Let so 17-mesačným dieťaťom

8. jún 2023

Ahojte všetci ❤️
O pár dni letíme s našim 17 mesačným dievčatkom na dovolenku. Tie, ktoré ste už takto s malým dieťaťom leteli ako to je s mliečkom napríklad?
Letíme z Košíc tak najlepšie by bolo ak by ste napísali tie, ktoré lietali z tade❤️
Čo môžem so sebou brať a čo nie? Môžem jej tam zapnúť dáta, aby si pozerala aspoň rozprávky?
Letíme 2 hodiny
Ďakujem za odpovede ❤️❤️❤️

amelia89
8. jún 2023

Data v lietadle ? 😅 Nie nemozes, tam nie je signal. Stiahni si rozpravky do tabletu/mobilu.
Detska strava/mlieko/kapsicky atd su povolene na kazdom letisku.

julie19
8. jún 2023

Ahoj, leteli sme keď mala dcéra 18 mesiacov, pre dieťa do 2 rokov je možné nabaliť neobmedzene množstvo tekutín aj stravy, mali sme Nutrilon, kapsicky, vodu, nejaké tyčinky, chrumky atd 🤷‍♀️ môžeš byt akurát pri kontrole vyzvana niečo otvoriť a pred nimi ochutnať/odpiť … data v lietadle asi ťažko 😅 ale odporúčam stiahnuť rozpravky do mobilu alebo tabletu a môže pozerať ;) klude aj celý let… my sme leteli do Turecka takže nejaké 2 hodiny a prakticky celý let prespala 🤷‍♀️ cestou späť to bolo horšie lebo sme mali turbulencie a musela sedieť pripútaná na kolenách takže to bolo náročnejšie

cookie29
8. jún 2023

tak s takym velkym dietatom som letela viackrat 🙂 kedze my sme zacali lietat mozno v 2m. Rok a pol je uz velkac. Ja som dojcila, takze mlieko sme nebrali, ale inak nie je problem zobrat kapsicky vodu a podobne pre dieta. Vacsinou zabalene zvlast, len som kontrole vylozila. Oni sa uz automaticky pytaju ked vidia drobceka. Co sa tyka dat, som sa zasmiala. Si predstav, ze v danej vyske ziadne nie su 🙂 Takze mozes stiahnut do tabletu ci mobilu ale pokial ides len na taky kratky let, tak staci nejaka neokukana hracka, nova knizka atd...

autor
8. jún 2023

Haha dievčatá smejem sa aj ja 😅 nikdy som neletela a neviem či vôbec nejaký prístup k internetu je 😂 myslela som wifi, ale to asi tiež nie, však?😂

banalu
8. jún 2023

Pozri podmienky leteckej spolocnosti co sa batoziny tyka.. vacsinou plati, ze voda, mlieko a kapsicky nemaju obmedzenia na ml (pre dieta), mozu ta ale poprosit ochutnat vodu/mlieko, kapsicku (mne sa to nikdy nestalo, ale boli aj take pripady). Normalne som mala dve flase, termosku s teplou vodou, malej pohar na vodu s vodou a mlieko v davkovaci, 2 kapsicky 120 ml a masovy prikrm v skle 160 g alebo tak nejako. Vsetko vylozit standarne z batoha.
Niektore spolocnosti dovoluju extra batozinu na palubu lietadla pre dieta. Pre mna to bola zbytocnost, vsetko som mala v batohu.
Akou spolocnostou letite?

syslik81
8. jún 2023

rok a pol stare dieta vydrzi pri rozpravek-stiahniu niekolko offline plus knizku s nalepkami alebo dake hry co ju zabavia.. mlieko zober susene a za kontrolami si das v kaviarni prevarit vodu -nemali nikdy nikde problem .. inak kapsicky prenesies v pohode cucacie ...

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz