Žienky chcem sa spýtať ci zvládne skoro dvojročná túru do kvačianskej doliny.. Myslím len tu cast od parkoviska k mlynom.. Ešte sme s ňou na ziadnej túre neboli ale energie ma dosť v kociku uz bývať nechce. Chodíme uz všade pešo bez kočíka. Len ma zaujíma z vášho pohľadu ktoré ste tam uz s takymi drobcami boli ako to zvládli. Ďakujem 🙏
Určite zober nosič
@evica17
@martina1985ba
@pribinak
Ďakujem žienky za odpovede. My aj mame nosič doma riadny turistický len ešte nebola možnosť ho vyskúšať. Tak premýšľam ze by bola škoda ho nezobrat len netuším ci v ňom mala bude chcieť byť 🤷🏻♀️
Preto sa pýtam aj na možnosť ze by to absolvovala celé peši.. Na nete všade píšu vraj trasa trvá od tej 1hod az 1,5. Môžem tak rátať?
@eli2806 no neviem my sme tam boli minuly rok a mala mala rok aj trištvrte
Ale väčšinou sme ju nosili
Bol tam úsek dosť kamenisty ,nebezpečne aj pre dospelého ,nie to ešte pre dieťa
A už keď sa schádzalo dolu k tomu mlynu,tak tam zas korene od stromov a tak,že si musela dávať pozor aj kam kráčaš
Podľa mna zas až taká prechádzka to neni(ale skoro cely čas som musela nosit malú) ,ale je to krásny výlet,to uznávam
@eli2806 od Kvačian je to náročné pre malé deti, ani nie tak terén ako dĺžka. A áno, ten posledný strmý úsek je náročný aj pre dospeláka hlavne pri tom množstve ľudí, čo tam teraz chodia. Ale dá sa obísť po bývalej ceste, to je príjemná trasa.
Od Hút je to príjemná kratšia prechádzka + - po rovinke.
V pohode. My sme dokonca zvládli na kočiari s menšini deťmi. Najjednoduchšia trasa je z obce Huty.
@eli2806 nebola som s dieťaťom,iba bez,ale myslím ze v pohode zvládne ,není to nejako extra ďaleko a ani náročný terén. Taká vychádzka podla mňa. Prípadne ak by bolo zle vezmi nosic turistický(dá sa aj požičať) a máš v prípade nudze