Zdravim, musim sa vyrozpravat, som taka nahnevana. V lete sme boli na dv na krete. Zajazd sme kupovali v aeoluse v Novych Zamkoch. Pani Pocsova nam zajazd opysala ako uplnu dokonalost, plaz z jemnymi kamienkami, strava ai, zajazd nam ukazala cez pc, katalog sme nevideli. Spytala som sa co zahrna ai, ona ze vsetko, ranajky, obed, vecera, lahke obcerstvenie, kolaciky, mala len zmrzlinu bude jest. No skutocnost ina. Hotel otras, strava horor, male obcerstvenie ziadne, zmrzlina nehrozila, ovocie zhnite. Plaz hroza a vstup do mora, metrove kamene. Na plaz sme so 4rocnym dietatom chodili 50 min pesi. Ked sme nestihli obed o 13tej, museli sme cakat na veceru do 19.30. Ked mi mala o 17tej povedala, ze je hladna, nemala som jej co dat. Odpoved delegata, "taketo spinavosti nam pani Pocsova robi". Nikto nam nepomohol. A dnes mi prisla odpoved na staznost. Proste sme klamari, pani P. je dokonala zamestnankyna. Je mi na grcanie. Prosim vas, zoberte si ponaucenie. Ziadne grecko, ziadny aeolus
@netswan Grecko ano,Aeolus nie...napis na obchodnu inspekciu
Neviem dokazat co nam naslubovala v ck, v katalogu je uplne ine pirane co nam slubovala. A katalog sme nevideli. Pravnicka odpisala, ze pani Pocsova bola osobne v tom hoteli, vedela co ponuka.
@netswan tak to ma mrzi, ze ste sa nemali dobre. My sme sa teraz vratili z Krety, s malym dietatom (2 roky) a mali sme sa uzasne. Fakt najlepsia dovolenka. Ale ja zase nie som na hotely a pod. takze my sme si prenajali dom zo zahradkou, bazenom a ihriskom pre deti. Majitel nam dokonca v prvy den nakupil, ze aby sme mali ranajky; no prosne uplny opak toho, co ste zazili vy. Plaze su na Krete aj take aj take. my sme chodili vsetlikade a boli aj kamene a aj uplny luksus-ruzovy piesok, voda ako z vodovodu...
takze povedala by som, ze Kreta ano, ale ta cestovka, nie.
Nemôžeš zanevrieť na krajinu. Je to ponaučenie pre vás. Vždy si treba všetko overiť a neveriť pracovníkovi, ktorý chce predať. Treba si nájsť recenzie na nete, najlepšie na zahraničných stránkach, popozerať reálne foto od ľudí, ktorí tam boli. Ja som pred dovolenkou vždy ako FBI. Keď ideme cez cestovku, aj tam sa kľudne 50 krát opýtam a hlavne si posedím po večeroch na nete. Dovolenka nás ešte nesklamala.
Neboj, budúci rok bude obozretnejší a aj dovolenka bude lepšia. Aspoň ten katalóg ste si mohli pozrieť. ☹
@netswan na jednej strane neprijemna skusenost na druhej strane v dnešnej dobe internetu a gugla aj vaša hlupost. Katalog si nevidela, do gugla si asi hotel nehodila tak čo čakaš?
Uz len na poondiaty tripadvisor.sk alebo recenzie hotelov by som si to dala a pozerám realne fotky tých čo tam nedavno dovolenkovali.
Neexistuje aby som si nepozrela dopredu kde idem a dala len na nejake medove reči. Nabuduce viac opatrnosti nezaškodi. A pokial to nie je 5 hviezdičkovy hotel tak to do krajin ako je Grecko, Turecko a pod ani nejdeme resp. nepozerame take zajazdy. Tam je to čvarga leniva a špinava takze ak chce človek kvalitu musi si ju aj zaplatit, čím menej hviezdičiek tým väčšia šanca ze bude problém s čistotou a podobne. Odporučam všetkými 10timi Cyprus - nadherne more čistučke, turecka čast idealna pre rodiny s detmi - aquaparky v arealoch hotelov.
@womankc
nasla som to cez airbnb:
https://www.airbnb.com/rooms/9161888?eluid=0&eu...
@netswan Ahoj. Je mi ľúto, akú máte skúsenosť. My sme boli minulý rok v Grécku na Krete v časti Ierapetra, v Hoteli Petra Máre. Zhodou okolností cez Aeolus. Boli sme veľmi spokojný, mali sme AI, strava fantastická, hocikedy, čo sme len chceli. Aj keď ďalej v mori boli väčšie kamene, nevadilo nám to. Lebo deti tak ďaleko nešli, hrali sa väčšinou v herni alebo na smykalkach, alebo na pláži v piesku. Pre nás skvelá dovolenka a mňa v Grécku ešte určite uvidia ;) Ja som si Kretu zamilovala ;)
ďakujem veľmi pekne
@netswan
My sme boli v lete v grecku...
Poviem ti ze mesiac mi kamaratka opisovala detaily ako tam je kwbo ona tam bola 3x tak reku ze ideme a nimi...
Videla som realne fotky ubytovania,okolia,mora,presnu trasu a cas trvania cesty,jedalnicek restauracie vedela pomaly naspamat...pytala som sa jej vsetko co som potrebovala....
A to sme neboli v hoteli a nemali all inclusive...
Ale za svoje prachy chcem vediet pravdu vopred...
To fakt v dnesnej dobe internete kupi clovek dovolenku Len na zaklade toho, co predajca naslubuje?
Naozaj neprijemne poucenie do buducnosti...
Do bulharska chodime aj na blink. A cim lacnejšie ubytovanie som mala, tym lepsie bolo. Aj ja mam vzdy prezrety net. Len v poslednej dobe nestiham. Proste sme sa potesili, ze sme vsetci doma, tak sme isli hladat. Dat 3 ludi dokopy je umenie. Takze o rok uz len bulharsko
@netswan
Vsak napis recenziu na ich stranku