Kvalitný wellness na Slovensku

minesasubu
6. feb 2021

Ahojte poradte podľa Vašich skúseností fajnový hotel s kvalitnými službami a lepším wellnes priamo v hoteli. Na okrese nezáleží. Chcela by som si spraviť prieskum. Ďakujem 🙂

denden77
6. feb 2021

Zochova chata 😍

zooeynka
6. feb 2021

Permon, chopok-druzba

jajo1
6. feb 2021

permon, kaskády

zuzzinkaa
6. feb 2021

@minesasubu určite aj za mna permon

len_nig
6. feb 2021

Permon ale nie cez víkend 😅

lasina
6. feb 2021

Kaskády, ale vyššia cena, vo wellness sa regulujú hostia, nikdy nie je plne

janka27101988
6. feb 2021
Používateľ janka27101988 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janka27101988.

Za nás Grand Hotel Bachledka, Strachan 👌 Služby bezkonkurenčné, nove wellnes centrum a lepšie raňajky som nejedla ani v 5* hoteloch mimo Sk. Boli sme tam niekoľko krát, aj po narodení dieťaťa aj s malým a názor sme nezmenili. Odporúčam

evaachesa
6. feb 2021

Pre nás zatiaľ najlepší wellness vrátane ubytovania, stravy, okolia a služieb, jednoznačne Partizán 😍

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hlubik
13. aug 2022

@janka27101988 chcem sa informovat ohľadom večere. Ako ste chodili oblečený? na stranke majú dress code uvedené

evaachesa
13. aug 2022

@hlubik ak môžem tak sa vyjadrím lebo to čo vidím v hoteloch je vážne na facku .. hotel na úrovni, krásne priestory, čašníci pekne oblečení, rukavičky, super spôsoby....a potom tam príde rodina v teplákoch, kraťasoch a šlapkách alebo kroksoch bez ponožiek, niektorí pre istotu s ponožkami ale deravými. OMG😤....toto bolo v hoteli Partizán a nechápem že ich neotočili v dverách. S manželom sme sa tam cítili ako v zlom sne...totálne tam tí ľudia kazili celkový skvelý dojem z hotela a služieb. Takže normálne slušne, slušná obuv a nie ako s prepáčenim vidláci čo práve prišli 1x do civilizácie. 💁
🙏Toto je PROSBA pre všetkých ľudí čo tak činia! Aspoň na večeru prosím slušne. 🙏

evaachesa
13. aug 2022

@hlubik nechala som sa uniesť...ale práve sa mi vynorili spomienky. 😅💁

hlubik
14. aug 2022

@evaachesa ďakujem

janka27101988
14. aug 2022
Používateľ janka27101988 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janka27101988.

@hlubik my sme chodili normálne, manzel tmavšie rifle, žiadne dotrhane a polokosela a ja elegantne, ale teda vo všeobecnosti keď idem niekde na večeru tak sa nahodim…
V čase keď sme boli v bachledke ešte neuvádzali dress code, ale napr keď sme boli v 3 studničkach, tam sa vyžadoval a to si dal muž vtedy tesilky, žiadne rifle..