Ahojte, chystáme sa s kamarátkou na pár dní do Barcelony. Vedeli by ste mi poradiť nejaké cenovo prijateľné ubytovanie v okolí alebo priamo v meste? Ďakujem. 🙂
@zuzana76
ty jo, tak to mi přijde teda dost daleko od centra 😲
@terrs,
A co je to cenově přijatelné? Každý si pod tím představí něco jiného...Na netu je spousta vyhledávačů...a záleží, co preferuješ, jestli ti stačí bydlet v hostelu (sice mají většinou společnou koupelnu, ale dají se sehnat i 2 lůžkové pokoje) nebo chceš hotel se snídaní...jestli jsi ochotná jet několik desítek minut do centra nebo jen vyjít z hotelu a vše mít téměř na dosah...
Osobně je pro mě největší priorita poloha (střed města) a hotel se snídaní. Sehnali jsme na www.booking.com ubytování pro 2 na květen 50m od cca středu La Rambly za pro nás přijatelnou cenu.
@terrs
suhlasim s lendy1, sagrada familia je dost daleko od centra, skutocne centrum je okolie La Rambla a tam najdes v okoli kooooopu hotelov a hostelov za asi 30 euro/osoba/noc v dvojpostelovej izbe.
pozri napr. stranky hostelworld, hostels, hostelz
my sme pred rokmi boli tu http://www.hostalgrau.com/php/index.php
@lendy1
@ikke no hej, je to mimo La Rambla a Plaza de Cataluna, co sa asi povazuje za centrum BCN , ale ona ani nepisala,ze chce priamo v centre, ale mne to skor prislo, ako,ze chce nieco cenovo prijatelne a overene, ze zakaznici boli v hoteli spokojni a sonduje teda tymto smerom. A myslim,ze v BCN nie je problem , aj ked je clovek trosku dalej, tak sa metrom prepravi kam chce, to mesto je tak velke, ze aj ked bude byvat v centre, tak aj tak sa bude musiet prepravit metrom ak chce ist napr na Tibidabo, alebo navstivit Park Guell. Ona pisala,ze dokonca v okoli, co mne pride aj na 20 km od mesta . 😉
@zuzana76,
já reagovala na tvůj příspěvek, jelikož jsi psala, že to tvé ubytování bylo v centru, což mě nepřijde. SF je docela mimo centrum...
A jak jsem psala, záleží prostě na spoustě kritérií a na netu se dá najít ubytování 100%. Jezdíme každý rok někam jinam a pro mě je prostě poloha hotelu nejhlavnější-aby bylo všude blízko, mohli jsme si jít večer sednout do centra dění na jídlo nebo do baru a nemuseli řešit dopravu zpět do hotelu. Jsme všude max. 1,5 dne čistého času a na přejíždění prostě není čas, když toho člověk chce vidět co nejvíc...No a někomu zase nevadí bydlet i mimo město a dojíždět každý den.
Každopádně se do Barcelony už moc těším... 🙂
@lendy1 ano, napisala som v centre, ale nemyslela som to najcentrovatejsie centrum, podla mna sa to zase ako sirsie centrum da chapat. My sme stravili v BCN niekolko dni a zakazdym sme sa vydali nejakym smerom za pamiatkami. Ale stale je tam kopec veci, ktore by som este navstivit chcela. My zase nie sme velmi na vysedavanie , na kavu, ci caj to ano, obed sme si dali v terene, podla toho na aku restauraciu sme narazili, a v podstate sme metrom a autobusmi prekrizovali cele mesto. Ale uz si ani nepamatam kolko sme platili v tom hoteli na noc, to bolo este v 2006.
my sme na toto odporúčanie http://rezervuj-ubytovanie.sk/ubytovanie-v-barc... išli do After Hostel - 5 minút od La Rambly ktorú spomínala @lendy1 - platili sme 40e/noc (2 osoby), cenovo to bolo výhodné ale až tak sme spokojní neboli
v lete sa chystáme znova, máte ešte nejaké tipy?
ideálne tiež niečo blízko centra a za dobrú cenu
a okrem bookingu je dobrý na rezerváciu napr. hostelworld
viac sa mi paci booking.com nez hostelworld ,a ak chces platit okamzite hotel tak si daj vyhlada cheap hotels a hotovo ,tie co sa platia hned byvaju lacnejsie si myslim ,v Barcelone som bola 4 roky naspat ale vobec si nepamatam kde sme byvali ☹
ahoj.. keď už sme pri tej Barcelone, ja sa tam tiež koncom mesiaca chystám no na dlhší čas 😀 preto by som potrebovala zohnať na prenájom nejakú izbu alebo byt s dvoj-lôžkovou postelou.. vedeli by ste mi niečo poradiť?? ďakujem
my sme byvali tu
http://www.amrey-sant-pau-barcelona.com/index.h...
je to v centre, blizko Sagrady familie