Lacné ubytovanie v Barcelone. Poraďte

terrs
28. mar 2011

Ahojte, chystáme sa s kamarátkou na pár dní do Barcelony. Vedeli by ste mi poradiť nejaké cenovo prijateľné ubytovanie v okolí alebo priamo v meste? Ďakujem. 🙂

zuzana76
28. mar 2011

my sme byvali tu

http://www.amrey-sant-pau-barcelona.com/index.h...

je to v centre, blizko Sagrady familie

lendy1
29. mar 2011

@zuzana76
ty jo, tak to mi přijde teda dost daleko od centra 😲

@terrs,
A co je to cenově přijatelné? Každý si pod tím představí něco jiného...Na netu je spousta vyhledávačů...a záleží, co preferuješ, jestli ti stačí bydlet v hostelu (sice mají většinou společnou koupelnu, ale dají se sehnat i 2 lůžkové pokoje) nebo chceš hotel se snídaní...jestli jsi ochotná jet několik desítek minut do centra nebo jen vyjít z hotelu a vše mít téměř na dosah...
Osobně je pro mě největší priorita poloha (střed města) a hotel se snídaní. Sehnali jsme na www.booking.com ubytování pro 2 na květen 50m od cca středu La Rambly za pro nás přijatelnou cenu.

ikke
29. mar 2011

@terrs
suhlasim s lendy1, sagrada familia je dost daleko od centra, skutocne centrum je okolie La Rambla a tam najdes v okoli kooooopu hotelov a hostelov za asi 30 euro/osoba/noc v dvojpostelovej izbe.
pozri napr. stranky hostelworld, hostels, hostelz
my sme pred rokmi boli tu http://www.hostalgrau.com/php/index.php

zuzana76
29. mar 2011

@lendy1
@ikke no hej, je to mimo La Rambla a Plaza de Cataluna, co sa asi povazuje za centrum BCN , ale ona ani nepisala,ze chce priamo v centre, ale mne to skor prislo, ako,ze chce nieco cenovo prijatelne a overene, ze zakaznici boli v hoteli spokojni a sonduje teda tymto smerom. A myslim,ze v BCN nie je problem , aj ked je clovek trosku dalej, tak sa metrom prepravi kam chce, to mesto je tak velke, ze aj ked bude byvat v centre, tak aj tak sa bude musiet prepravit metrom ak chce ist napr na Tibidabo, alebo navstivit Park Guell. Ona pisala,ze dokonca v okoli, co mne pride aj na 20 km od mesta . 😉

lendy1
29. mar 2011

@zuzana76,
já reagovala na tvůj příspěvek, jelikož jsi psala, že to tvé ubytování bylo v centru, což mě nepřijde. SF je docela mimo centrum...

A jak jsem psala, záleží prostě na spoustě kritérií a na netu se dá najít ubytování 100%. Jezdíme každý rok někam jinam a pro mě je prostě poloha hotelu nejhlavnější-aby bylo všude blízko, mohli jsme si jít večer sednout do centra dění na jídlo nebo do baru a nemuseli řešit dopravu zpět do hotelu. Jsme všude max. 1,5 dne čistého času a na přejíždění prostě není čas, když toho člověk chce vidět co nejvíc...No a někomu zase nevadí bydlet i mimo město a dojíždět každý den.

Každopádně se do Barcelony už moc těším... 🙂

zuzana76
29. mar 2011

@lendy1 ano, napisala som v centre, ale nemyslela som to najcentrovatejsie centrum, podla mna sa to zase ako sirsie centrum da chapat. My sme stravili v BCN niekolko dni a zakazdym sme sa vydali nejakym smerom za pamiatkami. Ale stale je tam kopec veci, ktore by som este navstivit chcela. My zase nie sme velmi na vysedavanie , na kavu, ci caj to ano, obed sme si dali v terene, podla toho na aku restauraciu sme narazili, a v podstate sme metrom a autobusmi prekrizovali cele mesto. Ale uz si ani nepamatam kolko sme platili v tom hoteli na noc, to bolo este v 2006.

jankaraffa
24. apr 2013

my sme na toto odporúčanie http://rezervuj-ubytovanie.sk/ubytovanie-v-barc... išli do After Hostel - 5 minút od La Rambly ktorú spomínala @lendy1 - platili sme 40e/noc (2 osoby), cenovo to bolo výhodné ale až tak sme spokojní neboli

v lete sa chystáme znova, máte ešte nejaké tipy?

ideálne tiež niečo blízko centra a za dobrú cenu

jankaraffa
24. apr 2013

a okrem bookingu je dobrý na rezerváciu napr. hostelworld

happyfrog80
24. apr 2013

viac sa mi paci booking.com nez hostelworld ,a ak chces platit okamzite hotel tak si daj vyhlada cheap hotels a hotovo ,tie co sa platia hned byvaju lacnejsie si myslim ,v Barcelone som bola 4 roky naspat ale vobec si nepamatam kde sme byvali ☹

7moncherry7
11. máj 2013

ahoj.. keď už sme pri tej Barcelone, ja sa tam tiež koncom mesiaca chystám no na dlhší čas 😀 preto by som potrebovala zohnať na prenájom nejakú izbu alebo byt s dvoj-lôžkovou postelou.. vedeli by ste mi niečo poradiť?? ďakujem