Kufor do podpalubia lietadla

luci219
20. júl 2022

Ahojte,

Idem prvý raz letieť lietadlom a zháňam kufor čo pôjde do podpalubia. Akú máte skúsenosť s látkovými a škrupinovými/plastovými kuframi? Sú tie plastové v pohode? Ktosi ma odhovára že sa môžu poškodiť a polámať ak s tým budú na letisku hádzať a tak... že radšej ten textilný.. Ako to máte s kuframi vy? Ďakujem.

marcellka32
20. júl 2022

Mame oba, vždy obalim ešte potravinárskou fóliou, zatiaľ vždy prežili ...je pravda, že tam sa s tým moc neparaju, hádžu to

wade
20. júl 2022

Podľa mna je to jedno. Mame aj aj, obuchane a doničené ale stále vydržali veľmi veľa. Hlavne si radšej priplat za značkový kufor kvôli kolieskam, vypracovaniu a celkovej manipulácii (Napr Samsonite).

lenkasarka
20. júl 2022

@luci219 mám kufor samsonite už cca 13r. mozno viac nalietal už množstvo míľ. Sem tam má oderky, ale tomu sa vyhnúť nedá. Inak je v absolútnom poriadku aj po rokoch.

sandra_kul
20. júl 2022

ako v podstate je to jedno. poskodit sa moze jeden aj druhy. je fajn ich obalit foliou alebo predavaju na ne take latkove obaly

danica2711
20. júl 2022

máme 3 plastové Samsonite, všetky za vyše 25 rokov odlietali strašnú spústu kilometrov a sú živé a zdravé. Sem-tam trošku obité, ale nič hrozné

evita11223
20. júl 2022

co sa tyka velkeho kufra, tak dozaista radsej si za kvalitu priplatit, my mame velky skrupinovy Samsonite a nedam nan dopustit, sice ma na sebe uz znamky pouzivania, ale to skrz to jak s tym na letiskach narabaju, preto je dobre obalit aj do potravinarskej folie