Let a kozmetika

stanislavarubi
4. júl 2024

Zdravím dámy 🙂 Onedlho letíme lietadlom bulgariaair a mám otázku ohladom tekutej kozmetiky. Viem, že pokial si ju chcem uložiť do príručnej batožiny (u mna v lietadle) musí byť kozmetika preliata do priesvitnej flaštičky v priehladnej taštičke max 1 fľaštička 100 ml a nepresahovať 1 liter. Ale pokiaľ si ju dám do podávanej batožiny (kufor) ako to funguje? Musím ju tiež prelievať? A musí byť max 100 ml ? A nepresahovať dokopy všetky tekutiny 1 liter ? Alebo si napriklad mozem cely sprcháč zabaliť tak ako ho kúpim?

zuzanka.zuzu
4. júl 2024

1.je úplne jedno s kým letíš, toto je vec letiska
2.do podpalubného kufra môžeš dať koľko kozmetiky chceš

zalka
4. júl 2024

@stanislavarubi v podpalubnej batožine môžeš mať celé balenia, bez obmedzenia litraze. No daj pozor na hmotnosť batožiny.

marcellka32
4. júl 2024

Cely sprchác, šampón dole do kufra...a kľudne aj 5 litrov do kufra ...prirucna 1 liter/po 100 ml

muchotrafka298
4. júl 2024

Kozmetiku mozes mat kludne v kufri bez ohladu na jej hmotnost, smerodajna je hmotnost kufra. Z vlastnej skusenosti Ti poradim, aby si si vsetko zabalila do folie alebo igelitovych sackov a dala do kozmetickej tasky. Ked budu hadzat kuframi, nech nemas v celom kufri sprchac alebo sampon. Do lietadla si mozes zobrat kozmetiku v uzatvaralenom sacku max. 1 liter. Pocita sa do tekutin aj ruz, mejkalp, spirala, lesk na pery, zubna pasta a pod. Vsetko co nebudes potrebovat pocas letu nemusis mat v prirucnej ale dole v kufri.

stanislavarubi
autor
5. júl 2024

@muchotrafka298 dakujem krásne za odpoveď. A pokial máme batožinu do 20 kg tak mozem mat klasicky veľký kufor alebo menší?

palicka
5. júl 2024

@stanislavarubi nie rozmer, váha

muchotrafka298
5. júl 2024

@stanislavarubi ako ti vyhovuje. Nirmalne klasicky kufor, len pozor na hmotnost.

stanislavarubi
autor
5. júl 2024

@muchotrafka298 ďakujem, objednala som si váhu na batožinu tak rovno doma si odvážim😊

muchotrafka298
5. júl 2024

@stanislavarubi este taka moja rada z vlastnej skusenosti. Neber si uplne obrovsky kufor, aby si s nim vedela sama manipulovat. Dat ho na vahu na checkine, zobrat z batozinoveho pasu a pod.

stanislavarubi
autor
5. júl 2024

@muchotrafka298 Ďakujem mám strednú velkost. Náhodou strojček ktorý sa nabíja sa môže brať alebo len taký ktorý sa klasicky na kábel pichá do štekra ? Lebo priatel niekde čítal ze len taký sa moze