Letenky cez e-sky - storno

lucimax
17. jún 2022

Ahojte, má niekto skúsenosť, či sa dá stornovať letenka zakúpená cez e-sky v prípade, že ešte nebola uhradená? Nemajú call centrum, odpoveď z formulára neprišla..
Vďaka

janka169
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kacusik69
17. jún 2022

uplny suhlas s komentarom vyssie (zamestnanec letiska)

lucimax
autor
17. jún 2022

Skôr myslím, či nemajú právny nárok na úhradu letenky.
Ak si teraz kúpim rovnaké rovnaké letenky cez oficiálnu stránku (raynair) a ešte stále mi bude svietiť na esky, že letenky rezerované, to len tak nechám a hotovo?

kitycat
17. jún 2022

tebe sa nic nestane, akurat tam budu blokovane kvoli tej rezervacii, ale to sa asi zrusi ak nebude uhradena do enjakej lehoty

janka169
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucimax
autor
17. jún 2022

@kitycat dakujem. Presne na toto myslím, že blokujem letenky. Ale netuším ako to zrušiť. Veľmi slabé info maju na stránke. Prečítala som si aj všeobecné podmienky, nič tam o tom nie je. Zaujímavé však je, že vo všeobecných podmienkach viac krát uvádzajú, že veci sa riešia cez call centrum. Ale na stránke nikde call centrum nie je uvedené, ani t. č. ani nič. Mne v podstate prišlo do mailu len info o zriadení konta na esky, ani potvrdenie rezervácie neprišlo. Keď sa však prihlásim do svojho kontam, vidím tam že letenky máme rezervovaná a že čaká sa na úhradu. Č. účtu sa však na stránke nikde nedozviem. K platbám maju uvedene len spôsoby platby.

lucimax
autor
17. jún 2022

V podstate sa obávam, že si kupim letenky inde a následne mi príde z esky, že mám zaplatiť aj za tie.

kacusik69
17. jún 2022

@lucimax zrusi sa rezervacia sama po neuhrade… mimochodom call centrum je polsky hovoriace, prd rozumejuce…

kacusik69
17. jún 2022

resp. aj ked sa nezrusi, v rezervacnom systeme Ryanair bude balance a bez doplatenia by ste ani neodleteli… ked vsak neprisla ziadna rezervacka, tak esky letenku tiez zavazne este nerezervoval… neriesit, neplatit, kupit cez Ryanair