Kto sa chystá na dovolenku do Bibione?

nehetka
13. jún 2012

prosim poradte ide niekto koncom juna do Bibione?

mischel123
14. jún 2012

Ahoj, my sa chystame na dovolenku do Bibione koncom juna 🙂 chodievame tam pravidelne kazdy rok, ako ti mozem poradit? 😎

nehetka
autor
14. jún 2012

ahoj no my sme boli v 2009 v Lignane a v 2010 v Bibione a teraz ideme už 22.6. na druhy piatok mam take zmiesane pocity bolo tam zemetrasenie pred vcerom tornado zrovna v bibione a este k tomu aj to pocasie ma odradza co sme boli pred vlani tak sme boli v strede jula a bolo horuco aj more super a vy kedy idete? 🙂 ubytovanie mame rezervovane a budeme nejakych 500m od plaže 🙂

mischel123
15. jún 2012

My odchadzame tiez buduci piatok 22.6. a ideme na tyzden, takze asi ten isty termin 😉 tiez sa od tohoho zemetrasenia a tornada o nicom inom doma nerozpravame a rozmyslame ci ist alebo nie.... Velmi sme sa tesili, ale tiez mame zmiesane pocity 😒 najlepsie by bolo sa spojit priamo s niekym kto je tam....
Tiez mame apartman cca 500m od plaze 🙂 myslim, ze sa to vola: vila Fraschetta 🙂

maculienka123
16. jún 2012

@nehetka my ideme v juli,s cim by si chcela poradit,zevraj toho zemetrasenia sa netreba bat.tam,kam idete,tam je to ok.

lenka3007
16. jún 2012

Ahojte baby, aj my sa chystame do Bibione, len moj muz tam chce ist na blink (ideme bez maleho) myslite, ze ked prideme, tak zozenieme nejaky noclah?

nehetka
autor
16. jún 2012

ahoj mischel🙂 nasla som tu vasu vilu my mame vila ANGELA 🙂 tak možno sa tam nejako nakontaktujeme ak by sme sa nahodou stretli🙂 a idete aj s detickami?? ci este nemate??? my mame 3.5 rocnu dcerku a 6.5 rocneho syna🙂

mischel123
17. jún 2012

@nehetka Ahoj Nehetka 😉 tak nakoniec predsa len pojdeme, dufame, ze bude vsetko v poriadku a ziadne tornado alebo zemetrasenie nas neprekvapi 🙂 my ideme len dvaja, a o kusok dalej bude ubytovana moja rodinka, tak taka rodinno - romanticka dovolenka 😉 , este nemame deticky.

nehetka
autor
17. jún 2012

no super tak už len aby nam vyslo pocasie a more nebolo studene a piesok moc horuci nase detičky sa tesia na ten piesok že sa vyhraju a more no uvidime čo bude prvy dojem 🙂 Tak Ti prajem krasnu dovolenku s rodinkou a možno sa stretneme ak si na facebooku tak sa možeme pridat najdes ma Martina Kalmová Mikovičová som z Puchova a mame tam aj fotky s Bibione 2010 🙂 😉

mischel123
18. jún 2012

veru veru, ale ako tak pozeram pocasie tak tam bude krasne a teplucko, tak by sme sa nemali coho bat 😉 dakujem velmi pekne aj ja Tebe prajem krasnu dovolenku a poriadne si to tam uzite 🙂

ichbinich
18. jún 2012

@lenka3007:
My sme boli minuly tyzden v Bibione, na blind, mali sme super apartman kusok od vody, s vyhladom na more... Plaz je plna asi iba na 25%, urcite je miesta dost.
Na prijazdovej ceste v Bibione je jedna agentura vedla druhej, vojdi do prvej a spytaj sa 😉 Tak sme to spravili my, prva otvorena hned mala super ubytko, tak sme brali.

Minuly tyzden bolo prve 3 dni pocasie na preskacku, kazdy den burka, ale aj tak sme boli na plazi, do vody sme sli iba po kolena, ale stavali sme hrady. Potom sa vycasilo a bolo krasne, bezoblacne, more kludne, super.

Bibione je od epicentra zemetreaseni dost daleko, a nelezi na tej aktivnej zone, kde byvaju zemetrasenia. Toho sa vobec nemusite bat. Ze to bolo ozajstne tornado, o tom pochybujem. V noci na minuly pondelok fukal poriadny vietor, ze nam oprsalo aj balkonove dvere, ktore boli tri metre od balkonoveho zabradlia. Cez den sice prehanky a burky, ale ziadne nadmerne vetry a uz vobec nie tornada. Pocasie si nikto nikde nevyberie, zaplavy, prietrze mracien, vychrice su takisto pravdepodobne na Slovensku ako inde v Europe.

