Lanzarote verzus Tenerife s deťmi

moosh
2. jan 2025

ahojte,

prosim mate skusenosti s dovolenkou s detmi na Lanzarote alebo Tenerife? Ktory ostrov je viac vhodny pre deti podla vas? planujeme ist na tyzden v marci so 4 r a 7 r.
Neocakavam kupanie v tomto obdobi, avsak rada si dam poradit, ak mate s tymito ostrovami skusenost.

Dakujem

majlo1234
2. jan 2025

Boli sme aj aj, odporucam vyhrievany bazen na ubytku, inak ocean je chladny 🙂 za mna vyhrava tenerife, lanzarote je take pustne, mesacna krajina. Ale zas lieta sa priamo z Ba(co je pre nas super)

gabsisi
2. jan 2025

@moosh v lete ideme na Tenerife. Na Lanzarote ma nič zatiaľ nezaujalo. Na Tenerife je aj prales. Aj sopka.... Možno nám týždeň ani stačiť nebude. Inak aj Grand kanaria bola pecka

lila246
2. jan 2025

suhlasim s tenerife, bola som aj na lanzarote ale ako pise pani nadomnou - je to taka pusta krajina, miestami sa citite ako na Marse :D

moosh
autor
2. jan 2025

dakujem za reakcie - tiez som viac naklonena k Tenerife. idem najst ubytko s vyhrievanym bazenom a hadam sa nam bude pacit 🙂

melanta
2. jan 2025

@moosh odporúčam už teraz rezervovať výstup na vrchol Teide, ak chcete ísť aj na vrchol. Denne púšťajú iba 200 ľudí, rezerve sa robí aj 2-3 mesiace vopred. Ubytovanie odporúčam hľadať v lokalite medzi playa de las američana a playa del duque. Budete mať na pešo centrum Tenerife, Siam park, Aquland, niekoľko pláží, vodné športy.

carolynka
2. jan 2025

@moosh tiez odporucam Tenerife, na Lanzo som na zaciatku mala pocit klaustrofobie, uz by som sa tam asi nevratila, aj ked ostrov je krasny a dovolenka bola super. Vyhrievany bazen urcite hladajte, ocean je chladny.

kiki68
2. jan 2025

Teneriffa, je tam aj co robit s detmi ako mimo kupacky. Boli sme so 4 rocnym a bolo super.

dalayla
5. jan 2025

@melanta ahoj, pisem sukromnu spravu, dakujem.