odlet zo Sliača 5,6,2015 ide niekto do Turecka?
ahoj a aky mate hotel? Mi side alegria . bojim sa trošku počasia dufam že už tam bude teplo
@katinka2010 ic green palace - lara. Pocasie bude super 🙂 boli sme 3x v Turecku a raz na prelome jun/jul a bolo dost teplo. Ideme s malym dietatom, takze sme prisposobili tomu termin 🙂
aj ja mam dve detičky mi ideme druhy krat prvy sme boli v septembri preto sa trošku bojim či bude už teplo tak dufam že sa stretneme na letisku 🙂
@katinka2010 určite sa stretneme 😀 a aké veľké deti máte? už viete odlet? cez akú ck idete? keď sme boli raz na tom prelome, tak mne sa strašne zle dýchalo. čo pozeráme počasie sem tam, tak hlásia okolo 30 stup. čo je ideál pre deti.
ja mam dievčatko druhačku a maly bude mat 5 rokov pozerala som odlet je pisany zatial17.30 uvidíme či to zmenia a cez fifo ideme uvidíme ako bude ale tento hotel mala v ponuke aj hetcher ale o 250 eur drahší
@katinka2010 fúha, tak to ste dobre ušetrili. my ideme cez tatra tour-tip travel.
ahoj tak nam to vraj zmenili 10.30 je že vraj odlet a naspät o 8.00 rano tebe ako povedali predbežne?
ahoj zase ja vieš o tom že zrušili let zo sliača? som uplne vytočena 😠
@katinka2010 čooo? snáď nie :( nám ešte ani pokyn neprišiel. vraj prvý let je takýto
tak skus pozriet odlety letisko sliač ja som volala do cestovky a ta pani mi tvrdila že určite pôjdeme zo sliača ale ked som volala na letisko let je zrušeny tak neviem aj do agentury som volala a ta pani mi tvrdila že ideme zo sliača ja už sama neviem ako to bude
@katinka2010 všimla som si. práve som písala na letisko a aj do Ck. v utorok som bola v Ck a pani ma ubezpečila, že sa pôjde. ale pokyn nemáme lebo vraj prvý let je vždy takýto. treba už len čakať asi. našťastie máme rodinu v BA v prípade odletu BA. ale aj tak ma to hnevá :(
aj mna to hneva ale cestovka tvrdi že ideme zo sliača však uvidíme ale nechce sa mi do tej Ba z detmi . potom sa ozvi čo ti napišu z cestovky
@katinka2010 eoto aj mňa hnevá, že si kúpime zo sliača a takto. no pevne verím, že bude Sliač 😀 naplánovaný bol Hechter, tak možno to sa zrušilo, kto vie. pokiaľ nebudem mať v ruke písomný doklad, tak neverím nikomu a ničomu 🙂 ale ak odpíšu a nezabudnem dám vedieť. nám v ck vraveli, že museli navyšovať miesta, čo je taký záujem, tak toto mi nejde do hlavy. ale ako píšem uvidíme. prvý a posledný termín je vždy otázny. raz sme išli posledný a zo sliača sa zrušil. vykompenzovali náhradu - z BA o jeden deň viac v daný termín, ktorý sme mali vybratý alebo o termín skôr zo Sliača.
aha však uvidíme mna ubezpečovali že to pojde tak už nam ostava len verit ale pani v cestovke mi tvrdila že do Egypta tiež zrušili ale lietadlo z Ba pristalo na Sliači a zobralo ludi čo to mali už davnejšie rezervovane však uvidíme ja sa už tešim velmi to preto sa všetko kazi
@katinka2010 z letiska mi v podstate napísali to čo som predpokladala. Hechter ani nemá v ponuke odlet na tento termín zo Sliača. Na druhej strane CK zisťovala na centrále a potvrdili, že v daný termín bude odlet zo Sliača. Takže už zostáva ako doteraz čakať. veď už čo nevidieť bude deň D 🙂
ahoj aj mne to potvrdili že pôjdeme z tadial takže verim im dufam že ma nesklamu hovorili že časy zvyknu nabehnut 7 až 10 dni pred odletom takže možme balit pomaly ja musim ešte malu lebo ta ma ešte aj školu v prirode 🙂
@magdulka1 ahoj nemaš ešte nič nove ohladom toho letu?
@katinka2010 nie. Tento tyzden by uz mali byt pokyny
@magdulka1 dufam že to bude ok nervozna som s toho všetkého
@magdulka1 ahoj mne už pišu čas odletu 11.05 doobeda a naspät 8.50
@katinka2010 uz mate pokyny? My nie :( takze sliac? 🙂
@magdulka1 pokyny ešte nie ale na stranke cestovky už dnes nabehol odletovy čas doteraz tam nebolo nič dufam že to plati však uvidíme
@magdulka1 teraz prišiel mail takže 11.05 letimezo Sliača tešim sa super
@katinka2010 pozerala som fifo stranku ;) konecne zazijeme teplucko ;)
@katinka2010 práve volali z CK odlet 11:05 ale prílet 10:30 🙂
@magdulka1 ten prilet je trošku skoro ale nevadi už nech sme tam 🙂
@katinka2010 ono sa to určite bude ešte meniť počas pobytu. už sa tešííím. už nech sme pobalení hlavne lebo z toho mám obavu, keďže malá nemá nárok na kufor a bude mať najviac 🙂
@magdulka1 ja som už predbežne pobalena no mi sme 4 a beriem 2 kufre a to si chcem ešte nakupit pojdem naspet z jednym kufrom naviac a mala ma kolko?
@katinka2010 tak to máte super. bude mať 21 mes.
áááno 🙂