Takze, prestante si vsetky lamat hlavu a uzite si dovoleniek 😉

nikuska265
22. jún 2012

@ichbinich ahoj, prosím ťa, my ideme o mesiac do bibone, už som tam bola veľa krát,ale nikdy som nemusela myslieť na detské veci a potraviny,nikdy som to ani v obchodoch neregistrovala. nevieš ako to je tam v obchodoch s dojčeneckou vodou,pamperskami,detskými výživami...... ??? Ďakujem

ichbinich
25. jún 2012

@nikuska265:
Detske potreby tam maju vsade, cele Bibione je v principe orientovane na rodiny s detmi 🙂
Je tam drogeria Schlecker, tam maju aj vyzivky, UM a kase, a samozrejme plienky, utierky a ostatnu kozmetiku. Takisto aj supermarkety maju Baby potreby. Ceny som nepozerala, lebo to uz pre mna nie je aktualne 😉 Uz s nami jedol pizzu a cestoviny 😀
Takmer vsetka neperliva voda, ktoru predavaju, je vhodna aj pre dojcata. Ja som to pred dvoma rokmi sledovala a potom som prisla na to, ze vacsina neperlivych vod je vyslovene vhodna aj pre dojcata. Vzdy tam maju nejaku fotku dietata. Urcite znacka San Benedetto. Znacky vyziviek maju Plasmon, myslim Heroa od Nestle, ale myslim, ze sa to tam nevola Alete, ale inak. Ale v principe je jedno, aka znacka, ide o zlozenie.
Ak chces velikansky vyber a menej turisticke ceny, stavte sa po ceste tam v meste Portogruaro v obrovskom Carrefour-e. Tam maju fakt vsetko 😉 Portogruaro je hned po zideni z dialnice. Do Bibione sa da dostat bud cez Latisana alebo Portogruaro.
Peknu dovolenku!

nikuska265
25. jún 2012

@ichbinich jeeeej díky moc, si fakt zlatá. pomohla si mi. my sme tam už boli síce viackrát,ale toto som nikdy nesledovala. pôjdeme určite v noci,takže sa tam asi po ceste nezastavíme,ale prípadne na ďalší deň by sa dalo,to nie je až tak ďaleko. zataiľ sme vždy šli cez Latisanu. ďakujem veľmi pekne ešte raz za info

nehetka
autor
1. júl 2012

@mischel123 ahoj tak ako bolo v Bibione?? My sme sa včera vrátili poobede o 16.00 hod sme dorazili do Puchova a co ake mas dojmy my super aj na tu burku utornajsu mame super spomienky boli sme akurat v restike na pesej zone a zacalo liat a potom sme sa vracali do apartmanu a na cestach sa asi vylialo more 🙂 takych 30cm vody do nitky sme prisli zmoknuty ale mame naco spominat 🙂 🙂

nehetka
autor
1. júl 2012

@mischel123 ahoj tak ako bolo v Bibione?? My sme sa včera vrátili poobede o 16.00 hod sme dorazili do Puchova a co ake mas dojmy my super aj na tu burku utornajsu mame super spomienky boli sme akurat v restike na pesej zone a zacalo liat a potom sme sa vracali do apartmanu a na cestach sa asi vylialo more 🙂 takych 30cm vody do nitky sme prisli zmoknuty ale mame naco spominat 🙂 🙂

abara
30. jún 2013

Chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosť, či je možné ísť na blint na prelome júla a augusta v iný deň ako v sobotu, lebo všetky cestovky majú termíny od soboty do soboty a to nám nevyhovuje. Ďakujem

lienka0602
9. júl 2013

Ahojte. 27.7.2013 sa chystame autom do Bibione. Nenajde sa niekto, kto ide tiez? Ideme totizto jedna rodinka a obavame sa cesty. Odchadzame zo *Ziliny...

vl500
15. júl 2013

Baby,nechcete ist niektora do talianska -lignano od 20-27.7 villa elena.apartman pre 4 osoby.560€ mam to zabookovane cez booking.com ale nemozeme ist. Za storno mi strhnu plnu sumu.da sa to prebookovat na ine meno. Ak by mal niekto zaujem,ozvite sa

radkabau
27. dec 2013

pár zaujímavých tipov: http://bibione.nasa-dovolenka.sk

petusko123
25. apr 2015

Ahojte baby neviete mi poradit chceme ist v juni do bibione na dovolenku ci bude otvoreny ten Lunapark ??? Dakujem

de_ca
8. aug 2016

Dpbry večer chceme ist na blind do bibone ale iba na styri noci od soboty do utorka zozeneme cosi hned prvy septembrovy vikned nemate skusenosti alebo nejaky kontakt na njekoho ?
Dakujem vopred