Ahojte všetci! V sobotu cestujeme do Chorvátska na ostrvo Krk do Bašky. Bude naša prvà dovolenka s babami tak ďaleko (majú 2r. a 4r.) Chcela by som info o hranice medzi maďarskom a chorvátskom a že priblížne koľko treba čakať na dialnici pri bránkach. Síce ideme velkà rodila 12osoba ale troška sa bojím ako budú zvladnuť cestu baby.
@alicina Teraz v sobotu boli smerom doChorvatska kolony,pri Zagrebe platenie ani nie ale skôr za mýtnicou. Zrejme vacsi naval aut,nehodu som nepostrehla....
My sme sli v noci a odporucam 🙂
Neviem si predstavit ist cez sezonu, už pri výstupe sme cakali sice len pol hodku no bolo horuco....
@alicina Tak ano,ak idete o 3 malo by to byt v pohode 🙂 Hlavne klud,u nas to bola prva dovca so synom aj takto autom a zvladli sme ju 🙂 Ja som totiz nemala ani cas stresovat sa a este som sa tesila ze po 5 rokoch dovca 😉
A skoro vsetko som riesila, nakupy ,balenie sa,poistka,jedlo na cestu...
Uzite si to a peknu dovcu, bolo tam teraz strasneee teplo 🙂
@alicina my chodievame do basky na krku milujem to tam a na poplatniciach ame nejak nikdy dlho necakali tiez chodime cez madarov Apale kolona byva v tom lieviku pri zahrebe naposledy 4hodiny sme sli krokom ☹ chodievame v noci o 2hej z piatka na sobotu ale tento rok sme vybrali primosten koli tomu ze baska je vzdy plna na plazi a ideme s rocnym dietatom a ideme vo stvrtok hlavne koli kolonam ale baska mava veru ubytka vecsinou len od soboty do soboty
@alicina k tej nevopnosti malej, aj ja som to mavala a zistila som, ze ak pred cestou autom/busom vylucim mliecne vyrobky, nebyva mi skoro vobec zle alebo aj vobec...tak pol dna pred cestou.
@alicina Necaka sa dlho, my sme pred tyzdnom cakali 5-10min, mozno teraz v juli bude viac aut, ale aj tak.