Dobrý deň, tí, ktorí ste leteli v poslednej dobe s touto spoločnosťou s deťmi, chcem sa informovať ,môžem si pre deti vziať do lietadla na palubu svoje jedlo (rožok, kapsicky,keksík) a vodu? Ako to presne funguje? Ďakujem.
@alexandra2468 čiže môžem mať normálne jedlo v akomkoľvek množstve v prirucnej batožine?
@bejkovnicka jasne. Domace/kupene/krabickove hocijake v hocijakom mnozstve.
@alexandra2468 ďakujem veľmi pekne
@alexandra2468 a neviete mi prosím aj poradiť ako je to s kocikom?
@bejkovnicka skladny sportovy kocik je povoleny, pisem skladny sportovy, lebo som este nevidela nikdy nakladat velku 3-kombinaciu.
Tu mate aj oficialne info od Wizzair.
@bejkovnicka co si vziat na palubu nezavisi od leteckej spolocnosti, ale od pravidiel bezpecnosti na letiskach, vacsinou mozes zobrat vsetko, co nie je tekute (bagetu/salat/keksy/chipsy), nemozes zobrat tekutiny s objemom vacsim ako 100ml (jogurty/smoothie/puding....), ak sa jedna o babatko, moze sa vsetko, aj mlieko ci voda alebo vyziva
@alexandra2468 pýtam sa preto na kočík, lebo potrebujem zobrať dvojkociar, súrodenecky. Na ich stránke som čítala len,že ma mať do 10 kil, len je teda väčší na rozmer ale váhu spĺňa. Starší syn ma síce 5 rokov ale ja ten kociar jednoducho nevyhnutne potrebujem.
@bejkovnicka tak potom musite volat asi priamo na nejaku ich zakaznicku linku, aby ste neboli neprijemne prekvapena nahodou 🤷🏻♀️ Tieto lowcostove spolocnosti su dost nevyspytatelne 😃
@bejkovnicka neber kočík ppozicaj v destinacii
@bejkovnicka v klude ten kocik zobrat mozete
@bejkovnicka vsade si mozes zobrat svoje jedlo. Letela som s xy spolocnostami vratane wizzair a vzdy som mala celu tasku svojho jedla 😃 tekutina je povolena len do 100ml, vynimkou su napoje pre male deti v rozumnyh mnozstvach (mlieko, caj, atd). Ale urcite nie liter pre kazde dieta.