Kornati National Park z Vodíc s dieťaťom

3. aug 2024

Ahojte. Chystáme sa na dovolenku do Vodíc a plánujeme celodenný výlet loďou do národného parku Kornati. Máme však dvoj (takmer troj) ročné dieťa. Na stránke cestovky, ktorá výlet ponúka, sa nič o takých malých deťoch nepíše, platia až deti staršie ako 6 rokov, mladšie sú zadarmo. Zvažujeme, že výlet zarezervujeme už doma (neviem, či je to najlepší nápad, ale mám rada všetko pod kontrolou a takto mi to príde istejšie). Máte niekto skúsenosť s takýmto výletom? Je vhodný aj pre menšie deti (zvládnu cestu loďou, môžu jesť objednanú stravu rodičov, piť nápoje)? Prípadne, vedeli by ste odporučiť konkrétnu spoločnosť/loď alebo nás, naopak, pred nejakou vystríhať? Za každú radu ďakujem. 🙂

viestta
3. aug 2024

Zladnut to nemusi ani dospely ak dostane morsku chorobu. Myslim si, ze na plavbe lodou nie je nic take co by dieta nezvladlo.

sarandon
3. aug 2024

Kornati su krasne ale jeden z najotravnejsich vyletov ake som zazila. Dlha plavba,kratke zastavenie. Strava na lodi onicom,milion ludi a ako pise @viestta ak chytis morsku,tak dovi dopo

viestta
3. aug 2024

@sarandon mne sa plavba pacila, ake neplavili sme sa dlho, mali sme 4 hodiny prestavku na ostrove. Strava bola aka bola, niekto nejedol, my sme sa ryb obzrali aj za tych co ich nejedli

autor
3. aug 2024

Dievčatá, nespomínate si náhodou s akou spoločnosťou ste plavbu absolvovali?

sarandon
3. aug 2024

No my sme išli zo Zadaru, veľká žltá stará loď. Po 20 rokoch stále pláva a to už vtedy bola stará😂. Rôzne agentúry bookujú výlety na rôzne lode. Takže názov agentúry je len polovica informácie.

brigitte93
3. aug 2024

Strava onicom na lodi . My sme boli pred 2 r. Mam fotky v albume keby si chcela pozrieť, ale tam na ostrove kde je cca hodinová zastávka tak voda úplne studená malo kto sa kupal. My sme isli zo Zadaru a cestou naspäť sme mali zastávku na Kukljici tam bolo napr pekne. A jeden nezabudnuteľný zážitok, ze sme videli delfínov.

autor
4. aug 2024

Ďakujem, snáď to teda bude fajn. 🙂