Hľadáme niekoho kto by sa pridal na dovolenku do Chorvátska prelom jul august. Najlepšie s vodičakom.
My chodievame radi s kamosmi, ale iba s takymi, co mame overene, ze sa znesu decka aj my. A plati nepisane pravidlo, ze kazda rodina si robi, co chcea prida sa do spolocnosti iba vtedy, ked chce. Nastastie sme si v tomto vzdy rozumeli aj bez dlheho vysvetlovania. Zato so svokrovcami sme boli raz - teda my v hoteli a oni obdalec v apartmane a to riadenie a dirigovanie z ich strany bolo neuveritelne.
Ale suhlasim s
@mirage - ist s cudzimi je velke riziko, no kolko ludi, tolko chuti....
hladate niekoho na prestriedanie sa pri soferovani po ceste? si dajte radsej viac prestavok.Ten druhy par,alebo dalsi clovek vam prispeje na benzin,na myta .. ale ked bude chciet ist v ramci Chorvatska dakam,poziciate mu auto? alebo pojdete vsade s nim tam,kde bude chciet? Hlupost.
Skvele, ze sa ozvali vsetci, ktorym by takato spolocna dovolenka nevyhovovalo. Autorka sa ale nepytala na to, ci by ste tak isli, ci vam to vyhovuje, ona je uz ocividne rozhodnuta, ze s niekym ist chcu a hlada niekoho podobne naladeneho.
@mirage Ale ved jedna rodina sa navzajom pozna a druha tiez. My sme boli tiez tak, ze sa poznali napr. 2 ludia, ktori poznali manzela, ale mna nie a tiez nepoznali vobec nikoho z ostatnych. Potom bola jedna s manzelom, ktoru som poznala ja, ale nepoznali nikoho ineho. Proste sme boli tak vselijak pospajani, rozni ludia, rozne zaujmy, navzajom sme sa nepoznali vsetci a napriek tomu sme paradne fungovali.
@nafka0483 ty si vies predstavit ze vezmes niekoho uplne cudzieho-par,bez deti napr, ,napr.tu z kona k sebe do auta.Najdete si spolocny apartman a budete tax existovat na dovolenke? vase auto..takze ked ten dotycny par bude chciet ist na nakup-poziciate im auto?
Tu nejde o partiu ludi kt.sa nejak poznaju resp.maju jeden cez druheho nejake prepojenie.
Idealne kazda rodina svojim autom, byvanie vedla seba(ale kazda rodina samozrejme zvlast, ziadna spolocna kuchyna), decka priblizne rovnakeho veku - a problemy by nemuseli nastat. Ked chcu, su spolu - vylet, na plaz, vecera, prechadzka atd a ked chcu byt obcas sami tak sa nemusia grupovat. Navzajom si postrazia decka a dospeli sa mozu venovat aj sebe. Ale do varianty jedno auto, jeden apartman lebo usetrime, tak to nieeeee. Inak je to fajn napad.
@maca1984
@mirage
Aj tamtych ludi som predsa raz nejak spoznala. A ano, napr. 4 z nich isli za nami dodatocne jednym autom. Poznali sa predtym 2 a druhi 2 a nezavisle od seba sa k nam chceli pridat cez jedneho ineho kamosa, tak on ich "dal dokopy" a predtym sa vobec nestretli. Dohodli sa kde sa stretnut, nasadli spolu do auta a skoro 20 hodin cestovali za nami. Ten jeden co bolo jeho auto sa striedal s druhym, ktoreho vtedy videl prvykrat. A vsetko klaplo.
A od autorky tejto diskusie som nepredpokladala, ze by na to isli takto, ze sa zrazu stretnu az ked vyrazia spolu na dovolenku. Ved snad by sa najprv zoznamili, stretli, spoznali. Ale aj keby nie, tak co? A pise s vodicakom, cize prepokladam, ze rataju na prestrieanie pocas soferovanie, nepise ze s vlastnym autom. A urcite by si spolu vopred dohodli detaily ohladom cestovania, ubytovania, programu, pripadne poziciavanie auta a pod. Za to, ze vy si to neviete predstavit, to este neznamena, ze to nemoze fungovat.
Ako som pisala, my sme take absolvovali, bolo nas spolu vela, ludia sa navzajom nepoznali a aj tak sme nemali problem zladit program, stravu, ubytko, atd.
@nafka0483 nepise ze s vlastnym autom-cize ona auto ma a chce aby sa ku nim dakto pridal.Ku nim do auta,cize ten druhy par by bol odkazany na nich celu dovolenku.Na uplne cudzich ludi.
Ja by som teda auto nedala do ruk nikomu,nepoziciam auto ani kamoske-ked potrebuje,odveziem ju.
Neviem,asi som fajnova ,ale toto by som ja veru neabsolvovala.Usetrene peniaze mi za to nestoja.
@maca1984 Ale ved v pohode 🙂 nikto ta ani nenuti, ani to nenuka, autorka praveze hladala takych ludi, ktori by do toho isli.
Ze ty auto nepozicias je tiez ok. Autorka ocividne nema s tymto problem, ked zhana niekoho s vodicakom, tak im asi nebude vadit ked niekto bude soferovat ich auto. A su ludia, ktorym vobec nevadi byt takto odkazani na inych, stoji im za to ze usetria na cestovnom.
Nikto tu nikomu nenuti takyto sposob ani nepresviedca, ze je to skvele. autorka zhana ludi, ktori by sa na to dali. A kedze tu pribudali iba odpovede, ze nie a aka je to somarina a nesla by som tak, tak som zareagovala, ze ja mam s niecim podobnym skusenosti a bolo to uplne v pohode. A isli by sme tak znovu.
@janulka228 pre mna za trest ist s niekym cudzim a este sa im prisposobovat