Ahojte je tu niekto kto letel smartwings lietadlom, neviete mi poradiť lebo, týmto lietadlom letíme teraz prvýkrát a čítala som na internete ze lieky môžu byť len v príručnej batožine, napokon vždy som to hádzala do kufra aby som zbytočne pri sebe toho veľa nemala, myslíte že bude s tým nejaký problém ďakujem pekne za odpoveď
Lieky, ktore nie su volne dostupne a na predpis mam v prirucnej a k tomu 2 ks Ibalginu, Paralenu...zvysne mam v podpalubnej (tie volno predajne) a takto to aplikujeme bez ohladu na letecku spolocnost
@dzarika do prirucnej si daj iba lieky, ktore budes potrebovat pred letom, pocas neho a po pristati.
Vsetko ostatne daj do velkej batoziny, ak ju mas k dispozicii, tam mozes mat liekov kolko chces aj v objemoch akych chces.
je uplne jedno, ci letis s Cathay pacific alebo Smartwings, nikto nenariaduje, kde mas mat lieky, ale zdravy sedliacky rozum nasepkava, ze ak das lieky do podpalubia a kufor sa strati, zostanes bez nich. Takze co z toho vyplyva?, no ze lieky vzdy treba zobrat do prirucnej
Ja som bezne lieky nahadzala do podpakubnej ale take co dcera berie kazdy den, do prirucnej.ale aj s paierom od mudr v anglictind, kedze nas liek je opiat
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď
@dzarika treba mat v prirucnej,lebo ak sa kufor strati,oneskori (moze sa stat) ostanete bez liekov