Ahojte mamičky, chcem sa opýtať či už niektorá z vás letela lietadlom v noci. Ešte som neletela a v lete sa chystáme na dovolenku letecky. Trošku mám strach. Cestu naspäť absolvujeme letom v noci. Je sa čoho obávať? 🙂
nic sa neboj, v noci sa podla mojho nazoru leti este lepsie nez cez den... mam nejake tie skusenosti, minimalne 7krat som absolvovala let Australia- Europa a spat 😀
a coho by si sa ako mala obavat. to iste ako cez den, akurat nic vonku nevidis
Ďakujem, kočky. Viete, premiéra, tak sa trošku obávam 🙂
Ďakujem za každú odpoveď, ste super 🙂
@1motilik1 ak nebudeš mať tie vody v príručnej batožine, tak v pohode... a kam letíte?... ja som to riešila aj tak, že som im dávala prevarenú vodu ... a nechala vychladnúť (keď boli maličký... mala som takú malinkú príručnú rýchlovarnú kanvicu...) ...a neskôr sme si "čapovali" horúcu vodu v jedálni 🙂 a nechali vychladnúť, alebo sme nakúpili v markete minerálky, už si presne nepamätám o koľko boli drahšie, ale dalo sa...nebolo až také hrozné... ešte ti poradím, daj si do vyhľadávania na fóre destináciu kam idete a budeš mať presné info od mamičiek, ktoré tam boli...
@ivett1 dakujem za info.ja som letela už 3 krat, ale pravdu povediac už som aj zabudla ako to presne bolo , viem že 1,5 litrovu flašu mi hned zobrali a nechali mi iba tie dojčenske sklenene ale mala som dve a s každej som si musela odpiť-v jednej bolo zarobene mlieko a vdruhej horuca voda.Ano mala som na mysli že by som si zabalila niaku tu našu Lucku ale nie do priručneho,lebo to viem že to by mi nedovolili zobrať so sebou.Letime do Egypta-bola som tam už v troch hoteloch a vždy sme mali vodu balenu v cene,ale to bolo v Hurgade a na Makady. Ale teraz letime do Marsa alam a tam tu vodu budem kupovať .A aj tu konvicu som si vždy bravala so sebou ,lebo ja som malému prevarala ešte aj tu balenu aby nahodou niečo nechytil a tak to chcem robiť aj teraz pri malej ,ale hned prvy den ked priletim by mi bolo lepšie keby som nemusela riešiť hned vodu a stačilo by mi otvoriť našu Lucku ktoru poznam ,že je v pohode a nemusim jej ju prevarať.
nemas sa coho obavat 😉 , uz sa len tesit na oddych pri mori