Ti,ktori mate prehlad v cestovkach,ktora ma najvyhodnejsie ponuky alebo s nou mate dobre skusenosti. Doteraz sme chodili na vlastnu past. Prvykrat chcem ist s cestovkou a nejako sa neviem orientovat.
Kartágo + Fisher. Je to jedna firma, ale ceny majú najlepšie z tých, čo máme na Slovensku. Hlavne lastminute vieš vychytať v dobrej cene. Najdrahšie sú Satur a Hydrotour.
@egonsk ved pise, ze tak chodili, teraz chce cez cestovku
Zalezi od toho, ake hotely ponuka CK. Od toho sa odvija cena, cize su drahsie CK a lacnejsie. Tie drahsie, ako je Hydrotour a Satur maju spravidla 4* a 5* ubytovanie, Tiptravel/Seneca/Koala maju zase lacnejise, tam aj hotely 3* alebo penziony sa najdu. Takze cisto je to na tom, ake mas preferencie a hlavne budget. Teraz uz musis len na last minute pockat, najvacie first moment zlavy boli v zime.
Ked som hladala zajazd, naj ceny mal cedok - lieta aj zo slovenska. Pripadne si hladaj cez inviu a najdes najlahsie. Ma zmluvu so vsetkymi cestovkami
Sonnenklar. de
je to internetová cestovka a máva fajn ponuky aj Last minut.
Pozri aj ponuku od Solartour
Fifo, Firo, Pegas, Intermedial, Kartágo, ckvitkovice, Hechter, Solvex snáď niektoré nezanikli 🙂
kartago za mna