Kvalitný kufor do lietadla

pralinka25
22. sep 2023

Ahojte. Viete mi poradiť kvalitné kufre do lietadla? Škrupinkové. Také aby sa hneď nepopraskali. Nejakú konkrétnu značku s ktorou ste spokojné a vydržali fakt viac letov a prežili aj menej šetrnú manipuláciu pri hromadných nakladaniach do lietadla.

sisa_s
22. sep 2023

Carpisa 🙂

queen_mary
22. sep 2023

Samsonite. V parndorfe kupil o dost lacnejsie ako u nas

prasiatko30
22. sep 2023

Samsonite

bluka2
22. sep 2023

Mala som aj samsonite, ale naj zatiaľ boli xiaomi. Tých mám asi 5 v rôznych veľkostiach - perfektne

gemerka17
22. sep 2023

Samsonite. V pandorfe stoja o 30 % menej, čo je cca 100 eur. Najnovši model tam nenajdes, ale to ti fakt vadiť nemusí. Kufor v strednej veľkosti (na 2 týždne) tam stojí 350 eur.

martinmmartin
22. sep 2023

@gemerka17 V Outletoch mas ale veci co su robene pre outlety. Je to taky dobry business plan ako predavat plebsu pocit vynimocnosti za ceny ktore dokazu zaplatit. Kazda luxusna firma ma v outletoch odpadkovu akost robenu vedome a iba pre outlety. Kecy o nahodovo nepredanych vyjazdovych kolekciach su krasna rozpravka pre plebs ktory nechce pocut ze si kupuje lacny shit. Ak by to bola pravda tak v outlete kupis tri ponozky a dva topy jeden xxs a jeden 4xl. Obrovske firmy nikdy nemaju zbytocne "nepredane" tony kompletneho sortimentu. Outlet je iba miesto kde jednoduchsi spotrebitel zazije pocit ze ma nejaku vyhodu, ze vybabral so systemim ale v skutocnosti si kupuje tovar robeny presne pre neho za plnu cenu ( aj ked mu na cenovku napisu aky deal dostal)
Ralph loren nepredal nikdy v historii v outlete ani jeden kusok kusok nicoho. Zalozili firmu POLO - ralph Loren co chrli lacne handry pre plebs v outletoch.
To iste max zara a -bcbg max zara
Nike - Factory outlet Nike ( to je nazov novej firmy)

bluka2
22. sep 2023

@martinmmartin mozno je na tom niečo pravdy, ale ja som si v Parndorf v intimissimi kupovala presne 1 typ podprsenky, ktorá tam stala 10€, v Aupark 20€… podľa toho kde mám cestu. To je taký Basic kus, čo vyrábajú už aspoň 10 rokov. Ten istý, majú ho vždy tam aj tam

martinmmartin
22. sep 2023

@bluka2 Coach a Michael Korrs maju napriklad uplne oddelene vyroby kabeliek pre outlety a retail.

https://www.youtube.com/watch?v=f8cyvpJYZlk
bluka2
22. sep 2023

@martinmmartin odpadla som. Síce ma neprekvapuje, že sú krok predo mnou, ale to video je aj o mojej obľúbenej značke - banana republic. Som pozrela doma a podľa tohto sú všetky moje kusy z tej ich vyššej triedy (bez diamantov na štítku). Ale tak ja nakupujem z online sekáča a vyberiem si len to, čo sa mi páči a zvyšok pošlem spät. Tak asi vždy vyberiem tie lepsie kúsky - predpokladám, že to nie je výmysel. Pozriem, ked nabudúce urobím hromadnú objednávku z ktorej budem vyberať 😀

gemerka17
22. sep 2023

@martinmmartin to je síce pekne, ze si sa rozpísal o outletoch, no do tejto témy sa to nehodí a je to dosť o veci. Ak budeš kufor samsonite kúpený v obchode a kúpený v outlete, nalietas niekoľko 100 viek letových hodin, prejdeš krížom krážom svet, tak potom porovanaj a prispievaj. Ideálne k veci.

bluka2
22. sep 2023

@martinmmartin pre mňa fakt jedna z najzaujímavejších veci, čo som sa tu dozvedela . Ešte aj to tjx ma presne také iste logo ako tkmaxx v Nemecku a presne ten istý trik s compare at prices. No zaujímavé….

yanni
22. sep 2023

@pralinka25 Rimowa. Najstarsi ma uz 25 rokov a este stale "zije". Mame velke, stredne, mensie, a Board. To su kufre sice drahe ale preziju generacie: A to my lietame velaaaa.

milanemila
22. sep 2023

My mame suitsuit a som s nimi velmi spokojna aj vnutri su super vypracovane

guudy
22. sep 2023

Ja tiez odporucam Samsonite. Lietame vela, sluzia vsetky😊

smajliica
22. sep 2023

Ja som mala za 20€ z Tesca a nalietal so mnou neskutočne veľa 🙈 teraz mu po 8 rokoch praskla rúčka keď som doňho narvala 40kg a zdvíhala som ho za tú rúčku. Ale inak bol skvelý.

tiezjedna
22. sep 2023

Jeden Carlton (kúpený kedysi u Baťu) so mnou prelietal pol sveta (doslova) a ešte stále žije a lieta (len už je trochu "jetý")... Ani netuším, či sa ešte predávajú. Inak máme väčšinou American Tourister a Samsonite.

pralinka25
autor
22. sep 2023

@smajliica my sme tak kupili tiez za body este kedysi fakt ze davno kufre v tescu mali nejaku akciu za nalepky. kazdy rok s nimi behame po dovolenkach aj 3-4x v roku aj decka ich nosia na tabory a skolske vylety a tie kufre su neznicitelne. nikdy som od nich nemala teda ziadne ocakavania ale fakt ze prekvapili.
akurat ze to sme bolli vtedy len dvaja a teraz je nas 5 potrebujeme doplnit stav kufrovych zasob.

smajliica
22. sep 2023

No my sme potrebovali narýchlo kúpiť druhý lebo sme prišli domov a o 5 dni sme znovu odlietali, tak sme kúpili American tourist a zatiaľ vyzerá fajn. Ale ja som sa týmto značkám vyhýbala lebo čím drahší kufor tým väčšia šanca, že ti ho niekto u / vy -kradne.

ninah1486
5. dec 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ahoj, neviem aky mas rozpocet ale za seba môzem doporucit znacku kufrov Aeronautica Militare, ja mam od nich dva kufre v rôznych velkostiach a teda nemenila by som ich 🙂 objednavala som cez najkufre

beahavala
9. dec 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ci sa popraska ci nie skôr zavisi od toho ako s nim na letisku zaobchadzaju