ahojte mate niektora skusenost s objednavanim leteniek? chceli by sme ist do bulharska na dovolenku letecky a ja sa vôbec nevyznam v tych cenach sme 2 dospely a dve deti a ciel je burgas, nevyznam sa v tych poplatkoch čo tam uvadzaju
to by bolo asi jedno len aby neboli moc drahe termin by bol koniec jula a zaciatok augusta
@tritata ja som bookla pre seba a pre maleho z viedne do sofie cez austrian a odtial bulgaria air vnutrostatna linka sofia-burgas.. je to akurat, pristaneme dve hodiny pred odletom do burgasu, takze akurat bude uz aj checkin..
vyslo ma to s malym cca 200e spiatocna, urcite sa daju zohnat aj lacnejsie, ale kedze trepem aj sportak, tak som nechcela nizkorozpoctove spolocnosti..
povodne som chcela obehnut aj cestovky a popytat sa na moznost letiet zo sliaca priamo do burgasu, bez zakupenia zajazdu, len letenku som chcela (mame tam byt) a jedna jedina cestovka mi bola ochotna predat len letenku a aj to za 330e ☹
vdaka
Najlacnejšie letenky - https://search.jetradar.com/?marker=15048¤cy=EUR&locale=sk Ja kupujem letenky len cez net. Ano, vytlac si to, co ti poslali emailom ako prilohu.
@tritata cez aku spolocnost chces obejdnavat?