Baby viem že keď sa letí môže byt kozmetika (sprchovy gel krémy atd) do objemu 100ml v priesvitnom sacku ale nikde neviem dohľadať či tam patri aj kozmetika v spreji (lak na vlasy, antiperspirant) dakujem 🙂
@66bublinka66 vsetko tekute ;makeup etc spreje na vlasy deodoranty ... kapsicky na jedenie pre deti .. kremy na tvar .... po 100ml max dokopy liter a malo by sa to vmestit do jedneho sacku(ale to mi preslo aj v 2
@66bublinka66 vsetko tekute, gely, pasty, kremy, spreje…
@66bublinka66 pokial viem ak mas prirucnu batozinu tak nadoby pod tlakom mat nesmies, tzn. mozes mat napr tuhy antiperspirant ale lak na vlasy ani antiperspirant v spreji ti nepovolia..
@akinimod ten lak som už vygooglila tak mozem ho mat len sa musím zmestiť do 1l dokopy len som si nebola ista či sa to ráta ako tekutina 🙂
@66bublinka66 ano musi aj ion do sacku a musi to byt ten maly travel sprej .. a sacky su na letisku i ked v ba myslim len na predaj .. v zahranici aspob z uk davaju zadarmo .. klasika ...
@syslik81 ano mám sprej síce píše 113g ale snáď to prejde 😁ešte take make up jasne,ale RÚZ alebo masticka na ústa čo sú v tuhej forme?
@66bublinka66 aj to sa pocita
@syslik81 kapsicky pre deti nemusia byt v sacku. Rata sa to ako jedlo pre dieta. Ja ich mavam vzdy asi 10 len sa vykladaju bokom, dieta musi byt pritomne a musia byt v original baleni. Na to nie je limit.
@66bublinka66 ja nikdy ruz tuhy, nemavam v sacku. Spiralu, lesk ano.
@66bublinka66 tie sáčky si kúp za pár centov v papiernictve. Na letiskách ich majú aj po 5€ za kus. 😀
@lenkakravcova nikde nikdy som sacky na letisku nekupovala. Sacky su zadarmo pred kontrolou. Zvlast pult aby si to tam clovek mohol ulozit.
@lenkakravcova Na letiskách sú zadarmo. Tesne pred kontrolou. Veď ich tam aj zvyknú rozdávať.
@tt247 fúú tak to musím povedať mužovi. Jemu to tam pekne nauctovali 😀
@srferreira
@lenkakravcova to vazneeee??? Fuhaaa? Asi zbehol niekde do nejakeho bocneho obchodiku?
@lenkakravcova Zaujímavé. Nabudúce nech sa pozrie pred kontrolou na nejaký pult, tam sú položené. Prípadne ti ich zadarmo núkajú.
@66bublinka66 mne tak lak vyhodili, takže áno, ráta sa to do tych 100ml
@66bublinka66 113 g ti mozu vyhodit… tak rataj s tou alternativou… berie sa to 100g/100 ml vyrobne balenie
@srferreira To bolo niečo ako trafika v objekte letiska v Košiciach. Asi to berú trochu ako zárobkovú činnosť, keď niekto nevie o tej možnosti čo ste písali. 😀
@lenkakravcova na Slovensku ma asi uz naozaj nic neprekvapi. Naposledy sme si dali kavu v BA na letisku a za dve kavy sme zaplatili 11€ skoro ma vystrelo. Ani svetove metropoly si toto nepytaju co na Slovensku. Nuz nabuduce dam radsej pivo za tie peniaze.
Nabuduce budete vediet 🙂 urcite sacky nekupujte su zadarmo 😉
@66bublinka66 ano 100ml moze