaplatila...alebo vobec nie...vdaka za odpoved
Drzim palce. U kiwi sa nekupuje nikdy! Najhorsi predajca. Ake letenky ste kupili? Cena?
@vlado818 kupujem od Kiwi letenky uplne bezne a nikdy nebol ziadny problem - ked si ale kupim lacnu zakladnu letenku od nizkonakladovej spolocnosti a nepriplatim si doplnkove sluzby tak neocakavam ziadne zazraky (90% leteniek sa neda po 24 hodinach od kupy menit bez ohladu na to, ci si ich kupim priamo od leteckej spolocnosti alebo od re-sellera a ak tak za poplatok, ktory je obcas vyssi ako cena letenky)
Tiez nikdy nekupujem cez kiwi. Najdem si tam letenku a kupim u original dopravcu. Kiwi ma komplikovane procesy pri vrateni penazi a zmenach - vela ludi sa po peniaze ani nedostalo.
na kiwi len vyhladam a potom napriamo kupim..... presne kvoli tomu, ked sa nieco pokasle a potrebujem letenku vystornovat, je to u nich vzdy na dlhe lakte, proste tretia strana najup je vzdy pruser
@petamich Lietame do roka velakrat a od nich som kupil len 1x. A nikdy viac. Ano ked sa nic nezmeni tak ok. Ale staci zmena casu letu a ak nieco chcete riesit nemozne. Ci kupim lacnu letenku za 50€ alebo 55€ priamo napr wizz air kupim priamo wiiz. Mate celu rezervaciu v sprave vy. Pri zmene napr mate moznost si zmenit let 30 dni hore dole zdarma. Pri kupe cez kiwi daju vam najblizsi. Na forach o cestovani je kiwi brany ako najvacsi odpad z odadov. Napr teraz nam zmenila let nizkonakladovka z thajska. Ak by som kupoval cez nich peniaze nikdy neuvidim a nic nevyriesim.
@marcela64 na ich stranke si len vyhladajte co potrebujete a o aky let mate zaujem. Potom pozrite priamo letecku aku ma cenu. A podla toho sa rozhodnite. Ak kupujete let ktory je za 1-2 tyzdne tak je to ok. Ale ja napr kupujem uz lety na rok 2024 a viem ze budu zmeny casov a budem s rezervaciou hybat hore dole dni. Ale mam dobre skusenosti v poslednej dobe aj s kupenou letenkou cez agenturu( nemyslim kiwi) ze boli ochotny zmenit ( turkish, saudia dokocna ponukli let inou spolocnostou) Zaklad je kiwi nie! Nestoji to za 5-10€. Ak su to stovky tak ano.
Kiwi je pri letenkách to, co aaa auto pri autách. Občas nejaký šťastlivec urobi dobrý obchod, ale na 99% sa s nimi niečo pos... pokazi. Od kiwi proste ruky preč, ak nechcete mať vysoko adrenalínové zážitky.
no zalezi od toho co si si kupila - oni pri predaji v ramci doplnkovych sluzieb ponukaju aj taketo moznosti, ze doplatit si sluzbu, ze vies pripadne zmenit letenku atd. - ak si si nic take nepriplatila a nevybrala si si ani typ letenky flexi (napr. Ryanair ma tu najdrahsiu taku a ostatne spolocnosti castokrat tiez), tak potom sa to neda zmenit bez poplatku alebo vobec
je tam vela kombinacii co si si mohla kupit, takze tazko povedat