Kréta s deťmi

11. jan 2023

Dobry den,

zvazujem letnu dovolenku na Krete. S detmi (10 a 3 roky). Ale niekde som citala, ze je tam velmi veterno a su tam velke vlny. Je to pravda?
Dakujem za kazdu skusenost 😀

babovka2321
11. jan 2023

Bolo presne tak, veterno a velke vlny 🙂

dame2
11. jan 2023

Ja keď som bola, tak veru nebol ani vietor, ani vlny 🙈

autor
11. jan 2023

@babovka2321 no skoda teda. Pozriem nieco ine 🙂🙄

autor
11. jan 2023

@dame2 a ktory mesiac prosim? My by sme isli v auguste

dame2
11. jan 2023

Boli sme na prelome augusta a septembra, celý týždeň bolo pekne okolo 30 stupňov, len jednu noc bola búrka ale ráno to nebolo ani poznať. A bolo tam ozaj krásne, super na "leňošenie" na pláži ale aj veľa miest na výlety, určite by som tam ešte niekedy išla

kaca222
11. jan 2023

Určite odporúčam 🙂 boli sme 3 krát a nikdy sme problém s vetrom a vlnami nemali, to záleží od oblasti. Raz sme boli v Mikri Poli, dva krát Stalos (apartmány Evilion) - krásna kludná pláž.
Veľké vlny boli na Matale, ale tam sme kvôli ním išli 😄

autor
11. jan 2023

@dame2
@kaca222 dakujem. Tak ju uplne este nezavrhnem teda

rusalinka
11. jan 2023

Boli sme vlani, a tiež si nespomínam ani na vietor, ani na veľké vlny. Práve naopak, bola to jedna z najlepších dovoleniek 🙂

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fion22
11. jan 2023

Záleží od toho, do ktorej oblasti by si išla, ostrovy zvyčajne vždy majú jednu stranu viac náveternú a druhú pokojnú...a aj od toho kedy by si išla, v júli a auguste by si bez vánku na pláži nevydržala, my sme boli 2xGeorgipolos, úžasná pláž, je to vhodné skôr od letiska Chania. Raz v Auguste sme mali 3 dni vietor a vlny typické pre neskoršiu jeseň, bolo to spôsobené tým, že v Európe bolo chladné daždivé leto (2021)

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
poslednepogo
11. jan 2023

Aj my keď sme boli nebol ani vietor ani vlny

kikushaa
11. jan 2023

Boli sme, vlny neboli vobec, veterno bolo jedina na tej strane kde je elafonisi plaz

ankare
11. jan 2023

My sme tiež zavrhli kretu. Vietor a vlny. Absolútne nie vhodné pre deti.

miakey
19. feb 2024

Chcem sa opytat, ci ste isli nakoniec pocas sezony na Kretu. Mna kolegovia odhovaraju, vraj v juli/auguste je tam 40°C a pre deti na nevydrzanie.

autor
19. feb 2024

@miakey my nie, boli sme nakoniec ma severnom cypre 😊