Dobrý den,
Momentálne som s 2 deťmi sama na Slovensku, muz mal cez sviatky prísť za nami. Pracovne sa však nemôže uvoľniť na tak dlho. Ma tam aj rodicov. Samozrejme každý očakáva že prídeme tým pádom ja s deťmi. Syn ma 13 mesiacov práve sa učí chodiť a dcéra 3 roky. Let by bol na Floridu s prestupom. Pravdupovediac neviem si to predstaviť. Viem že obidve deti by som mala na rukách minimálne 14 hodín plus doklady a príručná batozina pre dve deti tiež niečo váži. Išli by ste do toho? Samozrejme let naspäť by ma čakal tiež samu. Možno ak by ste mali nejaké rady ? Nechcem to okamžite zavrhnúť ale príde mi to ako samovražedná úloha 😅
Ja by som nesla sama s jednym dietatom 😀 Ale tak to som ja, stres panika musi byt 😀
Ja by som si asi netrufla ani sama, ale tak ja som letela 3 razy v živote. Ja by som isto bola večer v správach hľadá sa osoba😆a s dvoma deťmi? Fuha...
pfu, silna motivacia by bola pre mna stravit sviatky spolu, takzeasi by som sa odhodlala, ale bude to samovrazedna misia. hardcore, ale zvladnes to. dost zalezi od povahy deti, ale jednoduche to nebude
Kvôli mužovi? Nie nešla by som
Jednu z moznosti vidim, ze muz pre vas prileti a po sviatkoch vas zas odprevadi domov. Ale to znamena 4 letenky naviac v najdrahsich terminoch.
@madeincssr presne to aj mna napadlo povedala som mu to tak polozartovne a odpoved bola že radšej mi v tej cene kupi darček ako odškodné 🤦♀️😀
Hej, je to aj pre neho sialene letiet 4x, da sa to pochopit. Este to premyslite.
nešla by som kvôli sebe, kvôli deťom a kvôli spolucestujúcim. A keby mi chlap mohol ísť a nešiel by lebo sa mu nechce platiť 2 letenky navyše, tak by som za ním ani nešla. Asi nevie čo to obnáša starostlivosť o tie 2 deti, však. Môj by sa teda bál takto aby sme sami došli, a určite by radšej prišiel pre nás. A to som letela niekoľkokrát aj viac ako 14h, a je to záhul aj pre dospelého a nie pre tak malé deti a ešte si na nich sama. Dvaja dospelí by mali čo robiť s nimi.
Akoze keby aj prezijes tu strastiplnu cestu, no mna by naozaj strasili take logisticke komplikacie - co ked posunu let? Zrusia? Daju na dalsi den? Atd atd? Ja uz som cakala na letisku celu noc, a nevedela co bude. Ked sme museli na par hodin ist spat do auta na parkovisko, v dazdi, len s letnymi satockami, hore dole transfermi atd. Sme si s muzom po tom zazitku povedali ze v zivote nikdy viac neletime. 😃 A to som bola bezdetna vtedy ☝️
Ako ja som velmi odvazny clovek co si mysli ze vsetko sa da ked sa chce, a nemam problem aj s "mission impossible", no nemyslim ze toto bude aj uplne komfortne a bezpecne pre deti (aj pre Teba).
Nemozes vziat niekoho na vylet? Sestru? Sesterku? Nejaku studentku z rodiny, co pomoze a pod? To by bola este moznost... Ale sama s 2 detmi na rukach + batozina...a nejedna sa o let do Rima ze si tam za chvilu... podla mna blaznovstvo.
Ja som v strese ked mam ist s malou sama k lekarovi 😅😅😅 toto by som nezvladla ani keby velmi chcem 😅😅😅
Rozumiem že by ste boli radi spolu. Ale nešla by som s tak malými deťmi lietadlom ani s mužom 🤩 nie to ešte sama....
Dievčatá majú pravdu, ak vás tak veľmi chce vidieť nech príde po vás....môj muž by určite prišiel po nás aj za cenu drahších leteniek. Sám by nežiadal a neočakával do mňa že pôjdem sama s dvoma malými deťmi lietadlom a tak dlhý let. Myslí na seba ..a deti. Bola by to záťaž aj pre teba aj pre deti, plus časový posun.....atď. pre dospelého je to náročné a absolvovať a nie pre malé deti. Nič nebudeš mať zo sviatkov , budeš dobitá jak sto psov a keď si konečne trochu zvyknete aj na ten časový posun už bude treba rovnakú torturu absolvovať naspäť. Nešla by som. Uprednostni seba a deti a nie druhých, keby tak veľmi chceli byť s Vami tak muž príde po vás....
Ja by som nesla sama ak by to nebolo uplne nevyhnutne. Keby ta starsia mala uz nejakych 6-7r, tak ok ale neviem si predstavit, ze v lietadle jej bude treba napr kakat a ty sa tam budes s tym 13m batolatom trepat na ten mini zachod s 3r 🙈 ale ano aj ten prestup, kocik, batozina…no drblo by ma samu 🙈
My mame 1,5r a 4,5r a neletela by som s nimi sama, jedine kratky let bez prestupu.
