Ahojte, vyhrali sme pobyt do kúpelov vo Vyšných Ružbachoch. Chcem sa spýtať, či ste tam teraz niektoré boli, ak áno, aké máte dojmy - hotel, okolie, bazény, strava v hoteli......
Berieme zo sebou aj dcérku, je tam niečo aj pre decká?
Ďakujem 😉
ahojte,,,ja som tam bola len trochu,,ale dúfam že., to bude dobré 😎
kočky ďakujem za odpovede,
tina: krásne fotečky a nielen z Ružbach, naozaj - super 😵
linddi, dakujem 😉
Linddi, mas IP 🙂
vera, máš IP 😀
Maminy, boli ste niektoré v Ružbachoch na takom plaveckom pobyte, čo je pre detičky od 3 mesiacov? Atlantída 2009. Tu je aj link: http://www.ruzbachy.sk/akcia_atlantida2009.php?...
Aké máte skúsenosti, dojmy, páčilo sa detičkám? Boli ste spokojné s prístupom inštruktorky a celkovo s tým plávaním? Ďakujem za názory 😉
Ahoj veronika, my sme síce neboli na Atlantíde, ale aj tak tam bolo supéééér, či už vonku v bazénoch alebo v krytom bazéne vo vnútri hotela. Naozaj je tam super. Verím, že atlantída bude na vysokej úrovni.... naozaj je tam veľmi milý personál aj vybavenie hotela bolo výborné. Pekný pobyt 😉
Ďakujem linddi 😉 už sme sa rozhodli, že pôjdeme. Ten septembrový termín nám žiaľ nevyhovuje, tak ideme až v októbri, snáď nebude ešte veľká zima.
Ahojte dievcata...
linddia ma pravdu je tam naozaj super. Spolupracovala som s Ruzbachmi a viedla som aqua baby pobyt Atlantida, bolo to super, no velka dialka z Ba.
Kludne sa pytajte ak Vas nieco konkretne zaujima... 😉 , ale ak tam zavolate urcite Vam radi povedia, su tam mile kocky veduce hotela.
ahojte, prosila by som o aktualne informacie.. my by sme chceli ist na mikulassky pobyt, ale nie som este rozhodnuta. mozte napisat ako sa vam pacilo, ktore ste tam boli???? Dakujem
@januska191 ahoj, ja som tam teda s deťmi nebola, ale sama na dvojtýždňovom liečení. Hotel super, strava super, ale hygiena v bazéne nula bodov. Určite by som si vybrala iný pobyt s deťmi. Myslím, že to tam mali v lete rekonštruovať. Začali vonkajšími bazénmi, ale robili to len učni zo školy a šlo im to slimačím tempom. 🙂
@januska191 na víkendovom pobyte som bola tu http://www.kidfit.sk/?vikendove-pobyty je tam teraz mikulášsky pobyt
Bývam neďaleko,čiže kúpele poznám.
Je to ešte v 20.storočí,čo svedčí o všetkom,určite by som tam nikoho nepozvala,ani nikomu nedoporučila.
a
Prosim vas chcem sa spitat psychologicka mi odporucila ako psichiatrickemu pacientovy kupele a ja na to nemam peniasky ci to vsetko preplati poistovna dakujem
my sme tam neboli- myslim na lieceni ci pobyte, hoci som velmi chcela s dcerou ist tam, ale zial,z poistovne nam pridelili Kupele Štos- otras, nikdy viac, zahrabane v lese, kde nič tu nič, ani bazen, ani poriadna hojdačka...ani jeden obchod s potravinami, človek musel ist par kilometrov lesom, aby sa dostal do dediny...
No k teme...Ružbachy su krasne, bola som tam na vylete so žiakmi, je tam kupko, aj kryte, viem, že sa tam da s detmi chodit na koniky, je tam kráter s horúcou vodou, v ktorom sa dá kúpať aj v zime🙂) len je to hlbka, tak treba davat pozor na deti, len s kolesom a rukavnikmi...
Je tam fakt pekne, musim mrknut kdesi moje fotky...
No nasla som par fotiek z kratera- snad to pojde: http://www.flickr.com/photos/vimar/sets/7205759...