Ahojte.
Neviete náhodou ako to je s kúpaním v tričku v aquaparkoch na SK. Na oficiálnych stránkach som nič nenašla.
Ďakujem
kúp si uv tričko a keby plavčík rieši povedz že máš alergiu na slnko... Z hľadiska hygieny sa rieši aby sa ľudia nekúpali napríklad v špinavom oblečení čo prišli, ale myslím, že uv tričko špeciálne určené na slnko obhájiš
@44alex Čo viem, tak Liptovský Mikuláš akvapark je vpohode s burkinami, takže tričko na plávanie je OK.
@44alex existujú na to normálne originál kúpacie tričká z materiálov, ako sú plavky, volila by som túto alternatívu. vídam takto ľudí bežne, hlavne tí, čo sa spálili alebo sa toho obávajú. bežne dostať v športových obchodoch... za toto ti nikto nič nepovie 🙂
@lenkakravcova Prave naopak, teraz maju v satniach a kabinkach upozornenia, ze zeny by nemali mat ani plavkove sortky, ani suknicky, chlapi dlhe plavky, max do polovice stehien. Kvoli hygiene
@panelacikova Hej, ale v Tatralandii teraz maju nove pravidla..
@dadis Kvôli hygiene? Veď sú to čisté plavky. Kvôli hygiene by tam mali mat upozornenie o kožných chorobách a sprchovaní sa pred kúpaním sa. 😄
Prečo sa chceš kúpať v tričku? V bežnom bavlnenom bez plaviek či ako?
Zavolaj si tam. Inak tiez si chcem kupit take tricko. Mam alergiu na slnko :/
@dadis to vážne? Ani sukňa určená na plávanie? 😯
@paulinadreamy Ano, bola som tam cca pred 2tyzdnami a bolo to v kazdej kabinke..
@dadis no mám dosť,aspoň sa nepremotame,ďakujem
Tatralandia má uvedené na stránke, že vstup len v plavkách.
mozes mat tricko plavkove s dlhym alebo kratkym rukavom. Ja mam klasicke plavky ale s dlhym rukavom pretoze mam problemy po spaleni a nemozem si opalovat pokozku.
@kittykat22 ahoj. Môžeš mi prosím poslat link alebo foto tých plaviek? Ďakujem
@44alex pozri na google plavky s dlhym rukavom alebo plavky s kratkym rukavom. Ja mam cele, ale su aj polovicne kde mas odhalene brucho, su take, kde mas polovicu chrbta na slniecku. Od vymyslu sveta. Pozri online. Latka je taka ista ako u plavok. Na zahranicnych strankach najes tieto veci pod slovom rash guard. Ma ich aj HM. V Azii som si kupila tieto tricka od znacky Mares - je to na potapanie, lebo tam velmi prazilo a ja som potrebovala jazdit na vespe :D
Mam tričko originál na kúpanie. Pýtam sa preto lebo som bola minuli týždeň v aquapark v Poľsku a tam sa bežne kúpali baby v 3/4 leginach alebo v tričkách. Neviem ci je to teraz už neaka móda ale dosť ľudí sa kúpalo v tričkách a pritom bolo celý deň pod mrakom. A nikto to tam neriešil
@lenkakravcova boli sme a nedovolili. A to som bola tento tyzden v stredu
@cawes Hm. Ešte cez zimu to bolo možné. Nechápem tým zmenám pravidiel. Keby to aspoň dávalo zmysel.
@cawes to fakt aj nejak kontrolujú? A čo keď žena iné plavky pri sebe nemá? Ja nosím tankiny, tak dúfam, že ma tam pustia. 🤔😅
U nás v TR v aquaparku tričko mať nemôžeš pri vstupe je to napisane.Len plavky
@janickacrazy ja tiež nosím celé plavky,a práve pred týždňom mi prišla sukňa na plávanie, som z nej celá nadšená, a už presne viem,kam ju nepôjdem prevetrať 😀
Napr. Velky Meder, tam plavcicka aj skontrolovala, z akeho materialu je tricko. Musi to byt z materialu ako plavky.
Tak to je teda ina haluska ked si na kupalisko nemoze dat zena dajme tomu take tie dlhsie plavkove sortky jak aj chlapi nosia 😂 rozmyslam ci je take vedenie zatazene cisto na zenske v nohavickovom strihu alebo nedaj boh zena v takych sortkach je problem naklonom do transgender komunity ...nieto este problem dajme tomu stymi neoprenovymi trickami na surfing 🤦 to uz ludia aby sa na kupaliskach dobre ze nie s papiermi od koznych lekarov zacali rovno preukazovat aby im vobec verili alergie
Chystáme sa tam s deťmi na budúci týždeň. Mám v pláne zobrať si tankiny, tie sú dovolené?
@44alex Skôr nie lebo to vynáša vodu z bazéna.