Dobry den,
zvazujem letnu dovolenku na Krete. S detmi (10 a 3 roky). Ale niekde som citala, ze je tam velmi veterno a su tam velke vlny. Je to pravda?
Dakujem za kazdu skusenost 😀
Ja keď som bola, tak veru nebol ani vietor, ani vlny 🙈
@babovka2321 no skoda teda. Pozriem nieco ine 🙂🙄
@dame2 a ktory mesiac prosim? My by sme isli v auguste
Určite odporúčam 🙂 boli sme 3 krát a nikdy sme problém s vetrom a vlnami nemali, to záleží od oblasti. Raz sme boli v Mikri Poli, dva krát Stalos (apartmány Evilion) - krásna kludná pláž.
Veľké vlny boli na Matale, ale tam sme kvôli ním išli 😄
Boli sme vlani, a tiež si nespomínam ani na vietor, ani na veľké vlny. Práve naopak, bola to jedna z najlepších dovoleniek 🙂
Záleží od toho, do ktorej oblasti by si išla, ostrovy zvyčajne vždy majú jednu stranu viac náveternú a druhú pokojnú...a aj od toho kedy by si išla, v júli a auguste by si bez vánku na pláži nevydržala, my sme boli 2xGeorgipolos, úžasná pláž, je to vhodné skôr od letiska Chania. Raz v Auguste sme mali 3 dni vietor a vlny typické pre neskoršiu jeseň, bolo to spôsobené tým, že v Európe bolo chladné daždivé leto (2021)
Aj my keď sme boli nebol ani vietor ani vlny
Boli sme, vlny neboli vobec, veterno bolo jedina na tej strane kde je elafonisi plaz
My sme tiež zavrhli kretu. Vietor a vlny. Absolútne nie vhodné pre deti.
Chcem sa opytat, ci ste isli nakoniec pocas sezony na Kretu. Mna kolegovia odhovaraju, vraj v juli/auguste je tam 40°C a pre deti na nevydrzanie.
@miakey my nie, boli sme nakoniec ma severnom cypre 😊
Bolo presne tak, veterno a velke vlny 🙂