Letecky s 21-mesačným dieťaťom

denisa58
30. jún 2023

Dobry vecer chcem sa opytat mate niekto skúsenosť cestovať letecky z malim dietatom ..Nas syn ide mat v septembri 2 roky...29.7. odlietame na dovolenku a cesta bude trvať skoro 2.5 hodiny..Viete mi poradit alebo podeliť sa z vašimi skúsenosťami.Mam strach ze mi bude celu cestu plakat...v aute nam vydrzi bez problémov aj v kočíku sedieť len sa bojim ako bude znášať let ..
Za každú radu ďakujem 🙂

aylinn
30. jún 2023

@denisa58 to sa asi nedá predvídať. Môj mi našťastie nikdy neplakal, skôr som sa bála ako ho udržím sedieť vtedy ked musí byť pripútaný. Určite posťahuj obľúbené rozprávky do tabletu , obľúbené snacky nabaľ a hračky tiež a nejak to zvládnete aj všetci okolo Vás 2,5 hodiny nieje až tak veľa 🙂

denisa58
autor
30. jún 2023

@aylinn dakujem krasne hadam to nejak zvládneme

milanemila
30. jún 2023

@denisa58 no hlavne nestresuj a dopredu sa neboj, lebo aj dieta bude nervozne. 2,5 hodiny je kratucky let. Vezmi mu nejaku novu hracku/knizku a nejake snacky a v pohode to zvladnete.
My lietame s malou od 10 mesiacov (aj to lebo bola korona, inac by sme isli skor) Teraz ma neceleho 3,5 roka a 10 letov ma uz urcite zasebou, zvykla si. Maly bude mat cca 5m, ked bude 1x letiet.
Urcite to zvladnete a uzijete si peknu dovolenku 👍🏼

denisa58
autor
30. jún 2023

@milanemila dakujem krasne 🙂

evka258
1. júl 2023

@denisa58 ja som dala aj 1/4 Kynedrilu, to ho trochu utlmilo a tiez spal celu cestu spat. Horsie to bolo tam, 2,5 hod sa po mne "gniavil", a to som mala aj knizku, snacky...

viky173
1. júl 2023

@aylinn ten je podareny 👍 🙂

denisa58
autor
1. júl 2023

@evka258 toho sa bojim ze bude nervozny placlivy alebo ze sa bude bat a tiez aj to zenevydrzi sediet pripútaný pri vzlete