Kamoska letela s 3 malymi detmi sama a zvladla to .
Ja len s 1 dietatom sama, s prestupom a zmeskanym lietadlom, tým padom sme museli prespat v hoteli. Ale dali sme to. Mali sme 3 kufre a 2 ruksaky, za kufre som sa len modlila, nech pridu do cielovej stanice😂
3 rocnej do ruky tablet a vydrzi ti uz v pohode. Na batožinu kasli, nakúpiš tam. Jeden vak s náhradnym oblečením a vecami na zabavu pre deti. Posli im zoznam veci, co maju nakupi ked prides. Podla mna sa to da zvladnut. Ono vzdy sa najde niekto, kto ti pomoze aj keby ti deti cirkusovali v lietadle. Druha varianta je, ze by doletela svokra a spat za muzom by ste leteli spolu.
Fuuuha tak s dvomi takto malymi detmi urcite nie. Neviem si to vobec predstavit a este aj batozinu riesit. Ani by som si tie vianoce neuzila lebo by som bola na nervy ze este jedna taka psycho cesta ma caka.
A ako sa poznam bola by som pekne nahnevana na muza ze nedokaze prist na vianoce za nami 😀
To je taka drama zase.. tak chces ist alebo nechces ist? Ak ano, tak do prirucnej zbalis nahradne oblecenie, vlhcaky, plienky, keksiky, kapsicky, hracky, knizky a aj ten tablet s rozpravkami. Do kufra len oblecenie a topanky, vsetko tam kupis na par dni Do lietadla na tri sedadla, ziaden infant na kolenach na tak dlhy let (snad sa to da?). Ta cesta ubehne najhorsie asi len dojst na letisko a potom z neho domov. Hadam ze kocik a nositko mas.
Je to nastavenie mysle ❤️
V zime sa teperiť s dvomi deťmi, keď už tak zobrať nejakú kamošku alebo niekoho z rodiny čo by mal z toho výlet, alebo si to preložiť na jar/leto kedy je lepší čas.
@betulinka1 nevydrží 14h na tablete na jednom mieste. Spolucestujúci sa jej akurát poďakujú za úžasný let a nie ešte pomôcť. Ono treba byť trochu aj ohľaduplní voči ostatným
@kitycat ty uz si take nieco absolvovala trebars s jednym malym dietatom? Lebo 14 hodin (plus vela hodin na letiskach, plus transfery, nehovoriac o nepredvidatelnych situaciach - niekolko hodinove meskania, strajk, zrusenie/posunutie letu...) nie su 2-3 hodinky a aj tie s dvoma malymi detmi mozu byt tazke.
@madeincssr však to som išla akurát písať, že tie, ktoré tu píšu, že to nič nie je a nech ide, asi ešte takto v živote neleteli. Lebo by to nepísali. To má dosť aj dospelý človek
Nie nesla aj ked, keby som musela tak to zvladnem, ale musela by som mat vacsiu motivaciu ako len stravit Vianoce spolu. 13 mesacny si to nebude pamatat a 3 rocna, pokial ty nebudes robit dramu, tak to prezije tiez a okrem toho, ze nebudete mat fotku pod stromcekov sa nic nedeje, traumu mat nikto nebude … kolko rodicov pracuje cez sviatky 🤷🏻♀️ On sa nemoze uvolnit a mna ma s prepacenim porazit. Aj za rok su Vianoce
Ja síce lietam sama s dvomi deťmi ale jedno už malo skoro 10 keď mal mladší 10 mesiacov. Aj tak som mala nervy roztecene to letíme dve hodiny. Toto co si opísala by sa mi tak mohlo snivat v nočnej more 🤣
Ja som lietala bežne sama bez muža s dvoma deťmi, ale omnoooho kratšiu trasu, HR-SK a naspäť domov, takže sa nemôžem porovnávať a hlavne mám deti s väčším vekovým rozdielom. Teraz mám deti tri a nešla by som s nimi letecky ani sama a ani s mužom takže za mňa nie..😂
jeho poznámka odškodného by ma presvedčila, že nie je nutné letieť
ja by som nešla ani sama, nieto ešte s 2 maličkými deťmi, dnes sa môžete vidieť online kedy chcete
no ja som videla minule podobny ukaz, sama mamicka, s jednym dietatom v kociku, druhe male vedla nej, kufrisko ako hrom + prirucne a isla chudinka sama, vsetci ju lupovali, ale asi to dala
A muz by s nimi letel sam? Tazko. Mas len dve ruky, aj z hladiska bezpecnosti by som nesla. V tomto veku kazde dieta utekalo inym smerom, ked mali potichu vydrzat sediet tak rev na cele okolie..... Proste nie. Nejde o zivot
A kedy sa muz naposledy "uvolnil" z prace a bol tu? Lebo ked ani na sviatky nemoze, tak snad bol pred mesiacom doma? Poznam taketo vzdialene manzelstva, ale toto sa mi zda prilis.
A nie, neletela by som.
Uff no tak ale toto je riadne harakiri podla mna..