Ahojte, poraďte prosím vás, ktorou cestovkou sa vám letelo najlepšie, prípadne najlepšia cena. Ďakujem 😊
@danieladrengubiakova airstop. sk
@evinkakub uz som si myslela, ze som jedina 😂 ved bez CK sa da tolko usetrit...
@laurika25 iba s manželom, ale keďže som tehotná, tak o chvíľu aj s dietatkom...
Ak nemáš problém s cudzím jazykom, hravo to zvladnes... v prvom rade si kúp letenky, ak by si sa rozhodla, napisem ti kde najdes skvelé ceny....
A dalsi krok, objednat hotel... cestovné kancelarie majú niekedy aj 100% prirazky.... cez CK sa oplatí navštíviť iba arabov, tam sú tie ceny takmer rovnaké
@tyrkysova_kobyla presne!!! Som bez ck precestovala krasne miesta na zemi😍😍
@evinkakub ahoj aj aj by som chcela vyskusat cestovat bez CK 🙂........ideme prvykrat k moru a tie ponuky CK sa mi nejak nepozdavaju, vsetko dost drahe, nieco ani nepotrebujem z tej ponuky atd. Chcela by som skor dopravu autobusom napr. do chorvatska a ubytovanie cez booking. Alebo vyuzivas ake stranky ak nie ck? diky
aj ja by som vyskúšala cestovanie bez CK, ale sama by som sa neodvážila, ak by nás niekto navigoval čo a ako, tak možno
@danieladrengubiakova ahoj, nechces vyskúšať cestovat bez CK? Cestujem tak cely zivot a usetrila som tisíce