Ahojte všetci ❤️
O pár dni letíme s našim 17 mesačným dievčatkom na dovolenku. Tie, ktoré ste už takto s malým dieťaťom leteli ako to je s mliečkom napríklad?
Letíme z Košíc tak najlepšie by bolo ak by ste napísali tie, ktoré lietali z tade❤️
Čo môžem so sebou brať a čo nie? Môžem jej tam zapnúť dáta, aby si pozerala aspoň rozprávky?
Letíme 2 hodiny
Ďakujem za odpovede ❤️❤️❤️
Ahoj, leteli sme keď mala dcéra 18 mesiacov, pre dieťa do 2 rokov je možné nabaliť neobmedzene množstvo tekutín aj stravy, mali sme Nutrilon, kapsicky, vodu, nejaké tyčinky, chrumky atd 🤷♀️ môžeš byt akurát pri kontrole vyzvana niečo otvoriť a pred nimi ochutnať/odpiť … data v lietadle asi ťažko 😅 ale odporúčam stiahnuť rozpravky do mobilu alebo tabletu a môže pozerať ;) klude aj celý let… my sme leteli do Turecka takže nejaké 2 hodiny a prakticky celý let prespala 🤷♀️ cestou späť to bolo horšie lebo sme mali turbulencie a musela sedieť pripútaná na kolenách takže to bolo náročnejšie
tak s takym velkym dietatom som letela viackrat 🙂 kedze my sme zacali lietat mozno v 2m. Rok a pol je uz velkac. Ja som dojcila, takze mlieko sme nebrali, ale inak nie je problem zobrat kapsicky vodu a podobne pre dieta. Vacsinou zabalene zvlast, len som kontrole vylozila. Oni sa uz automaticky pytaju ked vidia drobceka. Co sa tyka dat, som sa zasmiala. Si predstav, ze v danej vyske ziadne nie su 🙂 Takze mozes stiahnut do tabletu ci mobilu ale pokial ides len na taky kratky let, tak staci nejaka neokukana hracka, nova knizka atd...
Haha dievčatá smejem sa aj ja 😅 nikdy som neletela a neviem či vôbec nejaký prístup k internetu je 😂 myslela som wifi, ale to asi tiež nie, však?😂
Pozri podmienky leteckej spolocnosti co sa batoziny tyka.. vacsinou plati, ze voda, mlieko a kapsicky nemaju obmedzenia na ml (pre dieta), mozu ta ale poprosit ochutnat vodu/mlieko, kapsicku (mne sa to nikdy nestalo, ale boli aj take pripady). Normalne som mala dve flase, termosku s teplou vodou, malej pohar na vodu s vodou a mlieko v davkovaci, 2 kapsicky 120 ml a masovy prikrm v skle 160 g alebo tak nejako. Vsetko vylozit standarne z batoha.
Niektore spolocnosti dovoluju extra batozinu na palubu lietadla pre dieta. Pre mna to bola zbytocnost, vsetko som mala v batohu.
Akou spolocnostou letite?
rok a pol stare dieta vydrzi pri rozpravek-stiahniu niekolko offline plus knizku s nalepkami alebo dake hry co ju zabavia.. mlieko zober susene a za kontrolami si das v kaviarni prevarit vodu -nemali nikdy nikde problem .. inak kapsicky prenesies v pohode cucacie ...
Data v lietadle ? 😅 Nie nemozes, tam nie je signal. Stiahni si rozpravky do tabletu/mobilu.
Detska strava/mlieko/kapsicky atd su povolene na kazdom letisku.