Ahojte, prosim vas ti ci ste boli na dovolenke na tomto ostrove? Ako ste tam leteli? Ako dlho? S prestupami? Dnes som rezervovala dovolenku, ale vobec v rezervacii neudavaju dlzlu letu, cize trochu stres a ked si dam hladat letenky na kos, tak mi snad ani let na kos nenajde 😅 tak ja som cakala ze 2 hodiny, max tri …. Tak teraz neviem, co si mam o tom mysliet …. Ďakujem ☺️
@crazy_cat_lady my prave mame pisany let z Bratislavy, len teda do rezervacie nam ho nenapisali dlzku letu a ked som skusala hladat letenky sama, ze nech informacne viem, tak total ze 10 hodin a taketo 😅🤦♀️ tak som zostala teraz taka v šoku
@sisi2212 a kedy mate letiet? 🙂
@sisi2212 inak v letenke by ste okrem ineho mali mat cas odletu a priletu - ani to tam nemate? 🙂
@crazy_cat_lady v juli, ja prave zatial mam len objednane, letenku este nemam
Ten let trvá niečo krátko cez dve hodiny z Bratislavy, boli sme minulé leto
Dve hodiny cca a určite bez prestupu
@martinka13 a inak ako ste boli spokojna na tejto dovolenke? Aky hotel? My ideme casa paradiso
@sisi2212 čítaj našu diskusiu z minulého leta 😉😉 https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/casa-paradiso-kos-recenzie/
@sisi2212 boli sme dávnejšie. Kos je nádherný. Požičali sme si buginu a celý ho prešli. Jedine, co mi prekážalo bol vietor. Dosť tam fúka.
ja som minulý týždeň objednala KOS na INVII a mám tam aj presný čas kedy odlietame a koľko trvá. Odlietame z BA o 11:30 a let trvá 2hod20min
@michaela412 super, my este nemame presny čas a let …. Tak snad to bude tiez taky kratsi let ☺️
podľa mňa to bude priamy let, takže všeho všudy by mal trvať okolo dvoch hodín. presné info vám dajú asi až tak okolo týždňa pred samotnou dovolenkou, keďže budú mať aj letenky nahodené a tak
@sisi2212 Jasné, že každá rodina má svoj vlastný bungalov s terasou. Na dolnom/prízemí je napr. 1 a vedľa neho miestnosť pre upratovačky,kde majú svoje veci a na druhom poschodí 2 apartmány. Ja som tie budovy cielene nefotila, mám videá z areálu, ale tie sa sem nedajú pridať.
Tak ti aspoň posielam mapku hotelového komplexu a jedno foto,kde som fotila bugenvilie. Tam je to trochu vidieť.
@sisi2212 my sme leteli z viedne a cesta trvala zhruba dve hodiny 🙂