Leteli ste s Qatar Airways?

saandrin
14. sep 2014

Ahojte. Budem letiet s 10 mesacnou dcerkou prvykrat.Chcem vediet, kolko batoziny a s akou vahou si mozem zobrat ja aj mala. Mozem jej zobrat na palubu a prevarenu vodu na mlieko, alebo mi ju letusky daju? Dakujem za odpovede a ak Vas este nieco napadne,tak kludne napiste🙂

havana_frost
14. sep 2014

@saandrin
http://www.qatarairways.com/global/en/baggage.page
Neviem kam letíš a ktorou triedou, ale pre väčšinu (a economy class) platí batožína do 30 kg nepresahujúca celkový súčet rozmeru 406 cm (šírka+dĺžka+výška); príručná batožina do 7 kg, rozmery sú na stránke. Tekutiny tak ako pri ostatných aerolíniách, na detskú stravu nemajú obmedzenie. Či bude čistá voda považovaná za detskú stravu.. neviem, hádam hej.
Tu je odpoveď, akú baggage allowance má infant:
http://qatarairways.zendesk.com/entries/2059027...
Príručná do 10 kg, ostatná batožina tiež do 10 kg + maximálny obvod do 110 cm (okrem letov do a z Brazílie, USA, Kanady a Argentíny - tam sú väčšie limity).

tenerifka
15. sep 2014

@saandrin Informacie o batozine najdes na ich stranke. Takisto je tam uvedene vsetko ohladne lietania s babetkami.
Absolvovala som s nimi tusim 14 letov, na palube ti daju vsetko o co poziadas,vsetci su velmi mili a usluzni,doteraz najlepsia spolocnost, s akou som letela, a to uz mam nieco nalietane, ja by som sa s vodou netahala, tu ti daju,rodiny s malymi detmi su vo vsetkom uprednostnovane.