Korfu budúci týždeň

ynivon
21. jún 2018

Nechysta sa niekto z vas na dovolenku na Korfu buduci tyzden? Ja idem s rodinou po rokoch k moru, po rokoch na dovolenku, velmi sa tesim uz pol roka! Ale dnes mam hroznu depku. Pozeram predpoved pocasia a ma prsat minimalne polovicu nasho pobytu ☹ uplne ma to odrovnalo, uz tyzdne su tam 30tky a aj potom on 1.7. hlasia krasne, horuco a bez zrazok. Akurat na nas termin vychadza zle pocasie, 80% sanca zrazok a burok a neviem to nejak v sebe spracovat. Pozrela som rozne svetove stranky s predpovedou a vsade je to rovnako nepriaznive. Ideme s dvoma malymi detmi, ktore sa nevedia dockat kupania a teraz fakt neviem, co budeme robit cele dni na izbe? Vyhodene peniaze... a ze ich nie je malo... ani neviem, preco to pisem, mozno sa len potrebujem vykecat, fakt som smutna z toho, tazko sa nam skrabali peniazky, zijem tym uz pol rok, ze konecne niekam pojdeme a teraz toto :.-(

belllinka
21. jún 2018

@ynivon Nebud zufala, viac ako na 3 dni ti predpoved pocasia nikto nedá. Tie predpovede, co sú na dlho dopredu sú iba dlhoročné priemery.

zuzikak
21. jún 2018

Zial pocasie je jedna z mala veci, ktore ti nikto nezaruci. Ale neboj sa a nedepkuj. Tieto grecke ostrovy su vzdy plne slnka. Ak hlasia dazd, bude to rychla burka so silnejsim vetrom a ked prestane, o hodinu sa mozes kupat v mori 🙂 Vezmi si na dovolenku nejake spolocenske hry ci knizku ak by sa inak nedalo ale ak by aj prsalo, mozes sa kludne po korze a popri mori prechadzat aj v dazdi. Aj to bude zazitok. Skus mysliet pozitivne. Moc drzm palce. Nikde nie je napisane, ze ten dazd bude na 100% pocas celeho pobytu.

sasa1983
21. jún 2018

Kefalonia od nedele tiež dažde, píšu okolo 24 st.

sasa1983
21. jún 2018

To píšem, lebo ideme

rybka16
21. jún 2018

Mysli pozitívne a hlavne: Dovolenka je o oddychu. Možno sa nebudete môcť kúpať každý deň celý deň, ale oddychovať sa dá aj len tak, v hotelovom lobby pri knižke a pohári vína/čaju/čoho chceš. Môžete ísť niekam na výlet, kde je to kryté a podobne. Dovolenka je taká, akú si ju spravíš. Keď k tomu budeš pristupovať s tým, že ako je to naprd, tak sa aj naprd budeš cítiť.

juliet86
21. jún 2018

Na 90 percent to budu len prehanky cez den zvysok dna slnko! Neboj!

wandallka
27. aug 2018

@sasa1983 tipujem že už ste späť 😂 môžem sa opýtať kde sme boli ? My ideme v piatok

sasa1983
28. aug 2018

@wandallka kefalonia Paláce..

wandallka
28. aug 2018

@sasa1983 a ? Recenzie sú 50/50 ...niekto píše super všetko je dobre iní píšu že horor nikdy viac...presne tam idem...nejake rady tipy 😉?

sasa1983
28. aug 2018

@wandallka pozri bola to naša dovolenka akože prvá z 3ch tento rok, takže do nej šli najmenšie investície. Hotel absolútne na pláži. Dá sa požičať auto, ostrov nádherný, taká tmavá pláž. Gréci sú lenive tvory okolo obeda tam skapal pes a to aj v obchodoch, kaviarňach. Bola som aj v lepšom hotely. ALe na to si musíš priplatiť.

wandallka
28. aug 2018

@sasa1983 ja mám malé deti toto bude pre mňa ideal potrebujem málo ľudí relatívny kľud ..auto máme v pláne si požičať tiež...skôr som narazala na izby kúpeľne jedlo a tak..bolo z čoho vybrať? Min rok sme boli na Sardínii a bolo super

sasa1983
28. aug 2018

@wandallka tomu by som dala tak 7/10.

sasa1983
28. aug 2018

@wandallka iste to nebude horor a ak nie si vyslovene náročná na hotel 5hv, tak tomu môže naozaj dáš ak aj vyjde počasie 70-75%. Užite dovolenku

wandallka
28. aug 2018

@sasa1983 ďakujem 😉uvidím či som náročná...ak to bude čisté tak ok nemám v pláne byť na izbe dlho...dám vedieť o týždeň 😉